Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Albo żydowski na Brackej
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź
13/08/2013 - System of a Down - Łódź
mieszkam od niego 10 min 
a wiec afterparty
a wiec afterparty
Bilecior dziś nabyty więc raczej się zjawię :>
-
Nomadosław
- -#Trooper

przewidziane są ogródki? fajnie by było, bo w klubie może brakować miejsca jak sporo osób przyjdzie
Eclipse ogródek ma, ale mały. Jednak wystarczy zrobić kilka kroków na Pietrynę i ogródków dobólowo 
UWAGA ! Dla wszystkich zainteresowanych i wątpiących !
Taki lokal z możliwością spotkania się przed czy po koncercie zostanie również zorganizowany na koncert w Ergo Arenie - Sopot/Gdańsk
Szczegółowe informacje zostaną na tyle wcześniej podane że każdy będzie miał czas żeby z każdego miejsca w Polsce dojść do nas z buta ( Chyba że będzie też uczestniczył w koncercie w Łodzi ) w tym wypadku lepiej pojechać
Uzbrójcie się w cierpliwość a wszystkie informacje zostaną podane na forum wystarczająco wcześniej
Pozdrawiam. 
Taki lokal z możliwością spotkania się przed czy po koncercie zostanie również zorganizowany na koncert w Ergo Arenie - Sopot/Gdańsk
Szczegółowe informacje zostaną na tyle wcześniej podane że każdy będzie miał czas żeby z każdego miejsca w Polsce dojść do nas z buta ( Chyba że będzie też uczestniczył w koncercie w Łodzi ) w tym wypadku lepiej pojechać
Uzbrójcie się w cierpliwość a wszystkie informacje zostaną podane na forum wystarczająco wcześniej
Od której godziny będziecie wbijać do knajpy w Łodzi ? My pojawimy się koło południa
Kraków + Opoczno !!! 
Ja zamierzam normalnie iac do pracy, a nie wiem tez czy nie wylosuje fttb;-)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Właśnie o takie info mi chodziło, dzięki. Piszę się na to spotkanie, oby w fajnej miejscówce!Jack pisze:UWAGA ! Dla wszystkich zainteresowanych i wątpiących !
Jak tylko bedziesz wiedzial, to podsylaj mi infoJack pisze:UWAGA ! Dla wszystkich zainteresowanych i wątpiących !
Szczegółowe informacje zostaną na tyle wcześniej podane że każdy będzie miał czas żeby z każdego miejsca w Polsce dojść do nas z buta ( Chyba że będzie też uczestniczył w koncercie w Łodzi ) w tym wypadku lepiej pojechać![]()
Uzbrójcie się w cierpliwość a wszystkie informacje zostaną podane na forum wystarczająco wcześniejPozdrawiam.
Budziol pisze:Ja zamierzam normalnie iac do pracy, a nie wiem tez czy nie wylosuje fttb;-)
A do ktorej normalnie pracujesz? Bo bedziemy musieli sie spotkac jakos jeszcze przed pubem w sprawie koszulek
15-16 cos bedziemy radzic 
To zaszalejesz na meetupie. 
mysle nad urlopem 
to mysl intensywnie bo o 16 to juz bedziemy w kolejce na fttbBudziol pisze:mysle nad urlopem
No ja sobie dwa dni urlopu zaklepałemBudziol pisze:mysle nad urlopem
No gdyby nie to ze w moim miescie, tez bym tak zrobil;-)
Wpadam z chęcią na oba aftery czy też bifory, tylko jest jeden problem, muszę najpierw kupić bilety na oba koncerty, co niestety nie jest takie łatwe jak się okazuje:(
Nie znam zarządu knajpy, toteż Budziol- może warto byłoby udać się do nich co by zamówili na tę okoliczność Troopera. Myślę, że popyt by był, tym bardziej, że byłoby taniej niż w zakupie indywidualnym. 
Slaug, no pomysł dobry bo ja chętnie bym chlasnął Trooperka przed koncertem