13/06/2018 - Marilyn Manson / Stone Sour - Torwar, Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
13/06/2018 - Marilyn Manson / Stone Sour - Torwar, Warszawa
Live Nation prezentuje:
Marilyn Manson
very special guest: Stone Sour
13 czerwca 2018 - Warszawa, Torwar
Marilyn Manson i Stone Sour na jednej scenie!
Zdecydowanie jedna z najbarwniejszych i najciekawszych postaci rockowej sceny muzycznej powraca do Polski!
Nietuzinkowy, nieprzewidywalny, charyzmatyczny - Marilyn Manson.
Skandaliczny wizerunek, odrzucenie konserwatywnych wartości, a przede wszystkim porażająco mocna muzyka z kontrowersyjnym przesłaniem – to wszystko sprawiło, że w latach 90. Marilyn Manson niemal od razu stał się wrogiem publicznym nr 1, a dla milionów fanów – ikoną.
Po upływie ponad 20 lat nie sposób podważyć jego wysokiej pozycji wśród najważniejszych i najbardziej wpływowych gwiazd rocka wszechczasów. Jego sztuka wymknęła się z ram muzyki, przenikając do świata mody, telewizji, filmu i innych form współczesnej kultury. Po kilku latach milczenia Marilyn Manson powrócił z dziesiątym albumem „Heaven Upside Down", który zaprezentuje podczas koncertu w Warszawie.
Gościem specjalnym będzie STONE SOUR.
Stone Sour ma na swoim koncie 6 albumów studyjnych, które sprzedały się na całym świecie łącznie w ponad czterech milionach kopii. Debiutancki album grupy z 2002 roku od razu został uznany jako jeden z najpopularniejszych i najbardziej znaczących hardrockowych wydań XXI wieku.
Najnowszy krążek zespołu nosi nazwę „Hydrograd”. „Naszym jedynym celem było stworzenie czadowego, rock and rollowego albumu”- mówi Corey Taylor. „Wyluzujmy, pozwólmy piosenkom odwalić robotę i stworzyć najlepszą rock and rollową playlistę, jaka kiedykolwiek powstała”.
Stone Sour tworzą: Corey Taylor (wokal), Josh Rand (gitara), Roy Mayorga (perkusja), Johny Chow (bas) i Christian Martucci (gitara).
Bilety w cenie 169 zł dostępne będą w przedsprzedaży dla zarejestrowanych użytkowników LiveNation.pl od piątku 17 listopada od 10.00. Przedsprzedaż potrwa 12 godzin.
Ogólna sprzedaż ruszy w poniedziałek, 20 listopada o 12.00 na Ticketmaster.pl i LiveNation.pl.
Marilyn Manson
very special guest: Stone Sour
13 czerwca 2018 - Warszawa, Torwar
Marilyn Manson i Stone Sour na jednej scenie!
Zdecydowanie jedna z najbarwniejszych i najciekawszych postaci rockowej sceny muzycznej powraca do Polski!
Nietuzinkowy, nieprzewidywalny, charyzmatyczny - Marilyn Manson.
Skandaliczny wizerunek, odrzucenie konserwatywnych wartości, a przede wszystkim porażająco mocna muzyka z kontrowersyjnym przesłaniem – to wszystko sprawiło, że w latach 90. Marilyn Manson niemal od razu stał się wrogiem publicznym nr 1, a dla milionów fanów – ikoną.
Po upływie ponad 20 lat nie sposób podważyć jego wysokiej pozycji wśród najważniejszych i najbardziej wpływowych gwiazd rocka wszechczasów. Jego sztuka wymknęła się z ram muzyki, przenikając do świata mody, telewizji, filmu i innych form współczesnej kultury. Po kilku latach milczenia Marilyn Manson powrócił z dziesiątym albumem „Heaven Upside Down", który zaprezentuje podczas koncertu w Warszawie.
Gościem specjalnym będzie STONE SOUR.
Stone Sour ma na swoim koncie 6 albumów studyjnych, które sprzedały się na całym świecie łącznie w ponad czterech milionach kopii. Debiutancki album grupy z 2002 roku od razu został uznany jako jeden z najpopularniejszych i najbardziej znaczących hardrockowych wydań XXI wieku.
Najnowszy krążek zespołu nosi nazwę „Hydrograd”. „Naszym jedynym celem było stworzenie czadowego, rock and rollowego albumu”- mówi Corey Taylor. „Wyluzujmy, pozwólmy piosenkom odwalić robotę i stworzyć najlepszą rock and rollową playlistę, jaka kiedykolwiek powstała”.
Stone Sour tworzą: Corey Taylor (wokal), Josh Rand (gitara), Roy Mayorga (perkusja), Johny Chow (bas) i Christian Martucci (gitara).
Bilety w cenie 169 zł dostępne będą w przedsprzedaży dla zarejestrowanych użytkowników LiveNation.pl od piątku 17 listopada od 10.00. Przedsprzedaż potrwa 12 godzin.
Ogólna sprzedaż ruszy w poniedziałek, 20 listopada o 12.00 na Ticketmaster.pl i LiveNation.pl.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 13/06/2018 - Marilyn Manson / Stone Sour - Torwar, Warszawa
CANCERFEST 
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Shedao Shai
- -#Nomad

No i zajebiście. W tym roku Manson kolidował z DM, w przyszłym już nie odpuszczę, szczególnie że jest też Stone Sour. Bardzo chętnie.
-
Deleted User 4876
I cena chyba jakby niższa niż w SPodku?? Czyżby LN zmądrzeli? teraz tylko czekać jak MMP dowali ceny na Priest...
- Shedao Shai
- -#Nomad

Zaraz, zaraz. Na stronie LN widzę tylko jedną kategorię biletów, tą za 169 zł. I na przedsprzedaż jutro, i na poniedziałek. To jak to jest - trybun nie będzie, czy też wszystko w jednej cenie i bez miejsc numerowanych (coś w to nie wierzę?). Byłem na torwarze tylko raz i to kupę czasu temu, ale zdaje mi się że były tam miejsca siedzące.
No są. Nawet liczne
Rzeczywiście ciekawe. Kiedyś (lata temu) byłem tam na koncercie bez podziału na sektory. Straszny był pierdolnik. Zwłaszcza że postawili barierki w poprzek płyty i nagle w połowie supportu zrobili "GC" pod sceną. To był koncert IM. Pamiętam jak ludzie skakali z trybun przez barierki, żeby dostać się pod scenę 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Same here. Bardzo żałowałem, że w tym roku DM i MM się nałożyli. I wybrałem DM w lipcu.Shedao Shai pisze: ↑czw lis 16, 2017 12:42 pm No i zajebiście. W tym roku Manson kolidował z DM, w przyszłym już nie odpuszczę, szczególnie że jest też Stone Sour. Bardzo chętnie.
A tu proszę! I to jeszcze Stone Sour, pierwszy gig w PL. Pięknie, jestem na 100%, w piątek kupuje bilet.
https://www.last.fm/user/kamooo
Stone Sour grali już w Spodku w 2006 przed Alicją.
lepiej żeby były numerowane trybuny, bo moja żona to konus, a Mansona uwielbia 
- Shedao Shai
- -#Nomad

10:00 zaczyna się sprzedaż, jesteś już gotowy
rezerwujesz miejsce w sektorze najbliżej sceny
łełołełołeło w pracy ćwiczenia pożarowe
wkurw, ludzie w kamizelkach wyganiają cię z pokoju
20 minut stoisz na mrozie
wracasz
rezerwacja przepadła
kupujesz dwa sektory dalej, bo tam dopiero są wolne
brak profitu xD
nie no, troche podkoloryzowałem z tymi dwoma sektorami, ale faktycznie miałem lepsze miejsce, a teraz mam gorsze. Niemniej miłe zaskoczenie - i płyta i trybuna po 169 zł. Wszystkie miejsca w jednej cenie. Chyba tam w Live Nation jakiś błąd IT mają xD
wracasz
rezerwacja przepadła
brak profitu xD
nie no, troche podkoloryzowałem z tymi dwoma sektorami, ale faktycznie miałem lepsze miejsce, a teraz mam gorsze. Niemniej miłe zaskoczenie - i płyta i trybuna po 169 zł. Wszystkie miejsca w jednej cenie. Chyba tam w Live Nation jakiś błąd IT mają xD
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zignorowałeś znak od Boga Metalu, żeby olać mansona i jechać na Judas Priest z Megadeth xDShedao Shai pisze: ↑pt lis 17, 2017 10:30 am 10:00 zaczyna się sprzedaż, jesteś już gotowy
wracasz
rezerwacja przepadła
brak profitu xD
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Shedao Shai
- -#Nomad

no właśnie przeczytałem o tym ogłoszeniu dopiero jak kupiłem bilety, bo najpierw poszedłem na ticketmastera a dopiero potem na forum xD strach się bać co jeszcze mnie dziś czeka
Ceny niższe bo konkurencja nie śpi i dołożyła konkretnie dzisiejszym ogłoszeniem. Szkoda tylko, że stosunek ceny do jakości, jeśli w ogóle w przypadku Mansona można mówić o jakiejkolwiek jakości, jest nadal kiepski...
