Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Na wiosnę 2019 było ok 30 koncertów z (prawie) samymi metalowymi strzałamiSzkoda ze grają tyle hard rockowych kawałkow. Mają tak dużo metalowych strzałów..
a potem nowości
Ja najprawdopodobniej skoczę do Ostrowa. W sumie niedaleko. Wiem, że mogą pokreślić, ale trudnoKto melduje się w Krakowie? Zastanawiałem się początkowo nad Ostrowem Wlkp, bo dawno tam nie bywszy, ale po tym, co piszecie mam wrażenie, że koncert w KRK będzie lepszy. Bo Turbo po Krakowie (pt) jedzie do Krosna (sb), a ten Ostrów jest na końcu (ndz). Tu już od samych podróży można być zmęczonym ...
O nie, widzę, że Cię zaraziliśmy patologią jeżdżenia na Turbo. Jak dobrze liczę, to będzie chyba 5 tej jesieni.Ja najprawdopodobniej skoczę do Ostrowa. W sumie niedaleko. Wiem, że mogą pokreślić, ale trudnoKto melduje się w Krakowie? Zastanawiałem się początkowo nad Ostrowem Wlkp, bo dawno tam nie bywszy, ale po tym, co piszecie mam wrażenie, że koncert w KRK będzie lepszy. Bo Turbo po Krakowie (pt) jedzie do Krosna (sb), a ten Ostrów jest na końcu (ndz). Tu już od samych podróży można być zmęczonym ...![]()
Dlatego zostajemy w domciu i gramy w planszówkiNie no, żeby w ogóle myśleć o jechaniu do Krosna to trzeba być nieźle porypanym![]()
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości