Behemoth - Polska 2012

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

yankes
-#Clansman
-#Clansman

Re: Behemoth - Polska 2012

Post autor: yankes »

ZłapanyWCzasie pisze:Jak za 2 lata bochenek chleba będzie kosztował 8 zł , bezrobocie będzie wynosić 30 % a ludzie będą grzebać w śmietnikach za jedzieniem to ciekawe czy też to będzie wina PIS-u

W Bydgoszczy rządzi Platforma, jak i w 80% polskich miast.

1. Jestem z Bydgoszczy więc nie mów mi jaka partia w tym mieście rządzi i z jakiej partii jest prezydent.

2. "Wy nas poprzecie w ważnej wizerunkowo dla nas sprawie, my was w innej" - reszty się domyśl.

3. Wpisz sobie w Google: "Kosma Złotowski", "Behemoth", "Toruń".

tomtomala pisze:Mam jednak szczerą nadzieję, że się napijemy Panowie podczas 666 rocznicy :D
a miało być tak pięknie :twisted:
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

ZłapanyWCzasie pisze:Jak za 2 lata bochenek chleba będzie kosztował 8 zł , bezrobocie będzie wynosić 30 % a ludzie będą grzebać w śmietnikach za jedzieniem to ciekawe czy też to będzie wina PIS-u
Racja, Jarek by sprawił, że Polska by była krajem mlekiem i miodem płynąca. Już dostał raz szansę i jak było? Więc weź się ogarnij, bo nawet temat o Behemocie musisz rozwalać i pisać te swoje głupoty anty-platformowe. A później dziwisz się i płaczesz, że dostajesz warny od Administracji.
Mam nadzieję, że mimo trudności, wszystkie koncerty się odbędą a sam Behemoth skopie tyłki wszystkim oponentom ! Muzyka musi zwyciężyć politykę.
A swoją drogą - w Bydgoszczy tylko [Z]awisza :cool:
Night Mistress Fan Club Łódź
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Lando pisze: A swoją drogą - w Bydgoszczy tylko [Z]awisza :cool:
:twisted:

Obrazek
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Lando pisze:
Racja, Jarek by sprawił, że Polska by była krajem mlekiem i miodem płynąca. Już dostał raz szansę i jak było? Więc weź się ogarnij, bo nawet temat o Behemocie musisz rozwalać i pisać te swoje głupoty anty-platformowe. A później dziwisz się i płaczesz, że dostajesz warny od Administracji.
Mam nadzieję, że mimo trudności, wszystkie koncerty się odbędą a sam Behemoth skopie tyłki wszystkim oponentom ! Muzyka musi zwyciężyć politykę.
A swoją drogą - w Bydgoszczy tylko [Z]awisza :cool:
To nie ja pierwszy napisałem o polityce w tym temacie

Poprostu nieziemsko mnie wkurza , niezauważanie tego , że w 100% o wszystkim od 5 lat decyduję Platforma i Tusk , tyle . Ile jeszcze lat musi upłynąć by za wszystko nie wynić "Kaczora Strasznego" ?

mogłem o tym napisać w offtopowni

ps. Tusk dostał już drugą szansę, oby ostatnią
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

ZłapanyWCzasie pisze:Poprostu nieziemsko mnie wkurza , niezauważanie tego , że w 100% o wszystkim od 5 lat decyduję Platforma i Tusk , tyle . Ile jeszcze lat musi upłynąć by za wszystko nie wynić "Kaczora Strasznego" ?

W takim razie dobrze totalitarny kraj mamy w Twojej opinii.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

w mojej opinii jest coś takiego jak odpowiedzialność za podejmowanie decyzji

PIS nie ma wpływu na nic od listopada 2007 r. a jeśli jakiś pojedynczy radny ma taką siłę by o czymś decydować to widać większość się z nim zgadza skoro tego nie odrzuci w pierwszym czytaniu ,tymbardziej na Kujawach -bastionie PO , dawniej SLD
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

Myślę, że to wszystko posty do Polityki a nie niemal odwołanego koncertu Behemotha
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

ZłapanyWCzasie pisze:PIS nie ma wpływu na nic od listopada 2007
Sraty taty. Może i nie ma PiS jako partia ale to, że jakiś ultrakatol z tej partii dogada się z panami w czarnych sutannach i jest problem.

Dobra - koniec offtopu. Złapany - nie trawisz Behemotha to co w ogóle robisz w tym temacie?
Mike Stanley
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mike Stanley »

Żenada z tymi organizacjami 'katolickimi' co to szatanów szukają... Nie przychodzi mi na myśl kraj w którym by robiono taką wiochę z powodu koncertu...
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: masarenka »

yankes pisze: 2. "Wy nas poprzecie w ważnej wizerunkowo dla nas sprawie, my was w innej" - reszty się domyśl.
Nie śledzę kto ma najwięcej do powiedzenia w Bydgoszczy, ale jeśli ktokolwiek z PO i SLD idzie na układ z ludźmi mentalnie żyjącymi w średniowieczu, jeśli idą ramię w ramię aby palić na stosie niewiernych ;-) to czy winni są tylko "s......y z pisu"?

P.S. Nie jestem wyborcą PiSu
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

No, to dziś się okaże, czy jest impreza. Nie byłoby z nią takich problemów, gdyby organizatorzy nie podkreślali przy każdej okazji, że to obchody "666-lecia miasta", przez co właśnie tzw. czynniki miejskie się nią zainteresowały, a stąd już prosta droga do klęski. Sama ekipa Nergala nie jest tu czynnikiem decydującym - stając się celebrytą nieco już obłaskawił ludożerkę na punkcie swojego zespołu (podobna zasada zadziałała w przypadku niejakich ERIN IS MY HOMEGIRL, których jazgot po dojściu wysoko w "Must Be The Music" i pobłogosławieniu ich przez samą Korę stał się strawny nawet dla Polsatu - wystąpili przecież w plenerowym programie sylwestrowym tej stacji). Krótko mówiąc, za dużo szóstek odbija się czkawką. ;-)
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Zakkahletz pisze:gdyby organizatorzy nie podkreślali przy każdej okazji, że to obchody "666-lecia miasta
No ale na tym zasadza się, skądinąd fantastyczny, pomysł na całą imprezę. To jak organizować mecz o Superpuchar Polski nazywając rzeczy, że jest to mecz towarzyski.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

masarenka pisze:Nie śledzę kto ma najwięcej do powiedzenia w Bydgoszczy, ale jeśli ktokolwiek z PO i SLD idzie na układ z ludźmi mentalnie żyjącymi w średniowieczu, jeśli idą ramię w ramię aby palić na stosie niewiernych ;-) to czy winni są tylko "s......y z pisu"?

P.S. Nie jestem wyborcą PiSu

Wiesz, gdyby nie te "s....y z pisu" to nikt, oprócz zainteresowanych nie dowiedziałby się o tym evencie. Pominę tu medialność Nergala, bo to właśnie są tego konsekwencje. Swoją drogą ciekawe czy podobne problemy będzie mieć Blitzkrieg w Toruniu. Zapewne nie.

A to, że politycy z różnych partii idą na układ w róznych sprawach to chyba nic dziwnego, nie? Na pewno nic nowego. Poza tym to naprawdę nie musi się odbywać na jakimś wysokim szczeblu. Tekst o odrzuceniu wniosku na pierwszym czytaniu to już w ogóle science fiction :facepalm: . Początkowo koncert miał się odbyć w hali Astorii, która należy do Zawiszy Bydgoszcz. Tylko, że gość, który tam ma coś do powiedzenia w sprawie Astorii -Paweł Kowalski - to ultrakatol i on nie zgodził się, a nie prezydent. Teraz może być podobnie. Wystarczy, że pan radny z pisu zadzwoni do swojego kolegi, który jest komendantem straży pożarnej i go "poprosi", żeby nadwyraz dokładnie sprawdzić czy klub Broadway spełnia wszystkie wymogi bezpieczeństwa...

http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... F742999349

Nie mówię, że PO jest czyściutka a prezydent to jest gość, bo tak nie jest. Powtórzę to raz jeszcze - gdyby nie ultrakatole z pisu nie byłoby żadnych problemów.
Ostatnio zmieniony pt lut 24, 2012 10:05 am przez yankes, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
vanyorick
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: vanyorick »

pamiętaj, że są też ultrakatole z PO.... (na przykład Gowin, Niesiołowski)
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Niesiołowski to kretyn i podlec bez hamulców moralnych, nie ultrakatol.
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: masarenka »

