03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Tak, pobiera. Mnie przy płatności kartą za dwie Trybuny Premium wyszło 636zł z przesyłką kurierem.
Wojteq, a gdzie masz miejscówki?
Wojteq, a gdzie masz miejscówki?
To u mnie na Eventimie tak samo dokładnie wyniosło, też kurier itd.
Miejsca mam sektor 219, jeden z wyższych rzędów, miejsca z samego brzegu przy schodach, od strony s. 220
Miejsca mam sektor 219, jeden z wyższych rzędów, miejsca z samego brzegu przy schodach, od strony s. 220
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2015 11:49 am przez wojteq, łącznie zmieniany 1 raz.
To dobrze wiedzieć!
Bilet kupiony. Lipa, że nie było opcji wydrukowania jak na Black Sabbath bo razem z poleconym i tymi kosztami za płatność online trochę się nazbierało. Nie dostałem też maila z potwierdzeniem zakupu biletu mimo iż na moim profilu na ticketmaster jest info, że bilet kupiony (z numerem zamówienia)
No! Zawodowe mam w połowie czerwca to dzisiaj załatwiam Berlin
A z wrockiem wytrzymam się do grudnia.
Trocha lipa będzie jak mi w Berlinie nie wyjdzie i nie będę pod sceną ale chyba warto zaryzykować
Może by tak założyć temat na Berliński koncert? Bo jest tylko odnośnie wyjazdu
A z wrockiem wytrzymam się do grudnia.
Trocha lipa będzie jak mi w Berlinie nie wyjdzie i nie będę pod sceną ale chyba warto zaryzykować
Może by tak założyć temat na Berliński koncert? Bo jest tylko odnośnie wyjazdu
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Kpina... mieszkać we Wrocławiu i kupować bilety przez internet... Czy tak ciężko im było dać informacje o PUNKTACH w których można kupić bilet fizycznie? Wielu ludzi podobnie jak ja dzisiaj się zdziwi w empikach i mm. Pierwszy raz nie pamiętam od kiedy kupuje bilet na koncert w PL i jak zwykle jak każdej dziedzinie życia muszą być jakieś cyrki.
Ale na stronie EVENTIM w zakładce Miejsca Sprzedaży, wpisałem Łódź i pojawiły mi się Empiki i MM, więc teoretycznie - powinni mieć!
No tak, ale skoro są problemy to może np. czasowo ograniczyli sprzedaż tylko do internetu, żeby się hajs zgadzał
Pewnie później zezwolą na sprzedaż w sieci punktów. Tak GDYBAM, żeby nie było...
Też tak myślę. Dlatego ja trochę poczekam i kupię bilet w EMPIKU albo MM może już nawet po Nowym Roku.
No ale może to nie eventim tylko live nation...
Tydzień temu koleżanka w empiku normalnie kupowała bilet z eventimu a w tym koncercie ln nie maczalo palców
Tydzień temu koleżanka w empiku normalnie kupowała bilet z eventimu a w tym koncercie ln nie maczalo palców
-
Deleted User 4876
Nie przejmuj się tym pod sceną :-) Bierzesz PolskiegoBusa o 23:15 dzień przed koncertem, w Berlinie jesteś o 7 rano i choćby skały rały masz miejscówkę pod sceną, powrót też fajny bo koncert się skończy max.23 a o 0:30 masz PB do Wrocławia :-) Ja tak robię z Black Sabbath w tej miejscówce - a Maiden tym razem we Wiedniu :-)Michał pisze: Trocha lipa będzie jak mi w Berlinie nie wyjdzie i nie będę pod sceną ale chyba warto zaryzykować
Wygląda na to że Empiki zostały uruchomione.

To na dniach powinny być.
zadzwoniłem do Saturna... Pani konsultantka twierdzi, że bilety są jak najbardziej do nabycia w dziale muzycznym, ponieważ współpracują z Eventimem. na zwrócenie uwagi, że często organizator blokuje taką możliwość i czy istnieje kontakt z działem muzycznym, aby mogli to potwierdzić, poinformowała mnie Pani, że nie udostępniają kontaktu do poszczególnych salonów, a jako konsultantka nie ma możliwości łączenia się z wybranymi salonami
zatem niby istnieje możliwość zakupu w salonach, ale nikt tego nie potwierdzi, dopóki sam się nie wybierze...
zatem niby istnieje możliwość zakupu w salonach, ale nikt tego nie potwierdzi, dopóki sam się nie wybierze...
To czekamy na 1szego odwaznego
Kiedys mozna bylo dzwonic bezposrednio dzis tylko na centrale.
Jak jest potrzeba osobnego tematu na Berlin zakladajcie smialo
Kiedys mozna bylo dzwonic bezposrednio dzis tylko na centrale.
Jak jest potrzeba osobnego tematu na Berlin zakladajcie smialo
Na stronie Eventim i LN są wyszczególnione (w zależnosci od miasta) autoryzowane punkty sprzedaży - tam wszędzie (teoretycznie) powinny być dostępne bilety. W Łodzi: MM, Saturn, Empik..
To od 7 będę pod Areną stał i czekałthorgal_30 pisze:Nie przejmuj się tym pod sceną :-) Bierzesz PolskiegoBusa o 23:15 dzień przed koncertem, w Berlinie jesteś o 7 rano i choćby skały rały masz miejscówkę pod sceną, powrót też fajny bo koncert się skończy max.23 a o 0:30 masz PB do Wrocławia :-) Ja tak robię z Black Sabbath w tej miejscówce - a Maiden tym razem we Wiedniu :-)Michał pisze: Trocha lipa będzie jak mi w Berlinie nie wyjdzie i nie będę pod sceną ale chyba warto zaryzykować
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Kupiłem bilet na GC w Empiku. Rzucili partię 100szt dostępne od 12:00. Zapłaciłem równo 279 i bez transportu.
No i proszę.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Z roboty się na chwilę urwałem, żeby zdążyć. Tym razem nie dałem się wydymać jak z zakupem płyty.