jaką płytę kupić?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: jaką płytę kupić?
Masz racje takim to tylko ****** i tyle 
Radzik ---> weź się strać i niech Cię wiecej nie widzę 
A co nie jest kupą? Proszę o pare pozycji. Wtedy cala reszta forum osadziRadzik pisze:Dalej twierdze że IM to kupa i zdania nie zmienię
To stary zwaliłeś misjęRadzik pisze:Pozdrawiam i nie wypieprzam.
-
Deleted User 804
Biedaka wyrzucili, a tak bardzo chciał zostać. No i dobrze mu takEvE pisze:To stary zwaliłeś misjęRadzik pisze:Pozdrawiam i nie wypieprzam.
Szkoda, bo chcialam się jeszcze dowiedzieć co jest wartościowe, żeby ewentualnie go zjechać jak by napisał nie wiem Linkin Park albo inny tzw "Nu metal"Deleted User 804 pisze:Biedaka wyrzucili, a tak bardzo chciał zostać. No i dobrze mu takEvE pisze:To stary zwaliłeś misjęRadzik pisze:Pozdrawiam i nie wypieprzam.Głupocie trzeba mówić NIE!!!
-
Deleted User 804
Poproś któregoś z modów żeby zrobił ankiete czy go odbanowaćEvE pisze: Szkoda, bo chcialam się jeszcze dowiedzieć co jest wartościowe, żeby ewentualnie go zjechać jak by napisał nie wiem Linkin Park albo inny tzw "Nu metal"
Nie no dobra tam trudno. Co będę moderatorom łeb zawracać, zwłąszcza że nowa jestem tutaj. Zresztą i tak chciałam tylko wiedzieć co ktoś taki uznaje za wartościowe.Deleted User 804 pisze:Poproś któregoś z modów żeby zrobił ankiete czy go odbanowaćEvE pisze: Szkoda, bo chcialam się jeszcze dowiedzieć co jest wartościowe, żeby ewentualnie go zjechać jak by napisał nie wiem Linkin Park albo inny tzw "Nu metal"
- APPARITION
- -#Prisoner

no ostudzenie zapału bojowego kup sobie powerslave polatasz sobie toche w powietrzu jak asy przestworzy a potem pójdzie jak z górki a na koncu posłuchasz pieśni o starym marynarzu jest to najdłuższa piosenka ironów ale nie licz że tojes achilles agony and extasy manowaru ktory trwa prawie 30 minut 
- piotrekkaz
- -#Charlotte

dzięki za wszystkie propozycje, przez te pół roku niexle się wkręciłem w ironów, nie potrzeba mi już więcej rad hehe.
imo najlepsze plytki to FOTD i BNW.
imo najlepsze plytki to FOTD i BNW.