gumbyy pisze: ↑pt sty 31, 2020 10:10 pm
Coś tam w podziemiu heavy sobie siedzi i czasami jakieś EP'ki do recenzji przychodzą. Po polsku? Niekoniecznie.
gumbyy pisze: ↑pt sty 31, 2020 10:10 pm
Coś tam w podziemiu heavy sobie siedzi i czasami jakieś EP'ki do recenzji przychodzą. Po polsku? Niekoniecznie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie, on nie jest nadzieją polskiego metalu. Zwłaszcza, że nie żyje od prawie 2000 lat
Jak to nie jest, jak objawia się na nowej okładce CETI
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Zdan pisze: ↑wt lut 04, 2020 10:15 am
No bo temat średni. Dla polskiego heavy metalu nie ma nadziei to o czym tu dyskutować
Tylko Nocny Kochanek zostaje? Kolego Zdan, gumbyy coś o jakichś Epkach mówił i temat ... Zaczęły się podśmie...ki. Na pewno każdy jakąś kapelę zna i mógłby podrzucić do zapoznania. Najbardziej zależy mi na tych co w języku ojczystym śpiewają i najlepiej ze stażem ... no dobra, nie dłuższym niż 20 lat.
Nic nie zostaje. Dla mnie to proste - polskie heavy metalowe kapele są całkiem niezłe ale doba ma 24 godziny i jeśli w tym czasie mogę posłuchać czegoś lepszego z innych krajów to czemu mam tego nie robić? Zwłaszcza, że dla klasycznego heavy metalu to wręcz czas urodzaju.