Anvil
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Anvil
No, ale mówimy o normalnych wydaniach, bez bonusów, dodatkowych wkładek itp. Co nie oznacza badziewia bez książeczki typu "polska cena". Wydania rozszerzone są droższe i to jest ok, ale podstawowe z normalną książeczką nie musi od razu kosztować 50-60zł.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Raczej wśród wykonawców popowych widuję wydania "polska cena". Ostatnio w przypadku płyty Billie Eilish. Kiedys było sporo rocka i metalu w tej formie. Sam jako niedoświadczony zbieracz kupiłem w okolicach premiery 13 Black Sabbath w tym wydaniu 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Tak, pop wciąż dostaje te wersje. Widziałem kilka takich płyt.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Metal wydawany przez Universal mógł mieć takie wydania. Super Collider Megadeth i 13 Sabbath. Te na pewno. Pracowałem 8 lat w MM to wiem.
Co do cen. Kwestia zarobków. Jak będę miał luźniejsze siano to kupię Anvil, bo lubię. Te 60 zł to nie jest aż tak znów dużo. Ale jakby człowiek chciał za jednym zamachem kupić kilka nowości to idzie rachunek na parę stówek. Nie każdy może wysrać od razu.
Co do cen. Kwestia zarobków. Jak będę miał luźniejsze siano to kupię Anvil, bo lubię. Te 60 zł to nie jest aż tak znów dużo. Ale jakby człowiek chciał za jednym zamachem kupić kilka nowości to idzie rachunek na parę stówek. Nie każdy może wysrać od razu.