03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
jedzie ktos z żywca lub okolic bielska białej ?
IRON MAIDEN
Jadę do Łodzi autem z Leszna, cała kasta wolna więc jakby ktoś chciał się dosiąść na trasie nie ma problem.
Wiem że głupie pytanie, które być może już ktoś zadał, ale czy jest jakaś szansa by dorwać któregoś z Ironów na autograf lub fotkę po koncercie??
Wiem że głupie pytanie, które być może już ktoś zadał, ale czy jest jakaś szansa by dorwać któregoś z Ironów na autograf lub fotkę po koncercie??
6 dni !!!!!!!!!!!!
Jutro rano wyjeżdżam już ze Szczecina (m.in. do Gdańska na Ironów) , także nie będę miał zbyt często dostępu do neta. Zatem już teraz pozdrawiam wszystkich, życzę udanych obu koncertów w Łodzi i Gdańsku i do zobaczenia w Ergo Arenie !! 
-
vespertilio
- -#Prowler

To będzie mój pierwszy koncert, dlatego mam pytanie: o której najlepiej przyjść pod Ergo Arenę, jeżeli wpuszczają od 18?
-
Deleted User 2259
2 dni wcześniej przyjdźvespertilio pisze: To będzie mój pierwszy koncert, dlatego mam pytanie: o której najlepiej przyjść pod Ergo Arenę, jeżeli wpuszczają od 18?
Dołączam się do pytania. Ja mam bilet na płytę.
GDAĹSK -> POZNAĹ
czeĹÄ,
mam nadzieje, Ĺźe znajdÄ tutaj kogoĹ kto bedzie wracaĹ po koncercie do Pzn i ma w dodatku wolne miejsce. Dopiero co sie dowiedzialem ze mam na 6 rano do pracy na dzien nastepny:/ Oczywiscie dorzucam swojÄ dole do wachy:)
tel. 881 238 576
z poszanowaniem:)
mam nadzieje, Ĺźe znajdÄ tutaj kogoĹ kto bedzie wracaĹ po koncercie do Pzn i ma w dodatku wolne miejsce. Dopiero co sie dowiedzialem ze mam na 6 rano do pracy na dzien nastepny:/ Oczywiscie dorzucam swojÄ dole do wachy:)
tel. 881 238 576
z poszanowaniem:)
2h przed otwarciem bram wystarczy żeby zająć dobre miejsce.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
totheotherside
- -#Prowler

jedzie ktoś ze Szczecina? jesli tak prosze o kontakt jaapanese@o2.pl
-
Paul_Julian
- -#Charlotte

To ja tez zapytam. Mam bilet GC EE do Gdańska , ale z racji dość niskiego wzrostu nie chcę być zaraz pod barierkami, a w tłumie to mi zwykle czubek nosa tylko wystaje.vyrus pisze:2h przed otwarciem bram wystarczy żeby zająć dobre miejsce.
Gdzieś czytałem, że na Ozzym dało sie spokojnie stanąć, a nawet usiąść gdzięs na koncu sektoru GC.
Nie byłem nigdy na takim halowym koncercie - czy z GC EE też trzeba by przyjść z 2 godziny wcześniej, czy wystarczy np. 1h wczesniej i potem sie np. przesunąć do tyłu, jesli miejsce wg mnie bedzie za blisko sceny ?
Jak chcesz sobie stanąć na końcu GC to możesz się nawet spóźnić. Nie rozumiem tylko po kiego grzyba kupiłeś GCEE skoro nie chcesz z niego skorzystać? Idea tego biletu jest taka żeby właśnie mieć lepszą miejscówkę a Ty piszesz, że chcesz stać na samym końcu. Ile masz wzrostu?
-
Paul_Julian
- -#Charlotte

Przyznam się szczerze, że kupno biletu to była kwestia chwili, odłożonych funduszy i tego, ze to 1szy koncert IM na którym będę. Słucham IM od niemal lat 20stu i nie miałem ochoty sie wybierać do innego miasta. Nie ma co się rozciągac na ten temat 
Może nie tyle , ze chcę stać w innym miejscu. Nie chcę stać w strefie przy barierkach ( mam niecale 1.60m , raz byłem przy barierkach i "dziękuję, ale nie") i nie chcę stać w strefie pogo.
Więc pewnie połowa GC też może być zupełnie bezpieczna, a że jak mówię, na halowym nigdy nie bylem, to wolę zapytać wczesniej.
Może nie tyle , ze chcę stać w innym miejscu. Nie chcę stać w strefie przy barierkach ( mam niecale 1.60m , raz byłem przy barierkach i "dziękuję, ale nie") i nie chcę stać w strefie pogo.
Więc pewnie połowa GC też może być zupełnie bezpieczna, a że jak mówię, na halowym nigdy nie bylem, to wolę zapytać wczesniej.
To ja na Twoim miejscu stanąłbym sobie na końcu GC mimo wszystko. W takim razie możesz przyjść znacznie później, już po otwarciu bram, nie wiem o której tam support wchodzi.
-
Paul_Julian
- -#Charlotte

Dzięki za pomoc!
Support zacznie o 19:30, Maiden 20:45.
Przy mniejszym wzroście to miejscówa przy samych barierkach nawet wskazana, tym bardziej ułatwione zadanie ją zająć gdy ma się EE. Najwyżej żebra obite od barierek. A i co koncert publika inna więc masakry może nie być pod sceną. Ale i tak mniejsi ludzie się pchają pod samą scenę i to dziewczyny i się nie boją, więc nie wiem chłopie czemu się cykasz w dodatku 1 raz na Maiden to mus widzieć tych geniuszy z bliska!
Czy ktoś z osób, które już słyszały może powiedzieć, czy support jest godny uwagi?Madril pisze:Support zacznie o 19:30, Maiden 20:45.
-
Paul_Julian
- -#Charlotte

Jak byłem młodszy to mi też mniej zależało na własnym bezpieczeństwie, a bardziej na koncercie.
A mniejsze ode mnie to obecnie tylko dzieci są
Każdy z nas decyduje za siebie, Maideni są co roku u nas ( w 3miescie zapewne tez beda się pojawiać) , a co mam zajmować miejsce pod sceną komuś, kto bedzie się tam bawił lepiej
A mniejsze ode mnie to obecnie tylko dzieci są
Każdy z nas decyduje za siebie, Maideni są co roku u nas ( w 3miescie zapewne tez beda się pojawiać) , a co mam zajmować miejsce pod sceną komuś, kto bedzie się tam bawił lepiej