03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mercenary155
- -#Invader

Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Ktoś coś wie kiedy i czy w ogóle rzucą FTTB na Wrocław ?
Jest zastój, ale na pewno będzie
Odrazu się udzielam że jeżeli ktoś nie ma z kim wpaść pod same barierki to jestem chętny a w Liverpoolu jakieś troopery postawię albo flachę 
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Jestem ciekawy kiedy podana zostanie rozpiska godzinowa. Jak nigdy teraz zależy mi by koncert skończył się w miarę wcześnie. Niby koncert w pełnym słońcu to nie taki klimat, ale trudno. Chciałbym już przez północą być daleko za Wrocławiem. Ciekawe ile czasu dostanie Anthrax, szczerze myślę, że maksymalnie to godzinę i to w porywach. Raven Age gra ok. 35 minut, grają 7 utworów na każdym koncercie. Czyli podobnie jak grał zespół Austina Dickinsona w 2011 r.
Ja chciałbym żeby Ironi zaczeli 21 z hakiem, o 23 już by ludzie wychodzili ze stadionu a i słonce by długo nie dokuczało.
-
Deleted User 1499
A ty pociągiem czy autem ? Bo jak autem to kiepsko żebyś przed północą za Wrockiem był. IM wyjdzie 20.30 - 21.00 czyli ok 23 koniec koncertu , nim wyjdziesz i wydostaniesz się z miasta to godzinka schodzi.Nomad.1985 pisze:Jestem ciekawy kiedy podana zostanie rozpiska godzinowa. Jak nigdy teraz zależy mi by koncert skończył się w miarę wcześnie. Niby koncert w pełnym słońcu to nie taki klimat, ale trudno. Chciałbym już przez północą być daleko za Wrocławiem. Ciekawe ile czasu dostanie Anthrax, szczerze myślę, że maksymalnie to godzinę i to w porywach. Raven Age gra ok. 35 minut, grają 7 utworów na każdym koncercie. Czyli podobnie jak grał zespół Austina Dickinsona w 2011 r.
Niestety jak nie będzie obsuwy to już o 21 zaczną, co jest bardzo kiepskim pomysłem ze względu na słońce. Skończą wtedy 22:40-22:50, jak jedziesz autem to postoisz sobie przy wyjeździe z parkingu, a obwodnicą potem to już z górki. Chyba że zaparkujesz trochę dalej od stadionu, ale żebyś miał blisko na zjazd, wtedy dasz radę się w miarę szybko uwinąć.
https://www.facebook.com/95796747432092 ... =3&theater
Taki fake mi sie pojawił na fb
Grafika z ME 2013 a podchwyciły to różne strony (m.in. Metal Hammer Polska) i udostępniają a ludzie będą kupować.
_____
Edit:
napisałem do Metal hammer PL i byli pewni, że udostępniają coś z oficjalnej strony IM
swoją drogą
stronę chciałem zgłosić na FB jako oszustwo bo tak bym to kwalifikował ale jest opcja tylko 'zablokuj użytkownika' i 'ukryj użytkownika'
nie ma opcji kontaktu z administracją Fb w celu usunięcia strony
Taki fake mi sie pojawił na fb
Grafika z ME 2013 a podchwyciły to różne strony (m.in. Metal Hammer Polska) i udostępniają a ludzie będą kupować.
_____
Edit:
napisałem do Metal hammer PL i byli pewni, że udostępniają coś z oficjalnej strony IM
swoją drogą
stronę chciałem zgłosić na FB jako oszustwo bo tak bym to kwalifikował ale jest opcja tylko 'zablokuj użytkownika' i 'ukryj użytkownika'
nie ma opcji kontaktu z administracją Fb w celu usunięcia strony
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ta jakis sponsorowany link.
Jest tez druga grafika TBOS tez z polskimi akcentami
Jest tez druga grafika TBOS tez z polskimi akcentami
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Autem i to nie ja będe prowadził tylko kolega. Poprosiłem go by mnie zawiózł do mojego miasta do którego o tej porze już nic nie jedzie. Chciałbym być jak najszybciej, no ale jeśli tak mówisz to kiepsko. Najwyżej będe trochę niewyspany. Normalnie to bym wolał by Ironi zaczęli o 21.30 tak jak np.w Chorzowie 2005 i cały koncert był super klimat, ciemno. Tam zresztą chyba też mieli zacząć wcześniej, ale męczono się z naprawą nagłośnienia o ile dobrze pamiętam. Tylko, że właśnie 4 lipca mam pilną rzecz i muszę koniecznie być z rana w moim mieście. Pierwotnie nawet myślałem, że z koncertu nici, ale tego bym sobie też nie darował.sekcjazwlok pisze:A ty pociągiem czy autem ? Bo jak autem to kiepsko żebyś przed północą za Wrockiem był. IM wyjdzie 20.30 - 21.00 czyli ok 23 koniec koncertu , nim wyjdziesz i wydostaniesz się z miasta to godzinka schodzi.Nomad.1985 pisze:Jestem ciekawy kiedy podana zostanie rozpiska godzinowa. Jak nigdy teraz zależy mi by koncert skończył się w miarę wcześnie. Niby koncert w pełnym słońcu to nie taki klimat, ale trudno. Chciałbym już przez północą być daleko za Wrocławiem. Ciekawe ile czasu dostanie Anthrax, szczerze myślę, że maksymalnie to godzinę i to w porywach. Raven Age gra ok. 35 minut, grają 7 utworów na każdym koncercie. Czyli podobnie jak grał zespół Austina Dickinsona w 2011 r.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Wyobrażacie sobie co by się działo jakby 3 lipca akurat wypadły na ćwierćfinał Polska- Anglia??
-
Deleted User 1499
To poprostu w połowie ostatniego kawałka kieruj się do wyjścia i tyle. Wtedy bankowo szybko opuscisz wrocek, a tak to wiesz różnie bywa. Jeszcze jak GC masz to tymbardziej.
Mam pytanie do kogoś kto jest z Wrocławia albo dobrze Wrocław zna, jest szansa gdzieś przechować plecak? wezmę bluzkę i kilka dupereli a nie chce skakać w GC z plecakiem na plecach.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Dostosuj się do pogody, bo jak będzie upał to nie ma sensu niczego brać. Nie wiem czy gdzieś można zostawić coś takiego, możemy się spotkać we Wrocławiu to coś pomyślimy. My z kumplami będziemy zgarniać ludzi z Dworca i odpowiednio witać we Wrocławiu.
No jednak te 500km+ mam do wrocka, ale ryzyk fizyk, nie zamarznę jak nie wezmę
, możecie mnie powitać zimnym browarkiem o 12 na dworcu. A tak calkiem serio to jak 3 lipca o 12 nie bedziecie mieli co robić to można wybrać się na jakieś jedzonko i piwko 
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Skąd jedziesz? nie ma problemu, można się spotkać, my generalnie z kumplami bardziej nastawiamy się na przyjezdnych niż na Wrocławiaków bo Wrocławiacy pewnie pójdą pod stadion na 2 godziny przed koncertem, a ludzie z innych miast się będą kręcili na mieście cały dzień.
O 12 masz przyjazd? jak jedziesz pkp to bywa spóźnialskie, myśmy w Łodzi w 2013 r. mieli być o 13, a byliśmy półtora godziny później.
O 12 masz przyjazd? jak jedziesz pkp to bywa spóźnialskie, myśmy w Łodzi w 2013 r. mieli być o 13, a byliśmy półtora godziny później.
jade z Iławy, warmia i mazury. Mam być o 12 a no dokładnie, wiadomo to jak z pkp ale miałem zamiar pochodzić po Wrocku pozwiedzać chociaż stare miasto, zjeść coś i o 14 do liverpoolu na chwilke wpaść, będę z Ironką z sanktuarium a o 16 wybrac się już pod stadion bo mi to się nie śpieszy 
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Jak dla mnie to starczy być pod stadionem 17.30, mając GC to spokojnie się wszędzie człowiek dostanie. Szkoda, że koncert odbywa się w takim miejscu Wrocławia gdzie dosłownie nic nie ma. Do tego pół godziny tramwajem od centrum, nie mieli gdzie stadionu postawić .
Iława, to faktycznie bardzo daleko, Warmia i Mazury, nigdy nawet tam nie byłem, czeka Cię długa podróż. Jakoś się można zgadać. Prowadziłem regionalny fanclub przez kilka lat i teraz chciałbym znowu w coś takiego się pobawić. Może tym razem na szerszą skalę. Prawda jest taka, że ludzie z dużych miast wszystko już widzieli i ich takie rzeczy nie interesują. Nie wiem czy kojarzysz Clansmana? Spokojnie znajdziesz to w necie, nie chcę dawać linka bo jeszcze złamię jakiś regulamin
Swego czasu na forum pisało kilka osób i sporo tam się działo, tylko, że to było 8-9 lat temu. Już trochę czasu minęło.
Iława, to faktycznie bardzo daleko, Warmia i Mazury, nigdy nawet tam nie byłem, czeka Cię długa podróż. Jakoś się można zgadać. Prowadziłem regionalny fanclub przez kilka lat i teraz chciałbym znowu w coś takiego się pobawić. Może tym razem na szerszą skalę. Prawda jest taka, że ludzie z dużych miast wszystko już widzieli i ich takie rzeczy nie interesują. Nie wiem czy kojarzysz Clansmana? Spokojnie znajdziesz to w necie, nie chcę dawać linka bo jeszcze złamię jakiś regulamin
-
Nomad.1985
- -#Trooper