http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=164182
Nareszcie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
mam szczęście, że Krux też strasznie lubię. Mimo to żal CandleKuba pisze:Dobra : nowa płyta już na wiosnę 2012
Nie spodziewałem się tego, myślałem że prędzej będzie nowy Krux.
Zła : to będzie ostatnia płyta Szwedów. Po niej będzie trasa i koniec działalności
No dla mnie Candlemass jest jednym z ulubionych zespołów. A jako że żaden tam jeszcze 50 nie przekroczył to myślałem że jeszcze jakieś 10 lat/3 albumy jak nic dostanęsyzygy pisze: mam szczęście, że Krux też strasznie lubię. Mimo to żal Candle
To ja wiem. Ale do składaka też miało być DVD z teledyskami.izehytol pisze:Będzie DVD z koncertu w Sopocie.
Dwójeczka to dyszka dla mnie, jak nic. Prześwietny materiałKuba pisze:A Krux ? Muszę się wreszcie za nic solidnie zabrać
Dla mnie w sumie też. Chociaż jeszcze słaby staż mam, wiele manii upadało po dłuższym czasie. Ale niedługo rok minie, raczej Candle utrwala u mnie swoją pozycję, niż ją traciKuba pisze:No dla mnie Candlemass jest jednym z ulubionych zespołów.
To ja się może jakoś kompleksowo za wszystkie trzy zabiorę. Może na świętasyzygy pisze: Dwójeczka to dyszka dla mnie, jak nic. Prześwietny materiał
hehe, to jednak wszystko według Twoich domysłów - Krux wcześniejKuba pisze:A właśnie : nowy Krux będzie 21 listopada. I będzie się nazywał
"Krux III : He Who Sleeps Amongst the Starts"
Dopiero co się "pochował"Lando pisze:WRACA RUNNING WILD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!