No i na tym też leciałSardi z Batumi pisze: ↑sob maja 13, 2023 11:04 pmNo i Nicko też tego tamtego. Ale to samo robił z 22AA i Dreams, więc kto wie![]()
Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
www.MetalSide.pl
Jest już setlista i jak wrażenia
- Załączniki
-
- 23255-7bb5afcb8e0db51d6d915cb8df875146.jpg (29.35 KiB) Przejrzano 962 razy
prodiża kabel wskazał mi drogę
Jakie zrodlo tego?
Pomimo braku Number of the Beast (to bylby chyba pierwszy raz od trasy promujacej album?) wydaje sie dosc prawdopodobna i obstawialbym w +/- to samo.
Dla mnie natomiast byloby to chyba rozczarowanie, bo mam baaaaardzo watla nadzieje - moze lepiej to nazwac zyczeniem? - na Parchment i/lub Loneliness.
Pomimo braku Number of the Beast (to bylby chyba pierwszy raz od trasy promujacej album?) wydaje sie dosc prawdopodobna i obstawialbym w +/- to samo.
Dla mnie natomiast byloby to chyba rozczarowanie, bo mam baaaaardzo watla nadzieje - moze lepiej to nazwac zyczeniem? - na Parchment i/lub Loneliness.
UP THE IRONS !!!
Ktoś słabo to ułożył. Iron Maiden powinno kończyć podstawowy set. I nie ma numbera.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Nie pierwszy, na trasie AMOLAD też go nie gralicloud pisze: ↑wt maja 16, 2023 10:31 pm Jakie zrodlo tego?
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
A, ok - ja bylem niestety tylko na tej drugiej czesci trasy, a tam juz Number byl. No to juz w ogole set wydaje sie byc trafiony.Sardi z Batumi pisze: ↑wt maja 16, 2023 10:41 pmNie pierwszy, na trasie AMOLAD też go nie gralicloud pisze: ↑wt maja 16, 2023 10:31 pm Jakie zrodlo tego?
To prawda, chociaz Hell on Earth swietnie nadawaloby sie na zamkniecie przed bisami, wiec nie zdziwilby mnie taki zabieg.
UP THE IRONS !!!
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam skąd to masz
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
można zamknąć temat.
Wreszcie-nareszcie koniec wszelkich spekulacji, bo wszystkie karty zostały odsłonięte
www.MetalSide.pl
Nieprawda, bo będzie jeszcze solo Walking on Glass* w połowie setu, żeby dać 5 minut oddechu Brusowi.
* Zagrane w całości przez Jajnika.
* Zagrane w całości przez Jajnika.
Całkiem prawdopodobna, ale fakt, ze ktos jak juz chciał byc wiarygodny dal plame z kolejnością HoE - IM 
Wygląda na fejk 
To ride the storm to an empire of the clouds...
A co o takiej powiecie dość zaskakująca w kontekście kolejności
prodiża kabel wskazał mi drogę
Straszna padaka. Najpierw trzeba byłoby się przemęczyć przez te 30 minut numerów z Senjutsu, następnie miód w postaci setu SiT, a potem już do końca kotlety xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Na pewno bardziej realna bo:
1. Ktoś przynajmniej pokusił się o kartkę która moze leżeć na scenie na próbach
2. Bardzo prawdopodobne zapiski w nawiasach
3. Sa leniami i 3 kawałki grane juz z Senjutsu, byloby w ich stylu pójściem na łatwiznę (i co znów to samo intro co było i nudnawy początek? Ależ by było szkoda otwarcia w stylu trasy z SiT :/ )
4. Z SiT: HCW i WY to jednak też pójście na łatwiznę, kosztem powiedzmy nierealnego od początku chyba DE JAVU.
5. Generalnie oprócz 4 perełek set bardzo zachowawczy i bardzo pasujący do IM
1. Ktoś przynajmniej pokusił się o kartkę która moze leżeć na scenie na próbach
2. Bardzo prawdopodobne zapiski w nawiasach
3. Sa leniami i 3 kawałki grane juz z Senjutsu, byloby w ich stylu pójściem na łatwiznę (i co znów to samo intro co było i nudnawy początek? Ależ by było szkoda otwarcia w stylu trasy z SiT :/ )
4. Z SiT: HCW i WY to jednak też pójście na łatwiznę, kosztem powiedzmy nierealnego od początku chyba DE JAVU.
5. Generalnie oprócz 4 perełek set bardzo zachowawczy i bardzo pasujący do IM
Wątpię, by Eddie miał wychodzić podczas Strangera, bo to dość nastrojowy numer. A więzienne kraty podczas Hallowed były już na LOTB, nie ma sensu powtarzać tego na kolejnej trasie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W kierunku fejka mnie najbardziej skłania fakt rozpoczęcia od Senjutsu. Kocham ten kawałek, ale był ograny na 3 kontynentach (swoje zrobił), nie ma więc sensu go powtarzać (łącznie ze Stratego) tym bardziej w głównie europejskiej trasie.
Rozpoczęcie setu „takiej” trasy to musi być CSiT (jeżeli ma już być to tylko jako opener). Jak bez CSiT w ogóle to- Days ale wówczas byłoby trzeba nazwać trasę Senjutsu i tyle.
Co do rekwizytów z LOTB - podejrzewam, że zostaną jeszcze i w sumie spoko.
Aha - i nie wierze w twarda kreskę rozdzielenia setu na dwie części 5:5.
Rozpoczęcie setu „takiej” trasy to musi być CSiT (jeżeli ma już być to tylko jako opener). Jak bez CSiT w ogóle to- Days ale wówczas byłoby trzeba nazwać trasę Senjutsu i tyle.
Co do rekwizytów z LOTB - podejrzewam, że zostaną jeszcze i w sumie spoko.
Aha - i nie wierze w twarda kreskę rozdzielenia setu na dwie części 5:5.
Wydrukuję sobie kartkę z setem, pognę trochę i też będę miał setlistę
Ciśnienie rośnie, jeszcze tylko kilka dni i będzie wiadomo. Wątpię, żeby zagrali Srajdżutsu, bo słabo im wychodził live. W crowd na HW też nie wierzę - 1 osoba z covidem i po trasie.
Ciśnienie rośnie, jeszcze tylko kilka dni i będzie wiadomo. Wątpię, żeby zagrali Srajdżutsu, bo słabo im wychodził live. W crowd na HW też nie wierzę - 1 osoba z covidem i po trasie.
To ride the storm to an empire of the clouds...
Podział seta na takie rozdziały senjutsu, somewhere i kotlety jest bez sensu. Już trasa w 2018 miała zakotletowaną końcówkę, lepiej tego nie powtarzać. Pomieszać (z sensem) i powinno być dobrze.
A
B
C
D
E
B
C
D
E