Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Eddie_Listonosz
- -#Charlotte

Ile biletów sprzedano?
Czy ktos sie orientuje ile juz biletow zostalo sprzedanych? Moze moglby ktos podsylac tu aktualne dane 
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: Ile biletów sprzedano?
ja obstawiam 10 tys
totalny strzał
totalny strzał
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
ja mysle ze z 5 tysięcy to maximum
milion
Już sprzedano wszystkie na koncerty przez najbliższe 10 lat
A tak na serio to chyba puszczono 2 serię. Ostatnio ktoś napisał że ma bilet 9... Na początku numery dochodziły do 5 tyś a teraz jest już 9tyś, może te pierwsze 5 już zeszło
A tak na serio to chyba puszczono 2 serię. Ostatnio ktoś napisał że ma bilet 9... Na początku numery dochodziły do 5 tyś a teraz jest już 9tyś, może te pierwsze 5 już zeszło
ja mam bilet no 9784, a jak był kupowany kilka dni temu to już sie podobno kończyły (pierwsza seria oczywiście). Obstawiam że zeszło 8 - 9 tys. biletów.
Też mi sie wydaje że koło 10 tys to max. Teraz będą szły wolniej do czasu ogłoszenia jakiegoś znanego zespołu.
- deadly_sin
- -#Prisoner

No myślę, że z 10.000 spokojnie 
noooo 10 tys. to max mysle
nawet mniej troszke... pewna grupa ludzi wciaz czeka na podanie suppotow 
np. ja... gdyby supporty mi nie odpowiadaly wolalbym sie na Judas Priest przejechacS1MON pisze:pewna grupa ludzi wciaz czeka na podanie suppotow
a ja mysle ,ze sporo wiecej ,skoro Mystic mial problemy z rozsylaniem to napewno poszlo duuuuuuuzo, na VIP-owska juz nie ma, a na sektory te posrdoku juz koncowka
P.S
Coroner, jak chcesz jechac na Judas to chyba juz za pozno na kupno biletu, ja przed nowym rokiem wysylalem zamowienie na sketory te miedzy plyta a tymi wyzej, to juz nie bylo i mam pod samym dachem ,wiec na Judas juz chyba nie ma
P.S
Coroner, jak chcesz jechac na Judas to chyba juz za pozno na kupno biletu, ja przed nowym rokiem wysylalem zamowienie na sketory te miedzy plyta a tymi wyzej, to juz nie bylo i mam pod samym dachem ,wiec na Judas juz chyba nie ma
- Metalophil
- -#Moonchild

ja kupilem w w ostatnia srode na bardzo dobre miejsce w czerwonym sektorze H :rocx_drupi_ pisze:a ja mysle ,ze sporo wiecej ,skoro Mystic mial problemy z rozsylaniem to napewno poszlo duuuuuuuzo, na VIP-owska juz nie ma, a na sektory te posrdoku juz koncowka
P.S
ci co obstawiali 10 tys są bardzo blisko racji - ja dzisiaj dostałem bilet z numerem 9888 
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Sektor H w Spodku to chyba nienajlepsze miejsceMetalophil pisze:ja kupilem w w ostatnia srode na bardzo dobre miejsce w czerwonym sektorze H :rocx
a ktos sie orientuje czy sa jeszcze bilety na Judasow na plyte??
A zeby nie bylo offa
obstawiam ze sprzedano nieco ponad 10 000 biletow na IM
A zeby nie bylo offa
osobiscie licze, ze Mystic zrobi nam niespodzianke i da na festiwal jakis zabojczy zespol... Slayer lub Motörhead... a jesli nie - trzeba bedzie kupic bilety na Judas na allegro_drupi_ pisze:Coroner, jak chcesz jechac na Judas to chyba juz za pozno na kupno biletu, ja przed nowym rokiem wysylalem zamowienie na sketory te miedzy plyta a tymi wyzej, to juz nie bylo i mam pod samym dachem ,wiec na Judas juz chyba nie ma
ano np ja...S1MON pisze:noooo 10 tys. to max myslenawet mniej troszke... pewna grupa ludzi wciaz czeka na podanie suppotow
Raczej tak, koncert przecież dopiero w kwietniu.kocian_jr pisze:a ktos sie orientuje czy sa jeszcze bilety na Judasow na plyte??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spytam się Mystic'a przy okazji ile liczyła pierwsza partia i czy już poszła... Myślę, że kolejne ożywienie w sprzedaży biletów nastąpi po ogłoszeniu całego składu festiwalu. 
Też myślę, że 10000 to max. Wicker jak będziesz coś wiedział to daj cynk