Maiden Fans FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden Fans FAQ
genialne dzieciaki ;]]] ciekawe jaki kraj
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Z tego co dobrze pamiętam: czytałam, że u Janicka rodzice "podzielili się" wyznaniem u dzieci. Jaśko i jego brat to katolicy, siostry już anglikanki.budziov pisze:Jak z wiarą w zespole, tzn czy są osobami wierzącymi. Z tego co wiem Nicko się nawrócił i próbował nawracać resztę, a u Adriana często widać noszony krzyż. Na starym zdjęciu jeszcze z Paulem, Steve miał też na szyi krzyż, a z tego co potem czytałem/słyszałem to Arry do osób wierzących mi raczej nie pasuje(?).
Między Anglikanami a Katolikami nie ma znaczących doktrynalnych różnic, więc nie ma to większego znaczenia 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Anglikanie mogą się bez żadnych konsekwencji rozwodzić kościelnie (jest to prostsze niż u katoli) a głową Kościoła Anglikańskieo jest król/królowa, ja teraz królowa Elżbieta II
Słuchajcie, mam prośbę. Sądzę, że ta kwestia wiele osób zainteresuje.
Zakupiłem kilka winyli z serii 2012 Picture Disc. Przy "Sit" i "7th S" na pierwszych stronach w tle słychać taki "szumik" na niższej częstotliwości... Strony "B" chodzą idealnie. Generalnie muszę powiedzieć, że dźwięk jest b. dobry, klasowy jak na picture disc, owy szum słychać na "A" tylko w cichszych partiach (np. wstęp do "Moonchild"). Czy Wy też to usłyszeliście? Czy może to być wadą tłoczenia, czy tak jest w tym wypadku, proszę o komentarz?!
Dzięki
Zakupiłem kilka winyli z serii 2012 Picture Disc. Przy "Sit" i "7th S" na pierwszych stronach w tle słychać taki "szumik" na niższej częstotliwości... Strony "B" chodzą idealnie. Generalnie muszę powiedzieć, że dźwięk jest b. dobry, klasowy jak na picture disc, owy szum słychać na "A" tylko w cichszych partiach (np. wstęp do "Moonchild"). Czy Wy też to usłyszeliście? Czy może to być wadą tłoczenia, czy tak jest w tym wypadku, proszę o komentarz?!
Dzięki
Mam takie pytanko odnośnie pana - Rafala Wechterowicza.
Tworzy on grafiki, okładki m.in dla SLAYERa czy IRON MAIDEN
Pierwsze o tym usłyszałem, wie ktoś może co konkretnie stworzył dla IM?
Grafika oficjalnie zaakceptowana przez zespół
Tworzy on grafiki, okładki m.in dla SLAYERa czy IRON MAIDEN
Pierwsze o tym usłyszałem, wie ktoś może co konkretnie stworzył dla IM?
Grafika oficjalnie zaakceptowana przez zespół
Pierwsze słyszę!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 984%2C1406
Tak znalazłem, to chyba jego profil na FB, w pierwszym komentarzu jest jakaś podpowiedź... ogólnie umie chłopak rysować
Tak znalazłem, to chyba jego profil na FB, w pierwszym komentarzu jest jakaś podpowiedź... ogólnie umie chłopak rysować
http://www.behance.net/raf_the_might
czytałem z nim wywiad i dumny jest właśnie, ze jego prace zaakceptowały GNR, SLAYER czy IM, a odmówił Lemmy z MOTORHEAD
ale nigdzie nie mogę znaleźć co zaprojektował dla MAIDEN
czytałem z nim wywiad i dumny jest właśnie, ze jego prace zaakceptowały GNR, SLAYER czy IM, a odmówił Lemmy z MOTORHEAD
ale nigdzie nie mogę znaleźć co zaprojektował dla MAIDEN
być może zespół zaakceptował ale np. poszło "ad acta" i nie stało się żadnym oficjalnym obrazkiem, po prostu sobie zarezerwowali i już.... tak gdybam ale pewnie takie coś możliwe, bo skoro tak ciężko znaleźć...
no właśnie autor chwali się tym, ale ciężko znaleźć konkretny rysunek
Może po prostu do niego napisać na facebooku? 
Tym razem ja mam prośbę. Otóż przed rozpoczęciem trasy koncertowej 1998 zespoł dał kilka/kilkanaście meczy piłkarskich w kilku krajach Europy, jako drużyna piłkarska wraz z gwiazdami futbolu. Czy ktoś mógłby przytoczyć listę tych miejsc, lub podać namiary na źródło z info. - byłbym zobowiązany.
http://assets1.blabbermouth.net/soulfly ... gsloxx.jpg
czy to jest Riggs??
http://www.youtube.com/watch?v=me4eWm-IqFs na tym filmie od 9 minuty jest koleś, który ma właśnie takie włosy.
czy to jest Riggs??
http://www.youtube.com/watch?v=me4eWm-IqFs na tym filmie od 9 minuty jest koleś, który ma właśnie takie włosy.
Chyba nie... Riggs jest dość otyły, taki tatusiowaty i chyba niższego wzrostu, cos przekleję jak znajdę...
Czy są w ogóle jakieś przecieki odnośnie nowej studyjnej płyty Iron Maiden?
Wydaję mi się, że już ta przerwa między Final Frontier a nowym albumem jest zbyt długa, rekord to na pewno zostanie pobity. Jednak tyle lat czekania na nowe utwory jest lekko męczący, nawet biorąc fakt, że Ironi cały czas działają, koncertują itd.
Choć z drugiej strony nic na siłę, na album musi być pomysł.
Wydaję mi się, że już ta przerwa między Final Frontier a nowym albumem jest zbyt długa, rekord to na pewno zostanie pobity. Jednak tyle lat czekania na nowe utwory jest lekko męczący, nawet biorąc fakt, że Ironi cały czas działają, koncertują itd.
Choć z drugiej strony nic na siłę, na album musi być pomysł.
Moje pytanie właściwie związane tylko pośrednio z Iron Maiden, ale nie widzę lepszego miejsca by je zadać. Dotyczy Martina Bircha - wiadomo czemu przestał zajmować się muzyką? Z tego co czytam ostatni album którego był producentem to Fear of the Dark. Ktoś wie czemu? Emerytura?
Dokładnie, miał już dość i chciał odpocząć!