Najwieksze wpadki koncertowe
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- †Powerslave&
- -#Charlotte

Najwieksze wpadki koncertowe
Wiec, chcialbym abysmy tu umieszczali najwieksze lub najmniejsze
wpadki Maiden, widziane przez was live albo w domciu sluchajac badz ogladajac boot'ki 
Re: Najwieksze wpadki koncertowe
Jeżeli chodzi o wpadki to słyszałem kilka, ale nie są to jakieś bardzo poważne pomyłki.
Moskwa '93 - przez pierwsze 20 sekund Transylvanii gra sam bas.
Iron Courtin - Pomyłka na początku Iron Maiden, z której fajnie wybrneli.
Maiden England - Chyba 2 pomyłki na Wasted Years.
Moge zamieścić MP3, czy będzie to niezgodne z regulaminem ??
Moskwa '93 - przez pierwsze 20 sekund Transylvanii gra sam bas.
Iron Courtin - Pomyłka na początku Iron Maiden, z której fajnie wybrneli.
Maiden England - Chyba 2 pomyłki na Wasted Years.
Moge zamieścić MP3, czy będzie to niezgodne z regulaminem ??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
o ile mi sie wydaje to byl juz kiedys taki temat no ale ja sie nie czepiam.. juz go moze nie byc 
na paschendale chlopaki sie czasem mylili
bruce, blaze w txt.. janick sie spoznia na clairvoyant.. znajdzie sie tego troche ale mi sie to nawet podoba
cala magioa koncertow 
na paschendale chlopaki sie czasem mylili
bruce, blaze w txt.. janick sie spoznia na clairvoyant.. znajdzie sie tego troche ale mi sie to nawet podoba
No more Lies
...gazing up NICKO`S NOSE 
To już było (albo jest) do kasacji.
Pomyłka. Może nie zespołu ale na RiR w czasie NOTB podbiega do Steve bodajże rozszalały fan aby go dotknąć, napewno an chwilę przynajmnie Stevie musiał przestać grać, porpstu ze strachu.
Pomyłka. Może nie zespołu ale na RiR w czasie NOTB podbiega do Steve bodajże rozszalały fan aby go dotknąć, napewno an chwilę przynajmnie Stevie musiał przestać grać, porpstu ze strachu.
- †Powerslave&
- -#Charlotte

Cieszy mnie ze znalazlo sie kilka osob ktore zechcialy dodac swoj post ale prosze o umieszczanie wpadek mniej znanych wszystkim mysle, ze kazdy ogladal RiR i sluchal audio z dzialu download na sanktuarium, jednoczesnie chcialbym przez to zachecic uzytkownikow forum do sluchania bootlegow a nie tylko oficjalnych zapisow
Ostatnio zmieniony pn lis 15, 2004 6:41 pm przez †Powerslave&, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapewniam cię, że nie musisz nikogo zachęcac do słuchania bootlegów. 
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Ja chyba najwiecej wpadek czysto muzycznych naliczylem w bootlegu When it's time to rock Bristol 86. Tam bledy zdarzaja sie praktycznie co kilka sekund
chyba pijani byli...
Jest jeszcze wiele "rarytasow..." np: Urywajaca sie struna w gitarze Dave'a na Paryzu 86
na ten moment nic innego nie wpada mi do glowy 
Pozdrawiam
Jest jeszcze wiele "rarytasow..." np: Urywajaca sie struna w gitarze Dave'a na Paryzu 86
Pozdrawiam
- †Powerslave&
- -#Charlotte

