Jak powszechnie wiadomo, kto się nie rozwija, ten się cofa. Nowych pomysłów i rzeczy do zrobienia nam nie brakuje, niestety nie mogę tego samego powiedzieć o czasie i często ciężko stwierdzić w co najpierw włożyć ręce. Dla mnie kwestia podpisów zdecydowanie nie ma w tej chwili największego priorytetu, ale nie oczekujcie też że jak już widzę link u nas do innego serwisu muzycznego, który dodatkowo reklamuje naszą bezpośrednią konkurencję to nie nie zareaguje na to zwłaszcza teraz w chwili największego zainteresowania maiden.
gumbyy pisze:
Budziol pisze:
Wymieńcie się banerami i będzie po problemie, skoro już taka propozycja padła i obydwie strony ją akceptują, to chyba nie ma sensu dalsza dyskusja?
Ale tutaj nie o to chodzi przecież

Deleted User 804 pisze:Chcecie się u nas reklamować. Nie ma problemu. Możemy wymienić się linkami.
To w takim razie o co Ci chodzi. Nie chcesz się wymienić z nami na liki to nie ma sprawy tylko po kiego ta cała gadka i odstawianie szopki wielce pokrzywdzonego. Jeśli nie pasują Ci nasze warunki linku zwrotnego tu masz mnóstwo stron gdzie możesz się zareklamować i które nie wymagają wymiany
http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... nge_view=1 . Na początku napisałem Ci że
"wszystko jest kwestią dogadania się i póki co zwróciłem tylko uwagę że nie zrobiłeś tego jak należy" ale widać jakoś średnio to chyba dotarło. Dla mnie cała ta sprawa nie powinna zająć więcej niż 3 min poświęcone na wymianę pm, ale no cóż... widać z niektórymi się chyba nie da
Co do pozostałych podpisów ja na pewno nie będę teraz tracił czas na specjalne sprawdzanie kto ma jaki podpis gdyż mam ważniejsze rzeczy na głowie. Jeśli będzie to robione to stopniowo w ramach rzucania się podpisów w oczy, chyba że ktoś z reszty administracji zechce poświęcić swój czas by zająć się przeszukiwaniem wszystkich podpisów i dogadywaniem się z ich właścicielami według wytyczonej przeze mnie instrukcji.