Nareszcie jakiś porządnie wykonany bilet.
Riverside - Second LIVE Syndrome Tour '06
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Riverside - Second LIVE Syndrome Tour '06
Bilecik na łódzki koncert zakupiony
-
Deleted User 1309
Kurcze bidd mam 2(ew jeden) zbedne bilety do Krakowa , tylko jak bysmy to logistycznie załatwili w ciagu 2 dni .
mareq ---> trzymaj te bilety
my z biddem je chcemy. BARDZO 
- ironBIDDAF
- -#Trooper

MAreq - jestes nieoceniony 
Trzeba było się wybrać na koncert do Szczecina tam biletów nie zabrakło mimo że był to bardzo kameralny koncert na jakieś 150- 200 osób. Scena malutka ( ale takie już uroki klubu Hormon że więcej tam nie wejdzie ) na podeście o wysokości jakieś 30 - 40 cm żadnych barierek odgradzających więc stałem sobie jakięś pół metra od gitarzysty i było całkiem fajnie. Cały set oparty na dwóch płytach bez żadnego covera ( ok 1:45 min.). Po koncercie chłopaki stanęli przy wyjściu z klubu i rozdawali autografy oraz można było sobie z nimi fotkę zrobić ( poza perkusistą od razu zaczął perkusję składać ale jak się do niego podeszło na podest to też nie robił problemu i autografy rozdawał).
Co niektórzy narzekają że biletów już niema na któryś koncert ale bilety są wydrukowane na całą trasę i NIE MA na nich żadnej informacji na który koncert jest ważny więc można kupiś np. w Katowicach i spróbować wejść w np. Lublinie
Co niektórzy narzekają że biletów już niema na któryś koncert ale bilety są wydrukowane na całą trasę i NIE MA na nich żadnej informacji na który koncert jest ważny więc można kupiś np. w Katowicach i spróbować wejść w np. Lublinie
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
No dokładnie. Zapraszam do Lublina, u nas się wszystkie chyba nawet nie wyprzedałyironpacy pisze:
A tak w ogóle to jeszcze chwila i sama będę musiała mój bilet komuś oddać... Chora jestem.... gorączke mam...i wielki, czerwony, kulfoni nos.. Damn....
a tu jeszcze link do krótkiej relacji z koncertu w Szczecinie
+ parę fotek
http://relacje.wszczecinie.pl/index.php?id_arta=4117
+ parę fotek
http://relacje.wszczecinie.pl/index.php?id_arta=4117
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Copycat, a tak wlasciwie to gdzie kupowalas bilet? Na miejscu w CK?
Pytam sie, bo bilety ktore dzisiaj zakupilem sie roznia od tego twojego. Ot takie same bilety jak na wszystkie inne koncerty w CK.
Pytam sie, bo bilety ktore dzisiaj zakupilem sie roznia od tego twojego. Ot takie same bilety jak na wszystkie inne koncerty w CK.
Kupiłam w CK, a to dziwne, że teraz inne są... Może są jeszcze miejsca a skończyły im się tamte.. No nie wiem. A pytałeś może jak sprzedaż idzie?kocian_jr pisze:Copycat, a tak wlasciwie to gdzie kupowalas bilet? Na miejscu w CK?
- ironBIDDAF
- -#Trooper

w Katowickim Empiku juz nie ma biletów.. nie wiem jak w Mega.. ale w Empiku babka powiedziala ze juz nie ma biletów i ni ebedzie.. wiec nie wiem co myslec.. chyba tyle ze sa wysprzedane. Całe szczescie ja juz mam tickety 
-
Deleted User 1309
PotwierdzamCałe szczescie ja juz mam tickety
Pytac nie pytalem ale jak kupowalem ten bilet to podeszla jakas inna gosiowa i powiedziala do tej sprzedajacej: "Miala juz pani nie sprzedawac biletow". Tamta z kolei odpowiedziala: "oj to tylko dwa..."Copycat pisze:A pytałeś może jak sprzedaż idzie?
Ja z tego wywnioskowalem ze to juz jakies ostatki biletow byly, wiec moze dlatego sa to takie zwykle swistki jak na wszystkie inne imprezy w CK. No ale zawsze sie moge mylic...
Bilecik do Lublina na półce. Szykuje się naprawdę dobry koncercik coś tak podskórnie czuję...
reaktywacja
- ironBIDDAF
- -#Trooper

"Jestescie 2x lepsi niż Poznań i Wrocław razem wzięte" M. Duda
Te słowa moga oddać ten koncert. Było zajebiście, pomijając fakt uciążliwego młyna, który IMO nie powinien sie zdarzyc na tym koncercie. Zagrali set chyba taki jak z Torunia, ale nie jestem siur.
Te słowa moga oddać ten koncert. Było zajebiście, pomijając fakt uciążliwego młyna, który IMO nie powinien sie zdarzyc na tym koncercie. Zagrali set chyba taki jak z Torunia, ale nie jestem siur.
ja powiem tyle - warto było się wybrać choćby tylko po to, żeby usłyszeć ''Loose Heart''
"Loosing Heart"Kea pisze:''Loose Heart''
Masz rację, ten utwór jest cudowny
Nagrał ktoś koncert ?
nie bullshituj mi tu Fir. loose heart a nie loosing.
Kea pisze:nie bullshituj mi tu Fir. loose heart a nie loosing.
To dlaczego ja mam podpisane inaczej ?
Uroki mp3 :]Fear pisze:To dlaczego ja mam podpisane inaczej ?
Qrcze, a do Katosów serio BIDDAF nie ma już raczej biletów?? Bo jak tak to głupio strasznie... :/
A "Loose Heart" też bym z wielką chęcią usłyszał...
No to jeśli tych ticketów nie będzie to się rozczaruję, a ojciec chyba jeszcze bardziej
lolArtur pisze:Uroki mp3 :]