Cholera:) Akurat spałem jak wychodziliście z busa;p To jeszcze rozchodniaka mamy zaległego następnym razem.
23/06/2015 - Iron Maiden - Kowno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23/06/2015 - Iron Maiden - Kowno
P.S Na przedzie busa zostala moja wodeczka moze ktos ja spozytkowal do konca
Cholera:) Akurat spałem jak wychodziliście z busa;p To jeszcze rozchodniaka mamy zaległego następnym razem.
Sporo. I wiele znajomych twarzy z przodudeath_busters pisze:Widzieliście jakieś zdjęcia z koncertu? Nic nie mogę znaleźć w necie
http://www.delfi.lt/veidai/muzika/kaune ... d=71646552
http://zmones.lrytas.lt/muzika/iron-mai ... onstra.htm
http://www.15min.lt/zmones/naujiena/gyv ... 715-646399
http://www.15min.lt/zmones/naujiena/pra ... -28-646389
M.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Scena faktycznie blisko. Zaczynam coraz bardziej żałować tego koncertu!!
Adrian to mógłby się lekko uspokoić, rozumiem, że to glam-rockowiec ale bez przesady
Adrian to mógłby się lekko uspokoić, rozumiem, że to glam-rockowiec ale bez przesady
-
Deleted User 4783
To i ja się pochwalę wypadem do Kowna 
Zacne fotki i pamiątki! 
Cześć! Od koncertu już trochę mineło ale wspomnienia są jak najbardziej świeże i miłe.Tak fajnego wyjazdu i koncertu dawno nie miałem a to dzięki towarzystwu jakie poznałem oraz samego show na najwyższym poziomie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy oraz życzę jadącym do Wrocławia udanej zabawy.A pozdrawia Was gość wsiadający w Białymstoku na stacji paliw.Hej 
Pozdrawiam wzajemnie 
przy okazji napisz, czy Wasze piwa z browaru Gloger coś są warte
przy okazji napisz, czy Wasze piwa z browaru Gloger coś są warte
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
o dzieki krusejder za wstawienie swietnej jakosci filmikow
.
Koncert swietny jak i sam wyjazd ze Smokowcami. Oby wiecej bylo takich wyjazdow.
Pozdrowienia dla wszystkich z busa
.
Koncert swietny jak i sam wyjazd ze Smokowcami. Oby wiecej bylo takich wyjazdow.
Pozdrowienia dla wszystkich z busa
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Jak ja po Wrocławiu nie mogę odżałować Kowna.... drugi raz nie popełnię tego błędu. (Szkoda, że menagment zapewne też nie).
Frekwencja w sumie była spoko to może jakiś inny kraj z tamtych okolic...hipcio_stg pisze:(Szkoda, że menagment zapewne też nie).
Ja żałuje, że mi się do Pragi nie udało wybrać. Teraz bym siedział gdzieś tam i jarał się, że za chwile znów ich zobaczę
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- tani_dezodorant
- -#Charlotte

Boże czemu od razu tu nie weszłam
. Kilka dni przed Kownem, "ostatnia deska" dowozu mi znikła. Przez co nie pojechałam... A tu wchodzę, patrzę.. wolne miejsca były w autokarze :___:. Mądry Polak po szkodzie, następnym razem szybciej się obudzę. Jak myślicie jak długo będziemy czekać, by Maideni znów zawitali na Litwie?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

To zapewne zależy od chęci promowania ich w tym rejonie. Z drugiej strony hajs musi się zgadzać. Jeżeli organizator zarobił na Kownie, a Maideni dostali swoje to dlaczego nie mieliby wrócić? Bilans zysków i strat pokaże kiedy i czy w ogóle to nastąpi. Może Białoruś, Łotwa, Kaliningrad?
oczywiscie ze frekwencja nie byla tragiczna
dla mnie osobiscie a jezdze juz na Maiden od ponad 20-tu lat byl to chyba najbardziej kameralny koncert na jakim mialem przyjemnosc byc,no moze moglbym porownac jeszcze do tego Torwar 95' 
https://www.youtube.com/watch?v=ZeB_ZaBuVNk świeżo co na yt pojawił się bootleg z koncertu 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ale to było blisko i nisko!!! :O
Tak jak pisałem przed koncertem - zauważcie, że płyta obejmuje w praktyce szerokość sceny, nie więcej. To nawet było czuć, bo wchodząc pod koniec FTTB nie znalazłem już miejsca przy barierce i musiałem zadowolić się drugim rzędem.
Tak, to było wyjątkowo nisko i blisko. Takiego widoku "8K live na tysiącu cali" pewnie już mieć nie będę...
Fajnie nakręcony ten bootleg. Dzięki łysinie Wydry łatwo się odnalazłem w tłumie
Teraz dopiero widać jak wiele dłoni wyciągało się po fanty, ale coś tam i my przywieźliśmy 
Pozdrawiam wszystkich, z którymi doskonale ten koncert spędziliśmy.
M. + dziewczyny
Tak, to było wyjątkowo nisko i blisko. Takiego widoku "8K live na tysiącu cali" pewnie już mieć nie będę...
Fajnie nakręcony ten bootleg. Dzięki łysinie Wydry łatwo się odnalazłem w tłumie
Pozdrawiam wszystkich, z którymi doskonale ten koncert spędziliśmy.
M. + dziewczyny
Ostatnio zmieniony wt lip 12, 2016 5:36 pm przez beaviso, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Jak tak na to patrzę to mi bardzo smutno, że nie pojechałem na ten koncert. Trzeba było odpuścić Wrocław i jechać na Litwę. To robi ogromne wrażenie i chyba już nigdy taki koncert w Europie się nie powtórzy 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pomyśleć, że miałem bilet na gig w KownieNomad.1985 pisze:Trzeba było odpuścić Wrocław i jechać na Litwę.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- eddiepoland
- -#Prodigal son

Faktycznie - robi wrażenie bliskość publiki. Zastanawiałem się czy jechać ale nie żałuję bo na Słowacji też była dość nisko scena i koncert kameralny ~12.000 - 15.000 ludzi. Widok spod sceny miałem zacny w Żylinie i narzekać nie mogę. - http://i.imgur.com/aFele5w.jpg .