29/11 i 02/12/2012 - Kreator & Morbid Angel & Nile -
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: 29/11 i 02/12/2012 - Kreator & Morbid Angel & Nile -
Ja mieszkam na Dąbiu. 
Z tego co wiem, to już nieaktualneKenobi pisze:TAK WIĘC ZAMIAST KATOWIC KRAKÓW - ŁAŹNIA NOWA.
Zajebiście, mieszkam koło Łaźni
Będzie zmiana miejsca w Krakowie.
www.MetalSide.pl
Bosz ._.
Co oni robią... 2 razy przenoszą.
Co oni robią... 2 razy przenoszą.
Troszkę kombinują
"Szatanów" widocznie do teatru nie chcą wpuścić
A dziś sobie bilecik sprawiłem kolekcjonerski, mam teraz tylko nadzieje że nie "wywieje" tego koncertu z Krakowa
A dziś sobie bilecik sprawiłem kolekcjonerski, mam teraz tylko nadzieje że nie "wywieje" tego koncertu z Krakowa
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

pan z Metal Shopu na Długiej w Krakowie, powiadał że Kraków na 100%, i że gdzieś w hucie ma być..
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Ta "Fabryka" w Hucie nie jest. Zatem Pan na Długiej to albo nie zna topografii miasta albo nic nie wiedziałMike Stanley pisze:pan z Metal Shopu na Długiej w Krakowie, powiadał że Kraków na 100%, i że gdzieś w hucie ma być..
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... jsce_.html
http://www.metalside.pl/news/news_full.php?id=2365Mike Stanley pisze:pan z Metal Shopu na Długiej w Krakowie, powiadał że Kraków na 100%, i że gdzieś w hucie ma być..
www.MetalSide.pl
Fabryka i Kreator / Morbid Angel?
Poebało ._.

Poebało ._.
Ja tam nigdy nie byłem, więc proszę o słów kilka, o tym miejscu...
Fabryka bodajże dość mała na takie zespoły.
ZAJEBIŚCIE mała.Kenobi pisze:Fabryka bodajże dość mała na takie zespoły.
W marcu łoił tam Vader i ja mam cały czas przed oczyma na tej "scenie" Eris is my homegirl...
I'M WRECK, I'M SLEAZE, I'M ROCK N'ROLL DISEASE!
Tam są dwie sale (może akurat Vader i spółka grali na tej mniejszej) i podobno po niedawnym remoncie.Mefisto76 pisze:ZAJEBIŚCIE mała.Kenobi pisze:Fabryka bodajże dość mała na takie zespoły.
W marcu łoił tam Vader i ja mam cały czas przed oczyma na tej "scenie" Eris is my homegirl...Tam nawet backstage jest tak umiejscowiony, że wchodzi się na niego nie z tyłu sceny, tylko przez publikę! Kompletnie nie mogę sobie tam wyobrazić Kreatury...
Wg tego co jest podane na ich stronie to;
Pojemność dużej sali to:
Miejsca stojące ok 1500 osób
Miejsca siedzące ok. 800 osób
Powierzchnia sali to: 507 mkw
Pojemność malej sali to:
Miejsca stojące ok 450 osób
Miejsca siedzące ok. 250 osób
Powierzchnia sali to: 154,25 mkw
No dobrze by było, bo juz stwierdzałem powoli ,że przenosiny z równiez niedużego Megaclubu w Katowicach to jak z deszczu pod rynnę. Liczę ,ze nie bedzie takiego dramatu
A może wlasnie na małej sali? Nikt nie powiedizał, że nie jest to spowodowane SŁABĄ sprzedażą biletów 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Mogliby to zrobić w Kwadracie i byłby spokój 
Mega Club nie spełniał wymogów technicznych, a dyrekcja Łaźni Nowej nie chce takich koncertów u siebie. Zresztą gdyby to był problem ze sprzedażą biletów to raczej nie byłoby to przenoszone do Łaźni Nowej.Kuki91 pisze:A może wlasnie na małej sali? Nikt nie powiedizał, że nie jest to spowodowane SŁABĄ sprzedażą biletów
KREATOR - 3D stage show announced!
KREATOR, MORBID ANGEL, NILE, FUELED BY FIRE - at this tour package true giants of the extreme metal sector will embark on a European-wide trek to lay waste to every venue possible. This line up is genius and extraordinary...who doesn´t go ape-shit when seeing this killer billing, eh?! Now, the German Thrash Metal titan KREATOR has announced to come on tour with a huge 3D stage show! Here the statement of Mille Petrozza from KREATOR:
"We are currently in the course of preparing the tour and I can say: It`s getting brutal! Not alone that we have, with Morbid Angel, Nile and Fueled By Fire, the likely strongest Extreme Metal package 2012 to be ready, we also will present you our new 3D stage show for the first time in Europe! We are looking forward to see all fans out there and we can`t wait to kick off the tour through Europe ultimately!"
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Chyba jednak się przejdę, w sumie Morbid + Kreator to niezła dawka energii. No i ciekaw jestem tego 3D, szkoda tylko że ta Fabryka..