Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: IRONSPARTAN »

ZłapanyWCzasie pisze:ale mimo to proszę o skasowanie konta
Zachowujesz się jak dziecko. Przykre to. O co Ci w ogóle chodzi?
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

IRONSPARTAN pisze:
ZłapanyWCzasie pisze:ale mimo to proszę o skasowanie konta
Zachowujesz się jak dziecko. Przykre to. O co Ci w ogóle chodzi?
bo dostałem warna z jakiegoś idiotycznego powodu , nie wiem nawet z jakiego , napisałem parę postów w temacie a tu nagle warn , wszystko było w granicach normalnej reakcji na cholernie zaskakującą informację , już się pogodziłem z tym , że nie będzie tej trasy a Seventh Son to dla mnie duża rzecz , wydało mi się to dziwne

Szajba- tradycyjnie nie będe komentował, słyszałem ,że jesteś równym gościem w normalnych relacjach i tego się będe trzymać, przez internet to nie ma sensu
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: IRONSPARTAN »

Warn według mnie, był po to, żeby Cię przywołać do porządku z tzw. rozpasłym pisaniem, niekiedy o rzeczach, nie mających związku z tematem. Mnie akurat to nie przeszkadza, jednak w regulaminie jest. Natomiast samo robienie szopki z powodu bzdetu i obrażanie całego "S" w tym mnie, słowami w podpisie, jest rzeczą niemiłą i według mnie mało dojrzałą.
PS. Kolejnego spektakularnego odchodzenia, nawet mi się nie chce komentować. Może wyluzuj. Zresztą tak jak i inni koledzy w niektórych sprawach dzisiaj...
Ciśnienie jakieś, czy pogoda dziś nie taka? Wyjątkowo napięta atmosfera zapanowała...
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Pytanie za 100pk - kiedy warn jest kasowany?
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

IRONSPARTAN pisze:Warn według mnie, był po to, żeby Cię przywołać do porządku z tzw. rozpasłym pisaniem, niekiedy o rzeczach, nie mających związku z tematem. Mnie akurat to nie przeszkadza, jednak w regulaminie jest. Natomiast samo robienie szopki z powodu bzdetu i obrażanie całego "S" w tym mnie, słowami w podpisie, jest rzeczą niemiłą i według mnie mało dojrzałą.
PS. Kolejnego spektakularnego odchodzenia, nawet mi się nie chce komentować. Może wyluzuj. Zresztą tak jak i inni koledzy w niektórych sprawach dzisiaj...
Ciśnienie jakieś, czy pogoda dziś nie taka? Wyjątkowo napięta atmosfera zapanowała...
Poprostu wydaję mi się troszkę dziwne by fani jednej kapeli tak ściśle trzymali się regulaminu w takich sytaucjach. Jest ogłoszenie trasy i zamiast się poprostu cieszyć tym , że znowu się tych wariatów zobaczy na żywo (tymbardziej , że wieczni oni nie są) to taka sztywna atmosfera.
To chodzi nie tylko o mnie , także ogólnie takie sytuacje ,że czasami nowa osoba przyjdzie mogła by dużo wnieść do życia forum, nowe dyskusje, nowe spojrzenie-a tu klops bo jakiś warn za parę "capsów" czy jakiś mały off-top i to tą osobę zniechęca.
Wg.mnie warn powinien być w sytuacjach wyszydzania drugiego użytkownika , obrażania ,typowego chamstwa lub co oczywiste typowego trolowania , przeklinania w sumie też-ale wg.mnie przekleństwo przekleństwu nie równe (tyle , że to już jest moja prywatna opinia)

A co do wyluzowania masz rację. Wyjaśniłem sobie sprawę z Deleted User 804em na priv i jest ok
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

tomtomala pisze:Pytanie za 100pk - kiedy warn jest kasowany?
Tak średnio raz na pół roku przeglądam warny wszystkich użytkowników i w zależności od tego ile ich mają, za co i kiedy dostali podejmuje decyzję czy usunąć czy jeszcze zostawić. Te drobniejsze przewiewnia
(bluzgi itp) kasuje jak są przynajmniej jakieś 2 czy 3 miesiące wcześniej wystawione, a reszta w zależności od wielkości przewinienia czy też ogólnego zachowania użytkownika.

Jak ktoś wcześniej się dorobi 3 warnów to automatycznie dostaje zakaz pisania i wtedy wcześniej musimy mu zdjąć jednego warna by mógł zacząć pisać.

No i też jest kwestia podejścia użytkownika do warna. Zawsze można spróbować napisać sorry poniosło mnie i zapytać się czy można jakoś wcześniej zdjąć tego warna ;-)

Ogólnie warn to nic strasznego i jeśli ktoś jest w miarę "normalnym" użytkownikiem to nie powinien się nim za bardzo przejmować. Trochę pobędzie, za jakiś czas zniknie i tyle. :cool:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

ZłapanyWCzasie pisze:bo dostałem warna z jakiegoś idiotycznego powodu
dokladnie rzecz biorac ja dalem Ci warna. poczytaj swoje posty w temacie MAIDEN ENGLAND TOUR na 5 postow - 4xpieprz... i raz k... malo?

dawno juz nikt nie dostawal bo znal jakis zdrowy umiar, ale Ty wlasciwie zaczales uzywac tych slow zamiast przecinka, wiec dostales warna zebys ciut przystopwal. Stalo sie cos? Chyba nie, wiec wyluzuj i nie zachowuj jak rozkapryszona kobitka z fochem ;)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Wiesz, od 2007 wprowadziliśmy na FORUM trochę rygoru i to się sprawdza. Pamiętasz co było?! Nie obrażaj się... :!:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

sam sobie dalem ostrzezenie jak mnie ponioslo ;)
Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Journeyman666 »

Ja wiem, że to są estetyczne szczegóły i regulamin jako tako tego nie obejmuje ale skoro każdy ma możliwość edytowania swoich postów to nie byłoby możliwości żeby moderatorzy lub inne osoby sprawujące opiekę nad forum "zajmowały się" podwójnymi postami?
Szczególnie jeśli treść drugiego posta nie wnosi kompletnie nic nowego do dyskusji. Posłużę się przykładami:
viewtopic.php?t=10479&postdays=0&postorder=asc&start=40
viewtopic.php?p=626091&sid=cbe0b804a864 ... 827#626091
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Journeyman666 pisze:Ja wiem, że to są estetyczne szczegóły i regulamin jako tako tego nie obejmuje ale skoro każdy ma możliwość edytowania swoich postów to nie byłoby możliwości żeby moderatorzy lub inne osoby sprawujące opiekę nad forum "zajmowały się" podwójnymi postami?
Szczególnie jeśli treść drugiego posta nie wnosi kompletnie nic nowego do dyskusji. Posłużę się przykładami:
viewtopic.php?t=10479&postdays=0&postorder=asc&start=40
viewtopic.php?p=626091&sid=cbe0b804a864 ... 827#626091
A ja uprzejmie proszę, żeby ustanowić jakiś system wynagradzania za donosicielstwo. Jakieś tam punkciki i nagrody dla ŻYCZLIWYCH. W końcu mocno narażają się dla dobra społeczeństwa. Oczywiście należałoby podwójnie premiować donosicielstwo anonimowe i skryte. ŻYCZLIWY w takich przypadkach wykazuje się większym sprytem i wypadałoby to jakoś nieśmiało docenić.
Zastanawiałem się czy nie napisać tego na PM ale rozmyśliłem się.

Całuję

Jarząbek
Awatar użytkownika
MetallicaTruFan^^
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: MetallicaTruFan^^ »

A ja myślę, że trochę dzieciaków się rozpanoszyło na forum i chyba nikt za nimi nie będzie tęsknił, jeśli sobie "pójdą".
Deleted User 5490

Masz prawo tak myśleć nestorze. Mniemam, że kiedyś myślano tutaj podobnie o Tobie. :lol:
Awatar użytkownika
MetallicaTruFan^^
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Poczułeś się osobiście urażony, czy testy gimnazjalne nie poszły za dobrze?
Deleted User 5490

Nigdy nie masz pewności, kto siedzi po drugiej stronie.

Mnie się nie da obrazić takimi kiepskimi zaczepkami. Nie uczyłeś się na Uniwersytecie Trzeciego Wieku, że do dzieci trzeba podejścia z miłością i zrozumieniem?
Awatar użytkownika
MetallicaTruFan^^
-#Long distance runner
-#Long distance runner

No zobacz, zawsze bardziej wolałem przedmioty ścisłe. Jeśli chcesz pogadać o moim ambicjach naukowych, to proszę bardzo, ale w odpowiednim temacie. Aby było ciekawiej, w prologu wspomnę, że zawsze chciałem zostać prawnikiem, architektem albo geodetą.
Deleted User 5490

Przemo142 pisze:No zobacz, zawsze bardziej wolałem przedmioty ścisłe. Jeśli chcesz pogadać o moim ambicjach naukowych, to proszę bardzo, ale w odpowiednim temacie. Aby było ciekawiej, w prologu wspomnę, że zawsze chciałem zostać prawnikiem, architektem albo geodetą.
Na prawnika może i miałbyś zadatki, bo jesteś odpowiednio pyskaty. Jeśli zamierzasz zakończyć tutaj dyskusję, to raczej wypadałoby coś wspomnieć w epilogu. Byłoby to bardziej wskazane, bo treść którą tutaj serwujesz jest nudna i nie zachęca do poznawania następnych odcinków. Jesteś przewidywalny niczym zaawansowany emeryt.
Awatar użytkownika
MetallicaTruFan^^
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Zawsze mnie dziwili ludzie, którzy zaglądają na ostatnia stronę książki, aby dowiedzieć się, jak się skończy i dopiero wtedy zabierając się za lekturę.
Deleted User 5490

A mnie zawsze dziwili ci, którzy mieli ambicję pisać trylogie, nie mając właściwie nic do powiedzenia.

Wybacz ale jako rozmówca nie jesteś interesujący. Pozwól, że zakończę naszą miłą pogawędkę.
Awatar użytkownika
MetallicaTruFan^^
-#Long distance runner
-#Long distance runner

No i jak mam Cię traktować poważnie, jeśli na każdą wypowiedź masz coś do odszczekania? Czyżbym trafił w sendo z tymi egzaminami? :lol:

I następnym razem pisz od razu całe wypowiedzi, bo nie chce mi się ciągle przeglądać twoich postów, czy czegoś nowego nie dodałeś.
ODPOWIEDZ