Koszulki eventowe Kraków 2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- JoxerTeaman
- -#Wrathchild

Re: Koszulki eventowe Kraków 2018
Hej, wysłałem Ci dane do wysyłki na maila, ale wyślę Ci je też zaraz tutaj na forum w prywatnej wiadomości (Karol Dąbrowski)
Przelew za dwie koszulki zrobiony:)
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Budziol, zerknij prosze na priv i zobacz czy nie masz wiadomosci ode mnie - juz chyba trzeci raz probuje Ci cos wyslac i wisi w folderze 'Do odebrania'.
UP THE IRONS !!!
Wszystko ogarniete 
Panowie wydra i budziol wyslałem do Was wiadomości na priv. Dajcie znać czy doszły.
Dziś wieczorem sprawdzę wszystkie przelewy i napisze tu w komentarzu które doszly
Witam. Przelałem wczoraj za koszulkę i dzisiaj za wysyłkę. Za koszulkę mogą dojść jutro o czym pisałem na priv. pzdr
Małe pytanie. Jeśli nie zapisywałem się o koszulkę jest jeszcze szansa na nabycie dwóch w rozmiarze M?
Data księgowania: 21/05
Przelew od:
JoxerTeaman, GREGORMAN, AncientMariner, scipione, PawelKrakow, Papuh, pz, Krzysiek415, Cold, zgo, Saint, jesper, ryju, Lipa, Konrad444, z_d_x, MaidenFan, Kain, metallic66, krusejder, marakeusz, vanyorick, mic7, Zbiru, ClouD, lemonlemon, Pichu
Przelew od:
JoxerTeaman, GREGORMAN, AncientMariner, scipione, PawelKrakow, Papuh, pz, Krzysiek415, Cold, zgo, Saint, jesper, ryju, Lipa, Konrad444, z_d_x, MaidenFan, Kain, metallic66, krusejder, marakeusz, vanyorick, mic7, Zbiru, ClouD, lemonlemon, Pichu
Data księgowania: 22/05
Przelew od:
IMTar, Pati, joseba, nurni, Gobos, Bies-czad, cezi
Przelew od:
IMTar, Pati, joseba, nurni, Gobos, Bies-czad, cezi
-
Konrad4444
- -#Charlotte

Konrad4444wydra77 pisze: ↑śr maja 23, 2018 12:14 am Data księgowania: 21/05
Przelew od:
Hajsy wysłane 
Dzięki za wszystkie wpłaty. Miło, ze w dwa pierwsze dni prawie połowa już wpłaciła. Dla pozostałych informacja: tylko opłacone zamowienia do wydruku koszulek będą wysłane przez Budziola i dojdą na czas. Pozostałe będą wysyłane dopiero w sierpniu. W przyszłym tygodniu wysyłam zamówienie do druku i koszulki powinny być gotowe w pierwszej połowie czerwca
Ostatnio zmieniony śr maja 23, 2018 7:14 pm przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 4783
wydra77, kasa poszła! czekam na swoją M! 
Kaska poszła
Data księgowania: 23/05
Przelew od:
Hospes, Zygi, suurmuna
Przelew od:
Hospes, Zygi, suurmuna
Data księgowania: 24/05
Przelew od:
The_Alchemist, josebonsai, Papa, Mosziro, Adziu, Dlugi1973
Pozostałe 20 osób proszę o przelewy na czas
Przelew od:
The_Alchemist, josebonsai, Papa, Mosziro, Adziu, Dlugi1973
Pozostałe 20 osób proszę o przelewy na czas
Ostatnio zmieniony sob maja 26, 2018 12:20 am przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja przelew zrobię po Talinskim koncercie