Scream Maker - Polska 2022 (4.02 Gdańsk, 11.02 Poznań, 17.02 Warszawa, 18.02 Kraków, 19.02 Skarżysko
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30/01/2020 - Scream Maker / Młot na Czarownice / Madrise - Hybrydy, Warszawa
Ta dyskusja to naprawdę szczyt żenady. Bilet kosztuje dwie dyszki. czyli tyle co nic w obecnych czasach. Ktos kupuje, a jak nie ma ochoty czegos oglądać czy tam słuchać, wychodzi, czy idzie do kibla, albo innego lokalu. Zawsze może tez iść na jam z Nocnym Kochankiem, bo jest niedaleko w tym samym czasie. A tu gównoburza, bo ktoś za wszelką cenę, chce dojebać SM. Żałosne!
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Re: 30/01/2020 - Scream Maker / Młot na Czarownice / Madrise - Hybrydy, Warszawa
Dajesz Dzosefowi wybór między SM a NK. Przecież chłopak popełni zaraz samobójstwo
A poza tym oczywiście masz rację, to nie są 2 stówki za 5FDP.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie no, nie bądźmy aż tak surowi dla chłopaków z SM. NK to rak po tysiąckroć gorszy, SM ma przynajmniej walory komediowe, jak kultowy wykon Wicker Mana.
Ja generalnie kręcę bekę z całej tej sytuacji i z tego co widzę tak samo czyni Sebastian. Trochę więcej dystansu proponuję 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

E tam, jakby set Mega był konkretny to poszłoby ze 4-5 tysi na eurotour, a dwie stówki za Rudzielca koło domu to całkiem przyzwoity deal
"(...)ktoś za wszelką cenę, chce dojebać SM.
Ten zespół tylko na to zasługuje."
Dzozefa w sumie cenię za upór i bezinteresowną konsekwencję w jebaniu nas. Zdana za jednak niepodważalną wiedzą muzyczną i poczucie humoru. Ale ty, kolego, po prostu jesteś głupim bezmózgim chujem
Nie bierz tego do serca. To tylko diagnoza medyczna. Miłego dnia!
Ten zespół tylko na to zasługuje."
Dzozefa w sumie cenię za upór i bezinteresowną konsekwencję w jebaniu nas. Zdana za jednak niepodważalną wiedzą muzyczną i poczucie humoru. Ale ty, kolego, po prostu jesteś głupim bezmózgim chujem
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dziękuję, ale muszę zaprotestować. Nie jebię po was, jebię z was. Nie wydaje mi się, żebym poza cytowaniem rzeszowskiego anonima jakoś po was cisnal, raczej was wysmiewam bo generujecie tone lolcontentu, a to zasadnicza różnica. Ale żeby nie było za miło, to oczywiście uważam was za przesłabych
Jebię to ja po nocnym kochanku, z porownaniami do nowotworu włącznie, w porownaniu z tymi pajacami to macie taryfę ulgową -70% hehe
I swear the blood upon my steel will never dry
Ostatnio zmieniony pn sty 27, 2020 10:44 am przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ale żeby nie było za miło, to oczywiście uważam was za przesłabych
"
nawet my dopuszczamy do siebie myśl, że ktoś może nas uważać za przesłabych!
A co do rzeszowskiego anonima, to opowiedziałbym Ci zabawną historię, ale to na żywca na koncercie. Plotki w necie są niefer
A co do rzeszowskiego anonima, to opowiedziałbym Ci zabawną historię, ale to na żywca na koncercie. Plotki w necie są niefer
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To chyba sporo sie zmieniło od legendarnego wywiadu 
haha... cóż ja mogę powiedzieć, chłopaki! W każdym razie, życie jest zbyt krótkie, żeby się jakoś zbytnio spinać. Człowiek się starzeje i dochodzi w końcu do takiego banalnego wniosku.
Jakbym ja się spinał specjalnie to już dawno bym opuścił ten łez padół 
pan Lubicz stara się dorównać Skrim Mejkerom, ale kudy mu do nich
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Atreju to Pan Organizator - have some sympathy, or at least respectSto$ pisze: ↑pn sty 27, 2020 10:11 am Dzozefa w sumie cenię za upór i bezinteresowną konsekwencję w jebaniu nas. Zdana za jednak niepodważalną wiedzą muzyczną i poczucie humoru. Ale ty, kolego, po prostu jesteś głupim bezmózgim chujemNie bierz tego do serca. To tylko diagnoza medyczna. Miłego dnia!
A co do meritum - ja SM lubię, do dziś bardzo miło wspominam koncert akustyczny w Hybrydach dwa lata temu.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
Doczytałem. Z muzyką kapeli wyrywkowo się zapoznałem z youtuba. Na razie się nie wypowiadam. Wywiadów gitarzysta Michał Wrona trochę udzielił, ale już chyba wiem, o który chodzi. No cóż. Trochę za dużo "ozdobników" i emocji. Być może uzasadnione albo wynika to z charakteru.
To co padło w tym wywiadzie to jest po prostu pokaz wielkiego ego. To pewnie wynika z charakterulochinvar pisze: ↑pn sty 27, 2020 1:39 pm Doczytałem. Z muzyką kapeli wyrywkowo się zapoznałem z youtuba. Na razie się nie wypowiadam. Wywiadów gitarzysta Michał Wrona trochę udzielił, ale już chyba wiem, o który chodzi. No cóż. Trochę za dużo "ozdobników" i emocji. Być może uzasadnione albo wynika to z charakteru.