Koszulki eventowe Kraków 2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koszulki eventowe Kraków 2018
Żeby w takim porządnym kraju handlować szatanistycznymi koszulkami?! Hańba!
To akurat sarkastyczny post byl Ralfa, bo straszna napinka z byle gowna sie zrobila 
Wydra, a może limitowana edycja z wiadomo jakim banerem na koszulce
Wydra, a może limitowana edycja z wiadomo jakim banerem na koszulce
Na prawdę nikt z Was nie wyczuwa mojej beki? Przecież ja otwarcie ironizuję już od dłuższego czasu i to wielu wątkach
Co za smutasy się tu zaległy, no 
Powitać. Mam takie zapytanie. Czy jest szansa jeszcze na zamówienie koszulki? W zasadzie nie wykluczone, że nawet 2 bym zamówił. Na pewno XXL a drugą czyli XL jeszcze potwierdzę.
Mam nadzieję, że się nie spóźniłem. A czytając cały ten temat uważam, iż autor tej koszulki na prawdę ma talent i będzie hicior
Pozdrawiam serdecznie.
@edit
Już wszystko jasne. Poproszę jednie XXL
Mam nadzieję, że się nie spóźniłem. A czytając cały ten temat uważam, iż autor tej koszulki na prawdę ma talent i będzie hicior
Pozdrawiam serdecznie.
@edit
Już wszystko jasne. Poproszę jednie XXL
Koszulka wrocławska 2016 była epicka, ale tym razem chyba się spóźniłem.
eLek nie ma? A eMki? Brałbym L (ale do M też się zmieszczę).
Pozdro
eLek nie ma? A eMki? Brałbym L (ale do M też się zmieszczę).
Pozdro
Witam nowych użytkowników.
Lista w drugim poście na pierwszej stronie tematu uzupełniona.
Sprawdźcie proszę czy się wszystko zgadza tzn. Ilość koszulek i rozmiary bo ja tez popełniam błędy wpisując czasami
Lista w drugim poście na pierwszej stronie tematu uzupełniona.
Sprawdźcie proszę czy się wszystko zgadza tzn. Ilość koszulek i rozmiary bo ja tez popełniam błędy wpisując czasami
Wszystko się zgadza. Teraz tylko czekam na numer konta żeby wysłać pieniążki

Elegancko, dzięki.
Wiem o jeszcze 1 zainteresowanej osobie i chętnie domówiłbym drugą koszulkę, jeśli ciągle jest szansa. Tym razem wolałbym M (eL też zadziała).
Jeszcze raz dzięki.
Wiem o jeszcze 1 zainteresowanej osobie i chętnie domówiłbym drugą koszulkę, jeśli ciągle jest szansa. Tym razem wolałbym M (eL też zadziała).
Jeszcze raz dzięki.
Ekstra. Czyli do obecnego zamówienia (jedna L) dodaję jedną M.
Dzięki.
Dzięki.
-
Deleted User 4876
Wawel.... jeszcze tylko Edkowi do ręki puszkę " Zimnego Lecha" i już będzie koszulka polityczna
Sorrki musiałem 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No rzeczywiście niezła śmiechawka, az brzuszek boli z tego smiechuthorgal_30 pisze: ↑pt kwie 06, 2018 11:36 am Wawel.... jeszcze tylko Edkowi do ręki puszkę " Zimnego Lecha" i już będzie koszulka politycznaSorrki musiałem
![]()
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Deleted User 4876
Przecież przeprosiłemDzosef pisze: ↑pt kwie 06, 2018 11:46 amNo rzeczywiście niezła śmiechawka, az brzuszek boli z tego smiechuthorgal_30 pisze: ↑pt kwie 06, 2018 11:36 am Wawel.... jeszcze tylko Edkowi do ręki puszkę " Zimnego Lecha" i już będzie koszulka politycznaSorrki musiałem
![]()
Panie Wydra Naprawdę rewelacja. Jestem ciekaw efektu końcowego. Mam tylko jedno pytanko Czy możesz zdradzić czy cały projekt będzie w takich odcieniach jak na załączonych obrazkach czy może jednak będzie kolorowy? 
a to popatrz wczesniej , magiczna trojka.....
Widziałem wcześniejsze. Jest moc.