Myslę, że dość niestandardowa cena jak LN wynika z prostego powodu. Dzień wcześniej na Torwarze grają Hollywood Vampires, więc scena będzie już rozstawiona itp. Wszystko będzie przygotowane, więc z automatu koszty są niższe.Shedao Shai pisze: ↑pt lis 17, 2017 10:30 am nie no, troche podkoloryzowałem z tymi dwoma sektorami, ale faktycznie miałem lepsze miejsce, a teraz mam gorsze. Niemniej miłe zaskoczenie - i płyta i trybuna po 169 zł. Wszystkie miejsca w jednej cenie. Chyba tam w Live Nation jakiś błąd IT mają xD
https://www.last.fm/user/kamooo
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Koncert wyprzedany. Zostały jeszcze jakieś bilety "Platinium".
Pany, mam pytań kilka do Was. Trzeba mi poradzić
Stone Sour to jeden z moim ulubionych zespołów od dawien dawna. Chciałbym dokupić sobie M&G żeby pogadać z Coreyem m.in.
Live Nation oferuje 2 wersje tego pakietu. Jeden kosztuje 500, drugi 1200. Różnica między nimi jest taka, że w tym droższym moża obejrzeć 3 pierwsze piosenki obok sceny. Pytanie czy to się opłaca? 700 zł za 10-12 minut stania przy kolumnach. nie wiadomo czy coś będzie widać lepiej, a co dalej? Ochrona poprosi o wyjście i gdzie wyląduję? z tyłu płyty? To chyba trochę bez sensu...
a gdy wybiorę zwykłe M&G to czy będzie ono wtedy gdy inni będą wchodzić na Torwar i zajmować miejsca pod sceną? Wylałbym być pod sceną podczas koncertu, a widzę, że ten pakiet M&G może mi odebrać tą możliwość ...
Stone Sour to jeden z moim ulubionych zespołów od dawien dawna. Chciałbym dokupić sobie M&G żeby pogadać z Coreyem m.in.
Live Nation oferuje 2 wersje tego pakietu. Jeden kosztuje 500, drugi 1200. Różnica między nimi jest taka, że w tym droższym moża obejrzeć 3 pierwsze piosenki obok sceny. Pytanie czy to się opłaca? 700 zł za 10-12 minut stania przy kolumnach. nie wiadomo czy coś będzie widać lepiej, a co dalej? Ochrona poprosi o wyjście i gdzie wyląduję? z tyłu płyty? To chyba trochę bez sensu...
a gdy wybiorę zwykłe M&G to czy będzie ono wtedy gdy inni będą wchodzić na Torwar i zajmować miejsca pod sceną? Wylałbym być pod sceną podczas koncertu, a widzę, że ten pakiet M&G może mi odebrać tą możliwość ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Lepiej kup taki pakiet bezpośrednio od zespolu. Na stronie kapeli bedzie to zapewne lepiej opisane.
Nie zmienia to faktu, że na MG sobie nie pogadasz raczej.
Nie zmienia to faktu, że na MG sobie nie pogadasz raczej.
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Kurde, najtańsze bilety już poszly.. Chętnie kupię. Najchętniej z odbiorem w wawie.
Stone Sour muszę zobaczyć. MM uwielbiam, ale on nie umie śpiewać, więc nie jest priorytetem tego koncertu
Stone Sour muszę zobaczyć. MM uwielbiam, ale on nie umie śpiewać, więc nie jest priorytetem tego koncertu
Ale żeby supporty sprzedawały MG .... JPRDL, co za pazerność ....
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dlaczego? Megadeth jako gość specjalny Scorpions też sprzedawał
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy