Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Budziol »

gumbyy pisze:Nawet tutejszy Moderator bezproblemowo udziela się na "zakazanym" serwisie.
czyżby ja? ;)

chłopaki wrzućcie trochę na luz.

Wymieńcie się banerami i będzie po problemie, skoro już taka propozycja padła i obydwie strony ją akceptują, to chyba nie ma sensu dalsza dyskusja?
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Budziol pisze:czyżby ja? ;)
;)
Budziol pisze:Wymieńcie się banerami i będzie po problemie, skoro już taka propozycja padła i obydwie strony ją akceptują, to chyba nie ma sensu dalsza dyskusja?
Ale tutaj nie o to chodzi przecież :)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

ale po prostu za daleko zaszliście w konflikt, więc skoro jest szansa na jego rozwiązanie zróbcie tak i po sprawie, po co nam takie szopki?
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Budziol pisze:ale po prostu za daleko zaszliście w konflikt, więc skoro jest szansa na jego rozwiązanie zróbcie tak i po sprawie, po co nam takie szopki?
No ale obecnie nie ma konfliktu, bo ja link usunąłem z mojego podpisu...
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

skoro tak wolisz.... :)
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Ale serio chciałbym byście jako administracja zajęli sie podpisami u wszystkich. Myślę, że chyba nie będzie z tym problemu.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Budziol pisze:skoro tak wolisz.... :)
Nie chodzi o to co ja wolę... Napisałem już wcześniej, że ja nie będę się prosił o link w podpisie. Chciałbym tylko, żeby wszyscy Użytkownicy byli traktowani tak samo, a nie jakieś "gierki" Administratora były uskuteczniane.
www.MetalSide.pl
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Jak powszechnie wiadomo, kto się nie rozwija, ten się cofa. Nowych pomysłów i rzeczy do zrobienia nam nie brakuje, niestety nie mogę tego samego powiedzieć o czasie i często ciężko stwierdzić w co najpierw włożyć ręce. Dla mnie kwestia podpisów zdecydowanie nie ma w tej chwili największego priorytetu, ale nie oczekujcie też że jak już widzę link u nas do innego serwisu muzycznego, który dodatkowo reklamuje naszą bezpośrednią konkurencję to nie nie zareaguje na to zwłaszcza teraz w chwili największego zainteresowania maiden.
gumbyy pisze:
Budziol pisze: Wymieńcie się banerami i będzie po problemie, skoro już taka propozycja padła i obydwie strony ją akceptują, to chyba nie ma sensu dalsza dyskusja?
Ale tutaj nie o to chodzi przecież :)
Deleted User 804 pisze:Chcecie się u nas reklamować. Nie ma problemu. Możemy wymienić się linkami.
To w takim razie o co Ci chodzi. Nie chcesz się wymienić z nami na liki to nie ma sprawy tylko po kiego ta cała gadka i odstawianie szopki wielce pokrzywdzonego. Jeśli nie pasują Ci nasze warunki linku zwrotnego tu masz mnóstwo stron gdzie możesz się zareklamować i które nie wymagają wymiany http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... nge_view=1 . Na początku napisałem Ci że "wszystko jest kwestią dogadania się i póki co zwróciłem tylko uwagę że nie zrobiłeś tego jak należy" ale widać jakoś średnio to chyba dotarło. Dla mnie cała ta sprawa nie powinna zająć więcej niż 3 min poświęcone na wymianę pm, ale no cóż... widać z niektórymi się chyba nie da :roll:

Co do pozostałych podpisów ja na pewno nie będę teraz tracił czas na specjalne sprawdzanie kto ma jaki podpis gdyż mam ważniejsze rzeczy na głowie. Jeśli będzie to robione to stopniowo w ramach rzucania się podpisów w oczy, chyba że ktoś z reszty administracji zechce poświęcić swój czas by zająć się przeszukiwaniem wszystkich podpisów i dogadywaniem się z ich właścicielami według wytyczonej przeze mnie instrukcji.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Deleted User 804 pisze:To w takim razie o co Ci chodzi. Nie chcesz się wymienić z nami na liki to nie ma sprawy tylko po kiego ta cała gadka i odstawianie szopki wielce pokrzywdzonego. Jeśli nie pasują Ci nasze warunki linku zwrotnego tu masz mnóstwo stron gdzie możesz się zareklamować i które nie wymagają wymiany
Prościej nie mogę:
gumbyy pisze:Dałem sobie linka w podpisie, bo widziałem, że wiele osób takie ma. Nagle okazało się, że mój link jest niezgodny z regulaminem, bo na swoim serwisie mam banner do innego serwisu. Co sam Deleted User 804 napisał mi w PM. Przypomnę Jego słowa: "pewnie bym się nie czepił gdyby nie baner"
Teraz odwracasz kota ogonem, no ale to Twoja gierka, nie moja...
Deleted User 804 pisze:Co do pozostałych podpisów ja na pewno nie będę teraz tracił czas na specjalne sprawdzanie kto ma jaki podpis gdyż mam ważniejsze rzeczy na głowie
To ja domagam się przywrócenia możliwości wstawienia swojego linka do podpisu :!:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Deleted User 804 - tracisz powoli wszystkie argumenty w tej dyskusji. Ilu masz aktywnych userów na forum w chwili obecnej? 100? 200? Podzielić to nawet na 3-4 adminów to wychodzi 10 minut pracy by wyłuskać userów z podpisami.