Jeśli chodzi o pijaństwo to polecam do wysluchania: 1993-17-05 A Real Drunk One, w ktorym Janick jest zalany w trupaIronkos pisze:Tam bledy zdarzaja sie praktycznie co kilka sekundchyba pijani byli...
Hehe no dokladnie†Powerslave& pisze:Jeśli chodzi o pijaństwo to polecam do wysluchania: 1993-17-05 A Real Drunk One, w ktorym Janick jest zalany w trupaIronkos pisze:Tam bledy zdarzaja sie praktycznie co kilka sekundchyba pijani byli...
w pewnym momencie przestaje grac a bring your daughter trwa okolo 13 min
Ostatnio zmieniony pn lis 15, 2004 7:00 pm przez Ironkos, łącznie zmieniany 1 raz.
Heh. podsuneliscie mi wlasnie pomysl na nastepny bootleg do sciagniecia dla klubowiczow†Powerslave& pisze:Jeśli chodzi o pijaństwo to polecam do wysluchania: 1993-17-05 A Real Drunk One, w ktorym Janick jest zalany w trupaw pewnym momencie przestaje grac a bring your daughter trwa okolo 13 min
Nooo brawo Mayer za szybką reakcję :beerMaYeR pisze:Heh. podsuneliscie mi wlasnie pomysl na nastepny bootleg do sciagniecia dla klubowiczow†Powerslave& pisze:Jeśli chodzi o pijaństwo to polecam do wysluchania: 1993-17-05 A Real Drunk One, w ktorym Janick jest zalany w trupaw pewnym momencie przestaje grac a bring your daughter trwa okolo 13 min
![]()
Mannheim 2000 Jan spada ze sceny
Glasgow 2003 siada prąd
Chile z trasy X Factour The Trooper prawie jakiegoś kolesia by zabili
Blaze sie naklął na jakiegoś idiotę
Nowy Jork 2004 Bruce dostaje kostkami lodu
Wroclaw spaznia sie na NML
Blaze myli zwrotki Troopera
Bruce myli sie na Stranger In The Strange Land i The Evil That Man Do
mam zbiór niektórych wpadek powycinanych jakby ktoś chciał
Glasgow 2003 siada prąd
Chile z trasy X Factour The Trooper prawie jakiegoś kolesia by zabili
Nowy Jork 2004 Bruce dostaje kostkami lodu
Wroclaw spaznia sie na NML
Blaze myli zwrotki Troopera
Bruce myli sie na Stranger In The Strange Land i The Evil That Man Do
mam zbiór niektórych wpadek powycinanych jakby ktoś chciał
Do Mayera: tylko przyślij mi nowy newsletter jak wyjdzie, bo od poczatku mojego członkostwa oprocz tych starych newsletterów, co na samym poczatku dostalem to żadnego nie dostałem w czasie
i żeby go dostać musiałem się domagać. Postaraj się jakoś to naprawić!!!
- †Powerslave&
- -#Charlotte

2004-01-30 - Los Angeles, California, US, Universal Amphitheatre - Adrian dostaje butelka po piwe
od widocznie wiernego fana przed wstepem do paschendale, Bruce poslizganl sie na scenie a nastepnie spada z niej poniewaz jakis palant rzucil na nia kubek pelen kostek lodu
2000-08-12 - Philadelphia, Pennsylvania, US, E-Center - Jakis kretyn
rzuca w sprzet piwem 
2000-08-12 - Philadelphia, Pennsylvania, US, E-Center - Jakis kretyn
Na Dod Tour po Stanach był (chyba) taki numer, że Bruce jakoś poslizgnął się nad perkusją Nicko i wpadł na nia podczas zdaje się Hallowed`a 
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:44 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Mógłby ktoś zamieścić jakieś MP3, zdjęcia lub coś podobnego z tych wpadek, bo chętnie się pośmieję 
Nie wiem czy to można zaliczyć do wpadek, ale napiszę. Otóż na video raising hell w utworze from here to eternity kat porywa Dave'a i ten iluzjonista (zapomniałem jak się nazywa) obcina mu dłonie i potem idzie tymi rękoma grać solówkę i wtedy jest małe zbliżenie i widać iż te ręce są gumowe i on sam gra solówkę
jeszcze w kilku innych miejscach widać gumowe elementy.
Heheh wiadomo, ze nie bedzie grac prawdziwymi rękoma