Up the irons.
13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Dzień dobry Panowie. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w spełnieniu marzenia, dzisiaj już pewnie nieco wyblakłego, naiwnego i być może głupiego. Wybieram się na oba koncerty i planuję gdzieś przenocować z 13 na 14 w Krakowie. Za młodu jeździłem na dziesiątki koncertów, i zawsze stałem godzinami pod hotelami w których zatrzymywały się w gwiazdy w nadziei, że uda mi się spotkać któregoś z idoli w nieco bliższej sytuacji niż tylko z któregoś rzędu sali podczas koncertu. Bywałem w wielu miastach Europy, ale zamiast poświęcać czas na zwiedzenie czegoś bardziej interesowało mnie sterczenie w upale przez 10 godzin. I... nigdy mi się to nie udało. Stąd moje pytanie i prośba o pomoc. Czy wiecie, gdzie będzie stacjonować Iron Maiden podczas koncertów w Krakowie? Chciałbym po prostu zanocować w tym samym hotelu co zespół. Z pewnych rzeczy już wyrosłem, jestem za stary i za gruby żeby ganiać za członkami zespołu do kibla z siatką płyt i koszulek do podpisania. Wystarczyłaby mi po prostu ta świadomość, że jestem tu, gdzie Iron Maiden, być może spotkanie któregoś z członków zespołu w windzie/lobby/korytarzu/restauracji i powiedzenie im z bliska dzień dobry. Nie żadne ordynarne rzucanie się komuś w talerz. Tak jak wspomniałem - pewnie mega dziwne/ głupie i naiwne marzenie, ale mimo wszystko moje
Gdyby ktoś się orientował, gdzie zatrzyma się zespół to bardzo proszę o informację tutaj, albo w wiadomości prywatnej.
Up the irons.
Up the irons.
Raczej Szeraton.
- blackcocker
- -#Moderator

Tak też bym obstawiał, biorąc pod uwagę, że byli tam 5 lat temu. Ale wiadomo, mogło się to zmienić
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Przy okazji takich akcji, to będąc kiedyś w Kato, muszę w końcu postarać sie o pokój 222 w Hotelu Novotel (dawniej Hotel Warszawa), w którym to w 87 James chlał z KATem
https://www.cda.pl/video/6856150e8 od 24 minuty 
Peter Gabriel był w Hotelu Starym i biorąc pod uwagę ostatnie akcje z łapaniem muzyków pod Wawelem, to nie zdziwię się, jeżeli tym razem zmienią hotel na dotychczasowo nieużywany. I JG będzie miał bliżej do Irish pubu 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Z kolei Adrian będzie miał dalej połowić rybki
Skoro już zabiera mu solówki, to ryby też może 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kupię bilet na 13.06 na płytę. Ktoś coś, sprzedaje, wie, itd?
Ktoś 14.06 będzie bezpośrednio po koncercie wracać do Łodzi (przez) ? Ewentualnie z rana jechac z Łodzi do Krakowa ?
Że dostałem jeszcze 2 bilety / mogę odsprzedać dwa krzesełka na 14.06 sektor A20 przy scenie za 800 zł 
remi, mogę zaklepac wstępnie do konca dnia? Znajomi coś gadali, ze może pojadą, akurat para 
Dzięki, dziś, najpóźniej jutro rano, dam znać 
Myslicie, ze beda jeszcze plyte rzucac?
Na drugi dzień powinni
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Jest pytanie. O mniej/więcej ,której godzinie może skończyć się koncert? Jeśli wszystko zacznie się plus/ minus o 18.00 /18.30.
Tak wiem ,każdy by chciał żeby trwał jak najdłużej,ale potrzebuje orientacyjnej godziny zakończenia ,do zaplanowania zakupu biletu powrotnego .
Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi
Tak wiem ,każdy by chciał żeby trwał jak najdłużej,ale potrzebuje orientacyjnej godziny zakończenia ,do zaplanowania zakupu biletu powrotnego .
Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
Max 23 bedzie po wszystkim
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
-
Deleted User 626
Na drugi dzień bilety w mocno promocyjnej cenie. Chyba wezmę córki.
Promocja? Jaka ? 2 bilety w cenie 1000 zł?
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN