Down - 29/03/08 Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Down - 29/03/08 Warszawa @ Stodoła
Byłem dziś u grubego na grodzkiej i powiedział mi, że ma być spotkanie z zespołem przed koncertem. Czy koś coś wie na ten temat?
Kurcze ja bym się wybrał. Stawiam na Empik, ale jak ktoś ma jakieś dokładniejsze info to dajcie znaka.
BTW - co z ustawką przed koncertem? Jakieś propozycje, gdzie, o której i ile czego ze sobą przynieść?
BTW - co z ustawką przed koncertem? Jakieś propozycje, gdzie, o której i ile czego ze sobą przynieść?
kurde. żałuję tego koncertu. biletów pewnie nie ma już
- hail_the_leaf
- -#Invader

chyba jeszcze są.
ja w Stolicy od 8 rano będę. pod Stodołą od 16-17.
ja w Stolicy od 8 rano będę. pod Stodołą od 16-17.
i ja żałuję. nie mam szans byc 
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
El Dorado
żałujesz chyba tego, że Ci się nie chce przyjechaćInternet w komórce pisze:kurde. żałuję tego koncertu. biletów pewnie nie ma już
- likipiki
- -#Lord of the flies

ładnie powiedziane. ja żałuję tego że nie chce mi się tam jechaćFałszywe dolary pisze:żałujesz chyba tego, że Ci się nie chce przyjechaćspójrzmy prawdzie w oczy.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
lolFałszywe dolary pisze:żałujesz chyba tego, że Ci się nie chce przyjechaćInternet w komórce pisze:kurde. żałuję tego koncertu. biletów pewnie nie ma jużspójrzmy prawdzie w oczy.
-
Deleted User 622
no jak to tak?sz pisze:i ja żałuję. nie mam szans byc
Dobra. A ja bedę uparcie powracał do tematu ustawki na piwo, wino itd. Można by się spotkać offline i pogadać. Chyba jak przybędziemy 1 h wcześniej niż bramy zostaną otwarte to nic się nie stanie 
Łaaa, otwarcie bram jest strasznie wcześnie. Nie wiem na którą się wyrobię byćtomtomala pisze:Dobra. A ja bedę uparcie powracał do tematu ustawki na piwo, wino itd. Można by się spotkać offline i pogadać. Chyba jak przybędziemy 1 h wcześniej niż bramy zostaną otwarte to nic się nie stanie
no coś w tym jest. siły nie mam. kasy żal. chociaż jest opcja, że jednak zdesperowany wsiądę rado w cuga i do Wawy
To ja zadzwonię i przypomnę.Internet w komórce pisze:no coś w tym jest. siły nie mam. kasy żal. chociaż jest opcja, że jednak zdesperowany wsiądę rado w cuga i do Wawy
To o której i gdzie się ustawiamy na browarka? 
sprzedam za 8dyszek bilet.
Kupie za 5dyszek. Coś mi się wydaje, że da rade jutro wejść do 50 zeta, ale nie wiem czy mi sie chce tyle na Downa wydawać.archaon pisze:sprzedam za 8dyszek bilet.
Oj dali czadu panowie, dali. Bardzo podobał mi się koncert, ostatnio brakowało mi właśnie takiego ostrzejszego kopa na żywo. Choć nigdy nie widziałem żadnego z nich wcześniej i być może był to jakiś beznadziejny koncert, ale nie zmieni to faktu, że baardzo pozytywnie go zapamiętam
Patrząc na kolejkę jaka była ustawiona przed Stodołą to ludzi było bardzo dużo, choć w samej sali jakiejś masakry nie było. Cieszę się tylko, że nie stałem tam od 17.30 tak jak było podane otwarcie drzwi, tylko przyszedłem niewiele przed 19, a tam dopiero zaczęli wpuszczać. Tyle z wieczora.
ja pierkurwadole
miazga, zajebista sprawa, mnóstwo pozytywnej energii i kop w dupe.
Set lista:
Pillars Of Eternity
The Path
Lysergik Funeral Procession (??)
Lifer
3 Suns And One Star
Hail The Leaf
Rehab
Ghosts Along Mississippi
Learn From This Mistake
On March The Saints
Temptation's Wings
N.O.D.
Beneath The Tides
Loosing All
Eyes Of The South
Doobinterlude
New Orleans Is A Dying Whore
Jail
Guitar solo
Stone The Crow
Bury Me In Smoke
Czysta moc \m/ może potem niecp więcej skrobne. Pozdro dla spotkanych :beer
Set lista:
Pillars Of Eternity
The Path
Lysergik Funeral Procession (??)
Lifer
3 Suns And One Star
Hail The Leaf
Rehab
Ghosts Along Mississippi
Learn From This Mistake
On March The Saints
Temptation's Wings
N.O.D.
Beneath The Tides
Loosing All
Eyes Of The South
Doobinterlude
New Orleans Is A Dying Whore
Jail
Guitar solo
Stone The Crow
Bury Me In Smoke
Czysta moc \m/ może potem niecp więcej skrobne. Pozdro dla spotkanych :beer
Jestem zmęczony. Jutro napiszę więcej. Ale powiem - miazga!!! Jeden z najlepszych koncertów. Widziałem legendę i mogę umierać. Phil rules!!!
Ja się cieszę, że w końcu tylko stałem pod Stodołą, bo dzięki temu mam darmowy bilet na Immolation
No i fotę z Pepperem. Pozdro ewrybadi których udało mi się spotkać!