+1tomtomala pisze:Poza tym weźcie sobie załóżcie osobny temat i nie spamujcie
Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nergal jednym riffem z płyty "Grom" zmiata całego Dickinsona i jego twórczość!
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
dobra konczymy offtopa z dupy 
-
Deleted User 4432
Wchodzę na forum pierwszy raz od dłuższego czasu i taka petarda na powitaniepanzerschreck pisze:Nergal jednym riffem z płyty "Grom" zmiata całego Dickinsona i jego twórczość!
Włącz opcje "Ironia on" i przeczytaj jeszcze raznumLock pisze:Wchodzę na forum pierwszy raz od dłuższego czasu i taka petarda na powitanieUdam że tego nie przeczytałem.
odpowiedz mi szczerze, co Ty robisz w ogóle na tym forum?panzerschreck pisze:Nergal jednym riffem z płyty "Grom" zmiata całego Dickinsona i jego twórczość!
Mr. M pisze: Włącz opcje "Ironia on" i przeczytaj jeszcze raz
Nawet jesli nie "ironia mode on", to takie zdanie banuje go z odwiedzania tego forum
?
Weźcie zamknijcie ten temat, bo to jest pomału żałosne ;P Da się znaleźć na tym forum 1 temat muzyczny bez odniesienia do Iron Maiden?
Weźcie zamknijcie ten temat, bo to jest pomału żałosne ;P Da się znaleźć na tym forum 1 temat muzyczny bez odniesienia do Iron Maiden?
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

"Czemu The X Factor w czasie premiery nie doceniono"Kuki91 pisze:Da się znaleźć na tym forum 1 temat muzyczny bez odniesienia do Iron Maiden?
A po co właściwie szukać, to forum o Iron MaidenKuki91 pisze:Da się znaleźć na tym forum 1 temat muzyczny bez odniesienia do Iron Maiden?
Bo niektórzy mają Iron Maiden tak samo głęboko w dupiejak zeszłoroczny śnieg i męczy mnie czytanie o nich w tematach o Behemoth, Metallice czy innych zespołach 
Czyli to miejsce ewidentnie nie dla nichKuki91 pisze:Bo niektórzy mają Iron Maiden tak samo głęboko w dupiejak zeszłoroczny śnieg
Gorzej, jesli widzi sie takie trollowanie od "starych forumowych wyjadaczy" 
Dlatego staram się unikać takich dyskusji, a słowa pana Darskiego jakoś mnie nie poruszyły, ma prawo coś tam sobie uważać, ja mam prawo mieć to w dupie, co nie napawa mnie negatywnym nastawieniem do jego zespołu - ciekawe ilu fanów i behemotha i im, podzieliło swoje gusta muzyczne po tej wypowiedzi 
dobra dajcie już spokój, albo piszecie o Behemocie lub coś z tym związane, albo będą warny
wszędzie IM bo to forum IM
i na tym kończymy dyskusję
wszędzie IM bo to forum IM
i na tym kończymy dyskusję
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ktoś musi szerzyć dobre poczucie humoru w obliczu tej sztywnej atmosferyDaro52 pisze:odpowiedz mi szczerze, co Ty robisz w ogóle na tym forum?panzerschreck pisze:Nergal jednym riffem z płyty "Grom" zmiata całego Dickinsona i jego twórczość!
A żeby Budziol się na mnie nie złościł- dla mnie najlepszą płytą Behemoth jest Zos Kia Cultus. Kto się nie zgadza bądź zgadza?
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol