Utwory nie nadające się na koncert
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Utwory nie nadające się na koncert
face in the sand zgniotlby na koniec 
Jak dla mnie Where Eagles Dare i Remember Tomorrow , są to takie dla mnie typowe studyjne utwory do słuchania i podziwiania,a nie do szalonej zabawy,takie odniosłem wrażenie w Chorzowie.
a ja na przykład chciałbym Montsegur na koncercie :rocxA z Face In the sand byłby problem raczej z orkiestrowym wstępem bo nicko potrafi grać na jednej stopce tak szybko jak na dwóch Razz
Montsegur pewnie też by im nie wyszedł za fajnie...
wg. mnie nie ma utworów, które się nie nadają na koncert
wszystkie sie nadają, ale jedne wyjdą lepiej, a drugie... jeszcze lepiej 
Orły na koncercie to miazga, na albumie mi sie nie bardzo tego chce sluchac. A wersji albumowej RT w ogole nie moge sluchac - wersja 2005 jest zajebista!!ThunderBird pisze: Where Eagles Dare i Remember Tomorrow
Jak wydali DODa to wydawalo mi sie, ze Journey akustycznie to pewniak do nie zagrania na koncercie, wiec go wylaczylem ze spekulacji o setliscie. No i przezylem szok jak panowie wyszli z akustycznymi goitarami, nie wierzylem w to co widze
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Strasznie marudzicie....dla mnie na koncercie mogli by zagrać nawet "Czarne oczy" i tak bym się znakomicie bawił. Ja nie przychodzę na koncert słuchać moich ulubionych utworów tylko cieszyć się że słyszę i ich widzę jak grają na żywo. 
...ale wole jakby zagrali moj jakis tam wymarzony set niz np. calego no prayer`a

- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

A ja bym się cieszył, jakby zagrali wszytkie utwory z NPFTD :rocxS1MON pisze:...ale wole jakby zagrali moj jakis tam wymarzony set niz np. calego no prayer`a![]()
wtedy nawet palcem od stopy nie ruszylbym
eot 
Nomad zdecydowanie odpada.... To brzminie by nie wyszło tak jak nie wyszło dance Of Death......
Ja bym Killersow nie widzial na koncercie
A Nomad to juz wogole 
o! to nowość!Redzio pisze:Ja bym Killersow nie widzial na koncercie![]()
Proszę uzasadnij dlaczego?Redzio pisze:Ja bym Killersow nie widzial na koncercie
Publicznosc by sie pozabijala,zbyt wyskokowy :solo
E tam pozabijała. Na Behemoth'cie na Mysticu Cię pewnie nie było... 
No oczywiscie,ze nie bylo przeciez jestem za maly
Ale podobno Nergal wołał że rozpie*doli ten je*any stadion czy jakostam
Ale podobno Nergal wołał że rozpie*doli ten je*any stadion czy jakostam
nie tylko... podobno bluźnił jeszcze....Redzio pisze:Ale podobno Nergal wołał że rozpie*doli ten je*any stadion czy jakostam
banda satanistów...jesteśmy pięścią wymierzoną w twarz Boga
a bruce fuckin fuck nie?syzygy pisze:nie tylko... podobno bluźnił jeszcze....Redzio pisze:Ale podobno Nergal wołał że rozpie*doli ten je*any stadion czy jakostam
six, six, six the number of the beast - też satanizm? ;>syzygy pisze:banda satanistów...jesteśmy pięścią wymierzoną w twarz Boga
Ach,on musiał bluźnić
Lucifer's my name!Moonchild... :rocx
Lucifer's my name!Moonchild... :rocx
eeeeetam, to jest oparte na filmikuhellrider pisze:six, six, six the number of the beast - też satanizm? ;>