No nie, jeśli mówimy o biletowanych koncertach. Tak to wiadomo, dziesiątki zespołów może sobie w CV wpisać widownię 100+ tysięcy na festiwalu u Sprzedawcy Uranu Natomiast Zenek przyciąga tłumy tylko na darmowych dniach miast i wsi oraz na dożynkach organizowanych przez państwową rozgłośnię propagandową, zwaną dla niepoznaki telewizją publiczną. Na solowy koncert, gdy trzeba zapłacić za bilet, to już zbyt wielu chętnych nie ma. Złodziej Fulla to nawet na darmowe imprezy nie przyciąga tłumów, o czym miałem okazję się osobiście przekonać kilka lat temu, podczas spędzania weekendu w rodzinnych stronach
Za to Podsiadło potrafi przyciągnąć 40+ tysięcy osób chcących kupić bilet tylko na niego, więc zupełnie inna liga.
Z dwojga zlego lepiej żeby stadiony zapełniał Podsiadło, niż jakiś raper zza oceanu. Taki Podsiadło z kasy za 40k biletu da zarobić polskim technicznym, dragi kupi u lokalnego dillera, a do apartamentu zaprosi urodzone nad wisła kurwy. Także zawsze jakaś korzyśc ekonomiczna
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
A tak chwalicie to kupiłem bilet, zobaczymy co to to będzie
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
10: Hallas, Hallas(?), Misthyrming, Wolvennest, She Past Away
11: Messa(?), Messa(?), Carpenter Brut, Imperial Triumphant, Niechęć
12: Lady Pank(?), Psychonauts(?), Lebanon Hanover
Bon Dzosef pisze: ↑śr cze 22, 2022 1:34 am Taki Podsiadło z kasy za 40k biletu da zarobić polskim technicznym, dragi kupi u lokalnego dillera, a do apartamentu zaprosi urodzone nad wisła kurwy. Także zawsze jakaś korzyśc ekonomiczna
blackcocker pisze: ↑śr cze 22, 2022 12:24 pm
A tak chwalicie to kupiłem bilet, zobaczymy co to to będzie
Trybuny czy płyta?
Bo rozważam twz kupić Kraków
Płyta
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Podsiadło mnie nie przeraża, mogę go posłuchać. Nie mogę jednak pozbyć się wrażenia, że cała popularna muzyka "Warszawska" we współczesnej Polsce to tak naprawdę muzyka sprzed 10 lat w stylu Best Coast, La Sera etc (znam te rzeczy od hipsterów z ich hipsterskich facebooków). Czyli flegmatyczne, sentymentalne granie nawiązujące do lat 50/60/70 etc. Chodzi o taki pomruk zblazowania przy latte. Może to wynika z tego, że mało słuchałem takiej polskiej muzyki i skupiłem się na tym co pokazuje medialna prezentacja (główne utwory, wizerunek, kolorystyka zdjęć etc.). Moja wiedza o Podsiadle jest na poziomie średnim, wyciągam dużo wniosków z małej próby. Więc może spróbuję kiedyś.
Bon Dzosef pisze: ↑śr cze 22, 2022 1:34 am Taki Podsiadło z kasy za 40k biletu da zarobić polskim technicznym, dragi kupi u lokalnego dillera, a do apartamentu zaprosi urodzone nad wisła kurwy. Także zawsze jakaś korzyśc ekonomiczna
Ten to ma rozkminę...
Czy "diller" to handlarz koprem?
Jeden komentarz lepszy od drugiego, potężnie się uśmiałem - brawo
Vacter pisze: ↑śr cze 22, 2022 6:26 pm
Podsiadło mnie nie przeraża, mogę go posłuchać. Nie mogę jednak pozbyć się wrażenia, że cała popularna muzyka "Warszawska" we współczesnej Polsce to tak naprawdę muzyka sprzed 10 lat w stylu Best Coast, La Sera etc (znam te rzeczy od hipsterów z ich hipsterskich facebooków). Czyli flegmatyczne, sentymentalne granie nawiązujące do lat 50/60/70 etc. Chodzi o taki pomruk zblazowania przy latte. Może to wynika z tego, że mało słuchałem takiej polskiej muzyki i skupiłem się na tym co pokazuje medialna prezentacja (główne utwory, wizerunek, kolorystyka zdjęć etc.). Moja wiedza o Podsiadle jest na poziomie średnim, wyciągam dużo wniosków z małej próby. Więc może spróbuję kiedyś.
Nigdy nie kminiłem tego w tych kategoriach, ale myślę, że przynajmniej część tej tezy jest prawdziwa.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jak śmiałeś tego słuchać, podczas gdy Stelmach nie dostał singla wczesniej, żeby móc o nim porozmawiać z kolegami z redakcji?!?! Jesteś dla mnie zwykły cham...
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Piosenka OK, ale trochę za bardzo zajeżdża klimatem z "Małomiasteczkowego". Liczyłem jednak, że po czterech latach DP, pierwszym singlem, postanowi trochę mocniej zaskoczyć. Ale i tak czekam na album (no i oczywiście na jutrzejszy koncert!).
Ale EE na jesień nie brałeś?
Nie no ja sam raz byłem ( właśnie z obowiązku, żeby sobie wyrobić opinie i mi starczy - potwierdzam, że to profesjonalista, ale nie moja muza)