O czymś nie wiem ?
Najciekawszy utwór z czasów Reunion
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najciekawszy utwór z czasów Reunion
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Już abstrahując od tego, czy to plagiat czy nie...Co ma to do tematu? Utwór, który jest zrzynką nie może być ciekawy?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Krusejder już bez przesady, jedyne co tam się pokrywa to progresja akordow, która jest w sumie bardzo często spotykana w muzyce rockowej. Poza tym nie odnajduje podobieństw praktycznie wogole. Jednak Ironi mają bardziej rozbudowaną i wielowątkowa kompozycję
- Saimon1995
- -#Moderator

Dla mnie The Nomad, pomimo tego, że kontrowersyjny z wiadomego powodu.
1. Empire of the Clouds
2. Satelite 15... The Final Frontier
3. The Legacy
Ta trójka zdecydowanie najciekawsza. Niekoniecznie najlepsza, ale dzięki temu, że inna i dobra to i tak w ścisłej czołówce.
2. Satelite 15... The Final Frontier
3. The Legacy
Ta trójka zdecydowanie najciekawsza. Niekoniecznie najlepsza, ale dzięki temu, że inna i dobra to i tak w ścisłej czołówce.
Zakochany ostatnio jestem w "The Book of Souls" oraz "The Talisman"
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Talisman, Man Who Would Be King i Wild Wind ostatnio u mnie zapętlone.