Jeżeli jest takie Twoje podejście to muszę przychylić się do żądania gumbyy o przywrócenie linka do podpisu. Bo tak masz równych i równiejszych.

Ps - sam wywołałeś temat to teraz nie ma co sie zastawiać brakiem czasu...
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

To który z administratorów kłamie:
yankes pisze:Problem linków w profilach użytkowników jest kolejnym etapem przywracania do życia Sanktuarium, po porządkach wewnętrznych na forum ( dbanie o strukturę forum, "walka" z forumowymi trollami itd) czy zewnętrznymi - pozycjonowanie w Google.
Deleted User 804 pisze:Co do pozostałych podpisów ja na pewno nie będę teraz tracił czas na specjalne sprawdzanie kto ma jaki podpis gdyż mam ważniejsze rzeczy na głowie. Jeśli będzie to robione to stopniowo w ramach rzucania się podpisów w oczy, chyba że ktoś z reszty administracji zechce poświęcić swój czas by zająć się przeszukiwaniem wszystkich podpisów i dogadywaniem się z ich właścicielami według wytyczonej przeze mnie instrukcji.
To jak to jest? Robicie z tym "porządek" i ode mnie się zaczęło, czy po prostu macie to gdzieś i jeśli komuś kiedyś tam, coś tam się zachce, to może coś tam zrobić?

Deleted User 804... a może po prostu miej jaja i napisz, że tutaj chodzi o to, że skrytykowałem Ciebie w innym miejscu na forum i dlatego uczepiłeś się mojego podpisu? Po co wymyślacie bajki o koniecznej wymianie bannerami/linkami, pozycjonowaniu, czy robieniu porządków z linkami w podpisach? Po co kłamiecie? Masz jaja?
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

mnie w to nie mieszaj gumbyy :)

swoje zdanie napisałem i nie zmienię go, mnie to w oczy nie kole.
Ale nadal dziwi mnie fakt ze wolicie brnąć w to szambo zamiast się dogadać i to najlepiej na prv a nie tu, po co szopkę robić przed wszystkimi?
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

Gumbyy jest jawnie dyskryminowany!
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Budziol pisze:mnie w to nie mieszaj gumbyy :)

swoje zdanie napisałem i nie zmienię go, mnie to w oczy nie kol
Ale jesteś częścią administracji czy nie? Może ustalcie wspólne zdanie i je egzekwujcie a nie każdy ciągnie w swoją stronę.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Budziol pisze:mnie w to nie mieszaj gumbyy :)
Akurat w powyższym poście nie cytowałem Ciebie :)
Mr.Hankey pisze:Gumbyy jest jawnie dyskryminowany!
Też mam takie odczucie...
www.MetalSide.pl
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

No nic, sprawa jest prosta. Deleted User 804, jeśli chcesz szybko zakończyć ten niepotrzebny spór masz dwie opcje:

1. sprawdzić wszystkich aktywnych użytkowników pod kątem tych linków.
ALBO
2. przywrócić Gumbyy'mu link do podpisu.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

yankes pisze:No nic, sprawa jest prosta. Deleted User 804, jeśli chcesz szybko zakończyć ten niepotrzebny spór masz dwie opcje:

1. sprawdzić wszystkich aktywnych użytkowników pod kątem tych linków.
ALBO
No nareszcie głos rozsądku ze strony Administracji. Dziękuję za zrozumienie sprawy i ustawienie tematu tak jak powinno być od początku.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

yankes pisze:1. sprawdzić wszystkich aktywnych użytkowników pod kątem tych linków.
ALBO
podpisuje sie pod tym nogami i rękoma :)
tomtomala pisze:jesteś częścią administracji czy nie? Może ustalcie wspólne zdanie i je egzekwujcie a nie każdy ciągnie w swoją stronę.
znaczy że muszę mieć identyczne zdanie jak Deleted User 804, mimo że myślę inaczej :?: :roll:

według mnie yankes zawarł kwintesencję w swoim poście
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Budziol pisze:znaczy że muszę mieć identyczne zdanie jak Deleted User 804, mimo że myślę inaczej :?: :roll:
Nie nie musisz. Ale nie powinieneś nawet odrębnego zdania takim otwartym tekstem pisać. Twój komunikat dla mnie brzmi - "to nie ja - to Deleted User 804 - ja jestem miły". Uważam, że robicie super robotę na forum, ale brudy powinniście prać wewnątrz a do userów wychodzić z jednym zdaniem.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

absolutnie się zgadza!
niepotrzebnie gumbyy i Deleted User 804 ta polemikę urządzają tutaj, a nie na prv.

stało się jak się stało, albo usuniemy wszystkim albo wróci u gumbyy
ODPOWIEDZ