Ciekawe czy ich prawdziwe siusiaki tak wyglądają...yankes pisze:Idą ostro. Oto jak będzie wyglądał deluxe box
Obrazek
Jestem ciekaw, co w takim razie wymyślą w czasie wykonywania "Pussy" na żywo?
Trochę to wszystko dziwne, bo "pussy" średnio pasuję do reszty utworów na tym albumie, więc nie rozumiem dlaczego cała promocja kręci się wokół tego kawałka.
27/11/2009 - Rammstein - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: 27/11/2009 - Rammstein - Katowice
moze jakies odlewy robili
Najpierw pojawiło się "We're from America"- najgorszy kawałek na płycie, a właściwie jedyny średni na HEOL.yankes pisze:i want to kill you like they do in the movies - Marilyn Manson
Posłuchałem i obejrzałem ten teledysk do "Pussy" i jestem zniesmaczony. Muzycznie i wizualnie dno i wątpię czy Rammstein może mieć jeszcze coś ciekawego do zaprezentowania... Zawsze byli kontrowersyjni i na granicy dobrego smaku, ale teraz to przegięcie. Kiedyś chociaż było to ubranę w jakąś, powiedzmy, ciekawszą formę i muzyka była lepsza. Lubiłem Rammstein, ale już od dłuższego czasu ten zespół ciągle mnie zawodzi i żenuje. I jeszcze to wydanie nowej płyty, artyzm pełną gębą...
2-3 kawalki sa bdb na tej plycie. fakt, od reise poziom spada...
Płyta słaba. Generalnie poziom im od Mutter spada. Ja mam tylko nadzieję, że wybronią się na koncercie.
Eee - nie powiedziałbym. Mieścili się w tzw. szerokim kanonie. Teraz, muzycznie jest słabo to chwytają się kontrowersyjnych pomysłów. Mnie nie przekonują. Chcieli wrócić z przytupem to im się chyba udało.juras pisze:Zawsze byli kontrowersyjni i na granicy dobrego smaku, ale teraz to przegięcie.
od "Reise..." włącznie , czy PO "Reise..." ?S1MON pisze:fakt, od reise poziom spada...
Ja lubie bardzo ich 2 albumy: "Reise, Reise" własnie oraz "Mutter". Za wcześniejsze nigdy sie nie zabierałem, może kilka kawałków znam; z "Rosenrot" z kolei chyba tylko 2 kawałki znam.
a'propos Rammstein - dzisiaj widziałem, że ich płyty potaniały, 35 zł za większość tytułów w Music Cornerze.
Reise to dla mnie ich szczyt chyba. Chodzilo mi, ze to ost dla mnie ich swietny album.
no to co do tego albumu zdanie mamy podobne. Zawsze dziwiłem sie czemu niektórzy sie tego czepiają. Z drugiej strony, nie znam płyt sprzed "Mutter", więc pełnego obrazu nie mam.
Dla mnie to wygląda tak:
RR=Mutter>>>Liebe ist fur alle da>>>Sehnsucht>>>Herzelaid>>>Rosenrot
dzięki za poprawkę
RR=Mutter>>>Liebe ist fur alle da>>>Sehnsucht>>>Herzelaid>>>Rosenrot
dzięki za poprawkę
Ostatnio zmieniony czw paź 22, 2009 4:57 pm przez Abstract, łącznie zmieniany 1 raz.
to albo "Rosenrot" dla Ciebie najlepsza, albo źle używasz znaków mniejszości/wiekszości 
mi reise nie podeszlo przy pierwszych kontaktach, to jak z 10 000 days
to koniecznie zapoznaj sie z plytami ktorych nie znasz, na pewno dojdzie Ci pare `hitow`, ktore mocno polubisz.
Posłuchaj przede wszystkim "Sehnsucht". Moim zdaniem ona i "Mutter" to dwie ich najlepsze płyty.
Na Mansonie była podobna akcja i całkiem nieźle to wyglądało. W każdym razie Manson zauważył i wziął jedną. Teraz fani Rammstein również przygotowują podobną inicjatywę. szczegóły poniżej:
http://www.feuerrader.pl/loga/logo_konc ... erszyn.pdf
Logo do pobrania:1. Zobaczą nas! Posłużymy się serduszkową manią zachodnich fanów. Każdy, ale to każdy wydrukuje obrazek: [ logo LIFAD ] w formacie A4. Kto ma możliwości, niech skseruje go więcej razy i rozda ludziom przed i w Spodku. Podczas refrenu utworu "Frühling in Paris" unosicie kartkę wysoko nad głowę, wydrukiem w stronę zespołu. Wszyscy muszą zrobić to jednocześnie. Widownia ma stać się biała! Później możecie tym wymachiwać do woli, wrzucać na scenę z podpisem, szminką itd.
http://www.feuerrader.pl/loga/logo_konc ... erszyn.pdf
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Rzygac mi sie chce od tych wszystkich specjalnych, "spontanicznych" akcji fanow... Czy w koncu doczekamy sie w Polsce duzego koncertu bez jakiejs smiesznej inicjatywy, a po prostu z dobrze bawiaca sie i glosno reagujaca publicznoscia? 
A co do R+ to wreszcie dostalem dzisiaj bileciki na lodzki koncercik.
A co do R+ to wreszcie dostalem dzisiaj bileciki na lodzki koncercik.
Ja też już mam, niestety o Maiden nic nie wiemy... 
wybiera sie ktos konikowac pod spodek ?:P 
-
El Dorado
Ja! , miki też, herki też.
Ostatnio zmieniony pn lis 23, 2009 9:23 pm przez El Dorado, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja też ;]