http://commons.wikimedia.org/wiki/%C3%93lavs%C3%B8ka
www.gfestival.com/index.php?id=27
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

raczej, raczejRALF pisze:Raczej koniec lipca / początek sierpnia. Raczej zrobią Czechy - zawsze tam ich dobrze przyjmowano. Liczę, iż dojdą: Rumunia, Czechy, Grecja, Norwegia, Węgry, Bułgaria, Irlandia, Serbia, Finlandia, Turcja a ... może Islandia?
Jest jeszcze tyle wolnych terminów ze mogą 8 upchac ake czy tyle upchaja to nie wiem. Może bedą chcieli mieć większe przerwy miedzy koncertamiBudziol pisze:upchna jeszcze 8 koncertow do 18ego myslisz?
Chodzą słuchy ze może jednak nie zagrają na Soni w FinlandiiRALF pisze:Sądzę, że wejdą w sierpień. Być może zagrają na SZIGET 2013. Liczę na kolejne 10 koncertów! To IM będzie główna gwiazdą SONI 2013, ciekawe ile państw poza Hiszpanią, Włochami, Francją i Finlandią obejmie ten fest?
Grecja?? Turcja??
Wstepnie to olewam bo mam juz lot z madrytu zarezerwowany do Paryza. Musialbym cos tanio znalezc w dwie strony do Barcy. Tak mysle ze moze daloby rade sie z kims zabrac z Madrytu na sam koncert. Nawet noclegu bym w barcelonie nie bral a bagaz zostawil w madrycie.....wydra77 pisze:ogarniesz Barce tez?Szymon pisze:ooo swietnie, juz myslalem ze tylko Barca, a ja bede w madrycie
loty z Madrytu sa od 30 euro w jedna strone na Vueling.com
Nie wydaje mi sie zeby szli tak intensywnie. 3 koncertow pod rzad nei graja to wiemy. Jednodniowe przerwy tylko to tez malo, musza miec czasem te 2-3 dni. Jak dla mnie meidzy Barcelona a Paryzem, ewentualnie dzien po Paryzu niby jest miejsce, ale nie bardzo maja gdzie wtedy zagrac. Chyba ze kolejny koncert w hiszpani/francji/szwajcarii, niemczech? Wydaje mi sie ze nic juz nei bedzie w tych datach. Nastepna mozliwosc 14 lub 16 czerwiec Dublin, ze wskazaniem na 14go. 24 czerwiec niby mozliwe ale znowu pytanie gdzie? Dania? Byla mowa, ze tam raczej nie bedzie koncertu. Luxemburg? To by byla niespodziankawydra77 pisze:No to mamy potwierdzone 24 koncerty od Lizbony 29go maja do Moskwy 18go lipca.
W dalszym ciągu jest możliwe dodanie 8 koncertów miedzy tymi datami co dałoby 32 koncerty.
Myślicie ze wyjdą poza te daty np na sierpień i będzie wiecej niż te tradycyjne 32-34 koncerty w Europie?
1,5 miesiaca na odpoczynek chyba mu wystarczywydra77 pisze:Raczej nie wrzuca dużo koncertów w maju bo Steve tez musi odpocząć po swojej trasie. Poza tym....
Ja już się psychicznie i fizycznie nastawilem, ze początek trasy będzie w Lizbonie