Nowsze kawałki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nowsze kawałki
Strasznie zrzera mnie ciekawość czy uda mi się usłyszeć mojego ukochanego Wicker Mana, czy No More Lies 
-
janiedembica
- -#Prisoner

Re: Nowsze kawałki
cos zagraja napewno
ale trasa ponoc ma sie opierac na 3 pierwszych plytach , to nie ma byc tour promujace nowe plyty 
- likipiki
- -#Lord of the flies

jeśli chodzi o DoD, to myślę , że na jeden kawałek możemy liczyć... tak samo z BNW....
jestem prawie pewien że era Bayleya zostanie całkowicie zignorowana... więc dorzuca jeszcze po kawałku z FOTD/NPOTD i SIT/7th....
jestem prawie pewien że era Bayleya zostanie całkowicie zignorowana... więc dorzuca jeszcze po kawałku z FOTD/NPOTD i SIT/7th....
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak nie usłyszysz Wicker Man'a to może przynajmniej go zobaczysz...Crazy_Sam pisze:Strasznie zrzera mnie ciekawość czy uda mi się usłyszeć mojego ukochanego Wicker Mana, czy No More Lies
Sądzę, że w secie znajdzie się miejsce dla jednego kawałka z BNW (właśnie The Wicker Man?
- likipiki
- -#Lord of the flies

hm'... jeśli będa grać nowsze kawałki, to takie by w miarę pasowały do pierwszych płyt... czyli tkillery....
dlatego rzeczywiście z BNW na wickermana myślę że można liczyć (mam nadzieję, że nas nie potraktują The Mercenary, ani Fallen Angelem)...
ale taki rockujacy kawałek budzi we mnie nadzieję w przypadku DoD... oczywiście mogą zagrać nam Wildest Dreams lub Rainmakera (to jest ten czarniejszy scenariusz), ale może zagrają Montsegur... cudnie by było
.... ah ile bym dał by to zagrali 
dlatego rzeczywiście z BNW na wickermana myślę że można liczyć (mam nadzieję, że nas nie potraktują The Mercenary, ani Fallen Angelem)...
ale taki rockujacy kawałek budzi we mnie nadzieję w przypadku DoD... oczywiście mogą zagrać nam Wildest Dreams lub Rainmakera (to jest ten czarniejszy scenariusz), ale może zagrają Montsegur... cudnie by było
Przynajmniej 1 utwór z każdej z tych płyt powinni zagrac. Ja liczę tylko i wyłącznie na Wicker Man :rocx
-
janiedembica
- -#Prisoner

moze nie z najnowyszych plyt , ale wychodzacych poza 3 pierwsze !
ale ja chce ALEXANDRA
ale ja chce ALEXANDRA
alexandra na 100% nie zagrają.......janiedembica pisze:moze nie z najnowyszych plyt , ale wychodzacych poza 3 pierwsze !
ale ja chce ALEXANDRA
-
janiedembica
- -#Prisoner

zeszloroczna trasa juz zapowiadali ze bodaj nicko chcial zagrac alexandra
. Przed ta trasa reszta zespolu chyba przystala ,byly jakies wypowiedzi na ten temat
ja goraco licze ze uslysze 
Nowsze kawalki beda uwzgkednione w setliscie, ale bardzo tego nie chceeeee....jak early days to early days...
niech beda i nowe
. sa genialne, wiec czemu mieliby ich nie grac... 
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Ja tam bym chcial Tytulowa z "Brave..." a z "DoD" przydalby sie Journeyman!!! Co do ery Bayley'a to wydaje mi sie ze zagraja cos z "Sign Of The Cross"/"Lord Of The Flies"/"Clansman"
jeden kawalek z ery blejza jeden z BNW jeden z DoD ... sadze tak to bedzie.....
-
Deleted User 622
Z DOD moglby byc Paschendale a z BNW - The Thin Line... albo Nomad. Marzę sobie tak 
dlatego bo taki koncert jak ten nie zdarza się co trasę...wątpię że jeszcze miałbym nadzieje ujrzeć na koncercie prowler czy murders in the rue morgue... to są po prostu unikaty, byłem w spodku...grali wickera, fear, clairvoyant itp. itd. a jako że mam 20 lat nie miałem okazji widzieć koncertów z tras z lat the number czy powerslave...slayer pisze:niech beda i nowe. sa genialne, wiec czemu mieliby ich nie grac...
teraz nadaża się taka okazja i wole żeby poświęcili wickera (którego grają co trasę) na np. charlotte the harlot ... czegoś takiego po prostu nie mozna przegapic !!!
no ale ja jestem maniak totalny..lubie wszystko co wypuscili więc nawet jak poleci coś typu the evil that... to sie nie obraże
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Tak, ale tylko pod warunkiem, ze będzie to jedna mozliwie dwa utwory, i to najlepiej zagrane na bisy- mysle, że układ bisów The Wicker man/Rainmaker/ Iron maiden byłby świetny.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Wątpię by było Pashandale, DoD, Nomad, The Thein Line.... to są raczej kawałki które nie będą pasować to konwencji koncertu.. ja bym raczej liczył na szybkie killery....
jeśli chodzi o erę bajleja wątpię by coś zagrali... jeśli już sądzę że będzie to Futureal (po Still Life na pobudke
hehe.. marzenia) albo Man On The Edge..
jeśli chodzi o erę bajleja wątpię by coś zagrali... jeśli już sądzę że będzie to Futureal (po Still Life na pobudke
Uwazam ze na majowym koncercie pojawia sie pojedyncze utwory z nowszych plyt. Pewnie zagraja cos z BNW, DOD czy Virtuala i pewnie nie bedzie tego zbyt duzo
z BNW - Wicker Man
z DoD - moze No More Lies, albo lepiej Montsegur
W sumie moze nawet wolałbym nie słyszeć nowszych kawałków, na rzecz starych hitów, które niestety nie wchodza juz do setlisty Ironow.
z DoD - moze No More Lies, albo lepiej Montsegur
W sumie moze nawet wolałbym nie słyszeć nowszych kawałków, na rzecz starych hitów, które niestety nie wchodza juz do setlisty Ironow.
Myślę, że kilka kawałków z nowych płyt się znajdzie, ale głownie będą kładli nacisk na pierwsze 3 płyty. Nie wyobrażam sobie, żeby nie zgrali czegoś z DoD albo BNW.