Czasami to wygląda bardzo efektownie.Dr. Doctor pisze:Mnie osobiście wścieka widok gdy zaczyna się piosenka i jest ciemność a widać tylko morze ekranów od aparatów.. lecz nic się z tym nie zrobi takie są już te lata
03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź
Efektownie to wyglądało 5000 zapalniczek, a nie ekranów... 
A i tak większość z tych zdjęć pewno do niczego się nie nadaje... robione z tłumu, na "szybko"... Po koncercie przecież zawsze jest dostęp do profesjonalnych fotek i można sobie taką zapisać na pamiątkę jak ktoś potrzebuje.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4876
najlepszą pamiątką i tak zawsze jest bilet wg. mnie
Zawsze też można spróbować coś zapamiętać.
No można, ale w moim przypadku to trudne, bo mam pamięć dobrą, ale krótką 
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź
dokladnie jak piszesz tez zawsze sie ludziom nagrywajacym na komorki filmiki robiacych foty, po co i tak sa do niczego.gumbyy pisze:A i tak większość z tych zdjęć pewno do niczego się nie nadaje... robione z tłumu, na "szybko"... Po koncercie przecież zawsze jest dostęp do profesjonalnych fotek i można sobie taką zapisać na pamiątkę jak ktoś potrzebuje.
A w necie masa profesjonalnych fotek
Mi też strasznie przeszkadza morze telefonów na koncertach, ale jednak co własne zdjęcie, to własne. Nawet jeśli niedoskonałe, to jednak jest to pamiątka którą zdobyło się samemu i nawet najlepsze - profesjonalne - zdjęcia tego nie zastąpią. Oczywiście mówię o jakiejś symbolicznej fotce z koncertu, a nie trzymaniu telefonu przez trzy piosenki, bo takie nagrania faktycznie nie mają sensu. Aha, patrzę z perspektywy kogoś, kto mało jeździ na koncerty i dla którego każdy taki wyjazd jest wyjątkowym przeżyciem 
Cześć,
szukam kogoś kto zamieni/kupi bilet na GC do Łodzi.
Niestety zmieniły mi się plany i bardziej pasuje mi Gdańsk, dlatego chętnie albo sprzedam, ale zamienię się na bilet na GC do Gdańska.
Mieszkam w Warszawie, ale mogę wysłać bilet pocztą. Kupowałem go w punkcie Eventim i posiadam na niego paragon. Chętnych zapraszam na priv.
szukam kogoś kto zamieni/kupi bilet na GC do Łodzi.
Niestety zmieniły mi się plany i bardziej pasuje mi Gdańsk, dlatego chętnie albo sprzedam, ale zamienię się na bilet na GC do Gdańska.
Mieszkam w Warszawie, ale mogę wysłać bilet pocztą. Kupowałem go w punkcie Eventim i posiadam na niego paragon. Chętnych zapraszam na priv.
Dokładnie, podpisuję się pod tym!Brooce pisze:Mi też strasznie przeszkadza morze telefonów na koncertach, ale jednak co własne zdjęcie, to własne. Nawet jeśli niedoskonałe, to jednak jest to pamiątka którą zdobyło się samemu i nawet najlepsze - profesjonalne - zdjęcia tego nie zastąpią. Oczywiście mówię o jakiejś symbolicznej fotce z koncertu, a nie trzymaniu telefonu przez trzy piosenki, bo takie nagrania faktycznie nie mają sensu. Aha, patrzę z perspektywy kogoś, kto mało jeździ na koncerty i dla którego każdy taki wyjazd jest wyjątkowym przeżyciem
A żeby nie tak całkiem offtop - ja się już koncertu w Gdańsku doczekać nie mogę !!!
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Dla mnie bilet i jak bd opaska na ręke , to będą najlepsze pamiątki a co do efekownosci to zapalniczki i nawet same ręce w górze to jest coś przez co można odpłynąć !!
I spocony grubas bez koszulki sapiący za tobą. Najlepsza pamiątka z konertów EVER. 
Tylko jak taka pamiątkę wsiąść do domu?Slaug pisze:I spocony grubas bez koszulki sapiący za tobą. Najlepsza pamiątka z konertów EVER.
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

W tym wypadku najlepszą pamiątką będą wspomienia oraz wrażenia.wydra77 pisze:Tylko jak taka pamiątkę wsiąść do domu?Slaug pisze:I spocony grubas bez koszulki sapiący za tobą. Najlepsza pamiątka z konertów EVER.hahaha
Uwierz mi że jak oprze Ci sie brzuchem na plecach to będziesz miał wspaniałą pamiątkę ... aż do najbliższej kąpieli i praniawydra77 pisze:Tylko jak taka pamiątkę wsiąść do domu?Slaug pisze:I spocony grubas bez koszulki sapiący za tobą. Najlepsza pamiątka z konertów EVER.hahaha
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć czy istnieje spora różnica pomiędzy GC a płytą? Jako laik koncertowy pokusiłem się o to drugie i zaczynam powoli żałować. Jadę tam dla zespołu, nie pogo i chciałbym ich gołym okiem zobaczyć. Na szczęście jestem dość wysoki.
Jedyna różnica to odległość od sceny. I w GC i na zwykłej płycie w części najbliżej sceny jest najgęściej od narodu, najwięcej przepychanek itd. To nie jest tak, że skoro zwykła płyta jest dalej, to tam jest spokój. Im dalej od sceny w danym sektorze, tym luźniej. Gołym okiem i tak wszystko zobaczysz, nawet stojąc z tyłu sali wszystko widać. Choć oczywiście wiadomo, guzików w kurtce z daleka nie policzysz 
Dokładnie jak Piwowarus napisał, w obydwoch strefach jest kociol jak najblizej sceny. Ale wiadomo ze lepiej stanac sobie dalej w GC bo jestes blizej sceny niz Ci ktorzy najbardziej sie pchaja w zwykłej 
Powiem tak na Bemowie raz byłem w zwykłym sektorze i to był ostatni raz bo mogłem sobie koncert co najwyżej na telebimach pooglądać
tu hala wiec inaczej, ale ja na pewno nie kupilbym "zwykłego" to naprwdę spora różnica w odległości, ale skoro ludzie jeszcze za całą płytą kupują siedzące i coś widzą to nie jest chyba tak źle
Powiem tak na Bemowie raz byłem w zwykłym sektorze i to był ostatni raz bo mogłem sobie koncert co najwyżej na telebimach pooglądać
tu hala wiec inaczej, ale ja na pewno nie kupilbym "zwykłego" to naprwdę spora różnica w odległości, ale skoro ludzie jeszcze za całą płytą kupują siedzące i coś widzą to nie jest chyba tak źle
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jaka sytuacja na dziś?RALF pisze:Rozmawiałem z gościem w MM, według niego (coś tam dłubał w kompie!!!!) zostało trochę ponad 5000 biletów, łącznie!
Tego nie wiem, zapytam w połowie marca. Po mapkach widać, że schodzą!