A czy na 35 stron tego tematu, miałeś jakikolwiek konkret w tej materii?Olszu pisze:Jakieś konkrety, linki, itp ?
Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: Maiden England European Tour 2013
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Potwierdzam to co pisał wydra, 28 listopada, mają ogłosić 2x atlas arenę.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
W końcu w 9 rocznicę koncertu we Wrocławiu nie może być inaczej!!!!!!!!!111111oneoneone
Witam wszystkich!
PILNE ! Czy ktoś jeszcze będzie w najbliższym czasie kupować bilety do Berlina?? Przesyłka do Polski kosztuje ! 35 € ! i moglibyśmy złożyć się na nią w kilka osób.
PILNE ! Czy ktoś jeszcze będzie w najbliższym czasie kupować bilety do Berlina?? Przesyłka do Polski kosztuje ! 35 € ! i moglibyśmy złożyć się na nią w kilka osób.
-
Deleted User 4876
a po co płacić 35 euro a nie taniej zamówic w demomusic.pl ? 
Nie wiedziałem o takiej opcji, mógłbyś mi udzielić troszkę więcej informacji?
Kupując przez demomusic mogę sobie wybrać miejsce tak jak gdybym kupował bezpośrednio na eventim?
-
Deleted User 4876
zadzwoń do gościa. ja u niego brałem juz z 15 biletów, raz brałem siedzące to mi powiedział jakimi dysponuje miejscami, spojrzałem na mapkę i wyraziłem akceptację.
Pzdr,
Pzdr,
Ok wielkie dzięki, zaraz dzwonię!
P.S. Bilet zamówiony, przesyłka 12 zł zamiast 34 euro !! thorgal_30 Wiszę Ci piwo!
A odnośnie koncertów. Wertując poprzednie strony tego wątku przeczytałem, że kilka osób ma zamiar się wybrać jeszcze w inne miejsca za granicę i ja też nad tym myślałem. Możecie mi polecić jakieś miasta gdzie warto byłoby się wybrać z powodów np. że jest zorganizowany przejazd/tani przejazd/przelot albo jedzie sporo osób z Polski?
P.S. Bilet zamówiony, przesyłka 12 zł zamiast 34 euro !! thorgal_30 Wiszę Ci piwo!
A odnośnie koncertów. Wertując poprzednie strony tego wątku przeczytałem, że kilka osób ma zamiar się wybrać jeszcze w inne miejsca za granicę i ja też nad tym myślałem. Możecie mi polecić jakieś miasta gdzie warto byłoby się wybrać z powodów np. że jest zorganizowany przejazd/tani przejazd/przelot albo jedzie sporo osób z Polski?
Tymczasem ogłoszono Szwajcarię 22 czerwca. W hali w Zurychu.
Hallenstadion - stała miejscówka IM.
No to jestem na 100%Piwowarus pisze:Tymczasem ogłoszono Szwajcarię 22 czerwca. W hali w Zurychu.
Chyba również nie odmówię. 
30 czerwca graspop w Belgii
W wywiadzie dla Blabbermouth Adrian zdradził, iż odwiedzą wiele europejskich miast, wymienił m.in.: Pragę.
Praga super, o Pl nadal cisza
Polecam lekturę newsów na OFICJALNEJ SANKTUARIUM
A to jest jakaś nieoficjalna? 
Nazewnictwo formalne
Nadal to nic nie zmienia, w tym wywiadzie o Pl rowniez cisza