Od czego zacząć z zespołem [...]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Od czego zacząć z zespołem [...]
Dzięki za rekomendacje:P, a Coldplay?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Deleted User 2259
Aż taka tragedia? mam u siebie box za 63 pln, 4 płyty, jewel - case, to chyba się skuszę :>
- Saimon1995
- -#Moderator

-
Deleted User 2259
Taki box mam u siebie, dobry będzie na początek?FaithNoMore pisze: ↑śr sie 29, 2018 4:51 pm Dobry zespół. Choć teraz idą w złym kierunku, niestety. Ja bym zaczął od "X&Y", potem sięgnął po debiut. A potem już jak leci, chronologicznie.
- Saimon1995
- -#Moderator

Zdecydowanie. To cztery najlepsze ich albumy. Jak się z nimi zapoznasz, to potem "Ghost Stories", najlepszy spośród trzech ostatnich krążków.
-
Deleted User 2259
To jeszcze poproszę o propozycje na Blur, oraz Oasis 
Ten 1 kiedyś słuchałem, ale to bylo tak dawno, że jedyne co zapamiętałem to charakterystyczne okładki, ta z psem, albo babka z czepkiem/czapką na głowie :p
Ten 1 kiedyś słuchałem, ale to bylo tak dawno, że jedyne co zapamiętałem to charakterystyczne okładki, ta z psem, albo babka z czepkiem/czapką na głowie :p
Blur, mój drugi zespół po Ironach <3
Ja na start bym doradził zacząć od the great escape, a potem blur
No i nie poleciłem modern life is rubbish ale warto przesłuchać w pierwszej kolejności ten utwór https://youtu.be/gghFPavXE7Q
Bo to taki jeden z najważniejszych a dla mnie top1
Oasis od dwóch pierwszych albumów - najlepszych zresztą
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 2259
Pamiętam, że to Twoj nr 2, to w takim razie postaram się właśnie te płyty najpierw obadać, tyle, że tego kawałka nie będę słuchać, bo słucham całymi płytami raczejMichał pisze: ↑śr sie 29, 2018 9:52 pmBlur, mój drugi zespół po Ironach <3
Ja na start bym doradził zacząć od the great escape, a potem blur
No i nie poleciłem modern life is rubbish ale warto przesłuchać w pierwszej kolejności ten utwór https://youtu.be/gghFPavXE7Q
Bo to taki jeden z najważniejszych a dla mnie top1
Oasis od dwóch pierwszych albumów - najlepszych zresztą
- Saimon1995
- -#Moderator

Bardzo dobra (wręcz genialna) jest też ostatnia płyta Blur, "The Magic Whip".
+1, wrócili w wielkim styluFaithNoMore pisze: ↑czw sie 30, 2018 2:59 pm Bardzo dobra (wręcz genialna) jest też ostatnia płyta Blur, "The Magic Whip".
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
jakbym miał jedną wymienić, to Second Life Syndrome
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- Saimon1995
- -#Moderator

Jeśli chodzi o Coldplay to najlepiej zacząć od wyrzucenia płyt przez okno i zainwestowania w porządną muzykę. To samo się tyczy twórczości Blur czy Maroon 5, a także Tokio Hotel, Backstreet Boys, Justin Bieber itd itp.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Skoro słuchają Maroon 5 to co za problem zostać fanem Backstreet Boys? Oczywiście nic mi do tego, komentarz był raczej żartem, ale chciałem też zwrócić uwagę na prosty fakt, że obecnie fani Iron Maiden są bardziej przypadkowi niż kiedyś, co wynika z doboru autorytetów muzycznych. Na początku lat 90 żaden Maidenowiec do Blur by się raczej nie przyznał.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ich Troje?
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Z czerwonym to najlepiej się napić... z filiżanki
No i Backstreet Boys są na pewno lepsi od jakiegoś Maroona
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest