22-23/11/2016 - Steve Harris British Lion - Kraków/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 22-23/11/2016 - Steve Harris British Lion - Kraków/Gdańsk
Nie wierzę w sold outy.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Myślę ,że nie będzie tak źle - jednak nazwa STEVE HARRIS znaczy coś w metalowym światku muzycznym ,dużo ludzi przyjdzie z ciekawości a też sporo fanów Ironów będziebeaviso pisze:Założę się, że będą pustki na sali
M.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

80% ludzi przychodzacych na koncerty iron maiden nie wie kto to Stefan...
ze 100 ludzi z forum sanktuarium : 2 koncerty szału nie wróży
ze 100 ludzi z forum sanktuarium : 2 koncerty szału nie wróży
Na wydarzeniu na fb odpowiednio w Gdansku 60 chetnych, w Krk 70 poki co 
No właśnie poszedłbym, ale British Lion mnie muzycznie nie przekonujemic7 pisze:beaviso pisze:dużo ludzi przyjdzie z ciekawości a też sporo fanów Ironów będzie
Akurat tym to ja by się nie sugerował ani trochę, już nie raz duże "zainteresowanie" danym eventem na FB okazywało się mocno rozczarowujące w rzeczywistości...Budziol pisze:Na wydarzeniu na fb odpowiednio w Gdansku 60 chetnych, w Krk 70 poki co
Tu nawet nie ma duzego zainteresowania 
Uszanuj swojego idola i daj mu do podpisu płytę British Lion. To na pewno będzie lepiej widziane, w końcu przyjeżdża jako Steve Harris/BL, a nie jako IM. Pamiętaj, że Harris ma zawsze wielkie przekonanie do tego co robi, choćbyś Ty odbierał to jako kiepskie. Dla niego to jest dobre, bo kiepskiego by nie robił z przekonaniem. Poza tym nie sam Steve tam będzie. Umiejętna gadka z "niewidocznymi i pomijanymi" członkami ekipy BL może mieć lepszy skutek niż pchanie się do Harrisa z okrzykiem "Maiden" na ustach. To tak z psychologicznego punktu widzeniaWlo pisze:Ale jakby tak dało radę strzelić sobie fotę ze Steve'm i zdobyć podpis na jakiejś płytce IM to byłoby ekstra![]()
M.
-
Deleted User 4783
beaviso - bardzo mi się spodobał ten komentarz. Harris = Maiden, to wie każdy, ale BL jest projektem z innymi muzykami, w który Steve wkłada całe serce, jak we wszystko co robi. Tak samo jak reszta zespołu. Pewnie, że fajne dostać grafa na BOS, ale ja z chęcią po koncercie zakupię płytę British Lion i spróbuję i na niej mieć podpis nie tylko 'Arryego, ale wszystkich muzyków. O ile się uda oczywiście
A sama muzyka BL jak dla mnie jest miła do słuchania, nie ma tam zadęcia i na siłę wciskanych patentów z Maiden. Pamiętacie solowe dokonania Bruce'a? Jak bardzo różnią się od IM i jak dobrymi albumami są chociażby Tattooed Millionaire czy Tyrrany of Souls. Każdy miał czas na wyrobienie sobie opinii na temat BL, ja uważam ją za naprawdę ciekawą i z przyjemnością usłyszę te utwory na żywo x2 
Nie jestem melomanem, podobają mi się melodie, które już raz słyszałem
, British Lion wchodzi mi lekko i przyjemnie z jednym zastrzeżeniem, zresztą powszechnym - wokal.
M.
M.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

I fatalna produkcja... Swoją drogą wiadomo coś o nowej płycie? Zdaje się, że panowie grali już kilka nowych numerów...
Celuję w Gdańsk
z tym ,że bilety planuję kupić za jakiś miesiąc dopiero.Chyba nie będzie sold outu do tego czasu ,no nie ?

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Deleted User 4783
sold out nie będzie na bank ani z Krakowie, ani w Gdańsku. Bez problemu będzie można kupić bilety nawet przed koncertem podejrzewam, chociaż dzisiaj dostałem już wejściówkę do Gdańska, czekam na tą do Krakowa. No i na flagę koncertową 
-
Deleted User 4783
Ale wiesz, że poprawnie powinno być "Welcome TO Poland", nie? 
Hehehe, no babol jest że hej.
Ale spoko, możesz zawsze dopisać "People's of Szczecin" czy jakoś tak, nawiązując do słynnego transparentu spod Victorii w 1984.
M.
Ale spoko, możesz zawsze dopisać "People's of Szczecin" czy jakoś tak, nawiązując do słynnego transparentu spod Victorii w 1984.
M.
-
Deleted User 4876
Zgłaszam to do Prokuratury
Zakaz umieszczania napisów na barwach narodowych
A tak poważnie to zacna ta płachta
Respect.
-
Deleted User 4783
hehe.... wyszedł brak używania angielskiego
mea culpa, rzeczywiście powinno być "TO". Flaga idzie do poprawki, przed listopadem zdążę xD
My to takie "Polish Liony":P
co do soldout`u - może się jednak zdarzyć, póki co nie wiszą nigdzie plakaty (przynajmniej w Krakowie)
co do soldout`u - może się jednak zdarzyć, póki co nie wiszą nigdzie plakaty (przynajmniej w Krakowie)
The lover of life's not a sinner.