Sytuacja opanowana
Tęskniliście za forum?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie, to minister S przeprowadzał przejęcie forum przez OrlenPierre Dolinski pisze: ↑ndz gru 27, 2020 9:54 am Marta Lempart i Strajk Kobiet próbowali przejąć forum. Na szczęście administracja stanęła na wysokości zadania.

Tak!
Próbowałem, ale nie zdążyłem, bo Sanatorium wróciło.

Wygląda na to, że działa. Dzięki i pozdro dla Deleted User 804a.

czerwonoczarny pisze: ↑pn lut 01, 2021 10:52 am Ja mam wniosek o sprawdzenie o co chodzi, ze nie przychodzą majle z przypomnieniem hasła do konta. Musialem zalozyc nowe konto żeby to napisać bo na majla nie odpisujecie od x miesiecy.... Btw. Majl aktywacyjny do tego konta tez mi przyszedł po paru miesiacach.....

Chyba, że jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie co sie stało z kontem VeeKingmic7 pisze: ↑pn lut 01, 2021 12:33 pmczerwonoczarny pisze: ↑pn lut 01, 2021 10:52 am Ja mam wniosek o sprawdzenie o co chodzi, ze nie przychodzą majle z przypomnieniem hasła do konta. Musialem zalozyc nowe konto żeby to napisać bo na majla nie odpisujecie od x miesiecy.... Btw. Majl aktywacyjny do tego konta tez mi przyszedł po paru miesiacach.....
Hmmm, ja tu tylko sprzątam,napisz priv do Deleted User 804a, może on coś poradzi, a może ktoś miał podobną sytuację?
Bana czasem nie dostałeś?czerwonoczarny pisze: ↑pn lut 01, 2021 3:48 pmChyba, że jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie co sie stało z kontem VeeKingmic7 pisze: ↑pn lut 01, 2021 12:33 pmczerwonoczarny pisze: ↑pn lut 01, 2021 10:52 am Ja mam wniosek o sprawdzenie o co chodzi, ze nie przychodzą majle z przypomnieniem hasła do konta. Musialem zalozyc nowe konto żeby to napisać bo na majla nie odpisujecie od x miesiecy.... Btw. Majl aktywacyjny do tego konta tez mi przyszedł po paru miesiacach.....
Hmmm, ja tu tylko sprzątam,napisz priv do Deleted User 804a, może on coś poradzi, a może ktoś miał podobną sytuację?![]()