Nie wiem kto to jest Złotowski ani Kowalski, chciałem tylko napisać, że ludzi którzy chętnie wojują o czystość moralną jest mnóstwo i w każdej partii.
yankes pisze:Swoją drogą ciekawe czy podobne problemy będzie mieć Blitzkrieg w Toruniu. Zapewne nie.
Mi też się wydaje, że nie bo obrońcy moralności nie raz pokazywali, że nie wiedzą przeciw komu chcą walczyć. Na przykład Behemoth jest zły bo szatan i Nergal waży 66,6 kilo ale jakoś nigdy nie słyszałem aby ktokolwiek przeszkadzał w działalności zespołu który śpiewa
"Maryjo, odslon swe..."
(EDIT)
mimo, że był to znany i ceniony (choć oczywiście nie była to skala Vadera czy Behemotha) zespół.
Ostatnio zmieniony pt lut 24, 2012 2:32 pm przez masarenka, łącznie zmieniany 1 raz.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

a mnie dziwi i boli , że fani muzyki heavy-metalowej ulegają durnej antyklerykalnej modzie , pal picho jak dotyczy to 15-letniej gówniażerii ale przykro gdy dotyczy to ludzi starszych i mądrzejszych

to jest taki idiotyczny stereotyp i ja nie chcę mieć z tym nic wspólnego, tez mam prawo uważać się za kogoś kto lubi heavy-metal i odcinam się od tego , zresztą większość osób które znam też

nawet jak ktoś nie lubi Kościoła to sorry ale w OBECNEJ SYTUACJI atakować Kościół to jest niezrozumienie sytuacji ,gdzie jest 1000 czynników które Polsce bardziej szkodzą,tak krajowi jak i życiu każdemu z nas

a to że część polityków PIS-u to kretyni , którzy sami tworzą tematy zastępcze to inna rzecz,oczywiście dlatego ta partia nigdy wyborów nie wygra bo sama decyduje o tym o czym się w mediach mówi i "zapodając" takie tematy światopoglądowo-obyczajowe wyręczają PO z poważnych dyskusji o tym jak doprowadza państwo to ruiny a ludzi wpędza w skrajną biedę(i chodzi mi tu o ludzi którzy dziś zarabiają 2-3 tys. zł nie o bezdomnych)

zresztą chyba już wszyscy uważają, że PO rządzi tragicznie , to najgorszy rząd po 1989 r. i to chyba jest rzecz oczywista ,prawda? więc rozumiem niechęć do PIS-u , sam to czasami mam ale jest PJN , jest partia Korwin-Mikkego jest ta nowa partia Ziobry , nie mówię tu o Palikocie czy SLD bo to dno dna oczywiście a PSL to partia kanapowa
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

ZłapanyWCzasie pisze:a to że część polityków PIS-u to kretyni , którzy sami tworzą tematy zastępcze to inna rzecz,oczywiście dlatego ta partia nigdy wyborów nie wygra bo sama decyduje o tym o czym się w mediach mówi i "zapodając" takie tematy światopoglądowo-obyczajowe wyręczają PO z poważnych dyskusji o tym jak doprowadza państwo to ruiny a ludzi wpędza w skrajną biedę(i chodzi mi tu o ludzi którzy dziś zarabiają 2-3 tys. zł nie o bezdomnych)

zresztą chyba już wszyscy uważają, że PO rządzi tragicznie , to najgorszy rząd po 1989 r. i to chyba jest rzecz oczywista ,prawda? więc rozumiem niechęć do PIS-u , sam to czasami mam ale jest PJN , jest partia Korwin-Mikkego jest ta nowa partia Ziobry , nie mówię tu o Palikocie czy SLD bo to dno dna oczywiście a PSL to partia kanapowa
A co to ma do koncertu Behemotha????
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

ZłapanyWCzasie pisze: zresztą chyba już wszyscy uważają, że PO rządzi tragicznie , to najgorszy rząd po 1989 r. i to chyba jest rzecz oczywista ,prawda? więc rozumiem niechęć do PIS-u , sam to czasami mam ale jest PJN , jest partia Korwin-Mikkego jest ta nowa partia Ziobry , nie mówię tu o Palikocie czy SLD bo to dno dna oczywiście a PSL to partia kanapowa
TO NIE JEST TEMAT O POLITYCE!!!!!
ZłapanyWCzasie pisze:e fani muzyki heavy-metalowej ulegają durnej antyklerykalnej modzie
To nie jest żadna moda. Czarni swoje łapska chcą położyć i kładą w tym kraju na wszystko. Na szczęście w większych miastach mamy poważny odwrót od kościoła. Daję 10 lat i też środowiska kolesi przy korycie (mam tu na myśli wszystko od lokalnych sejmików poprzez miejscowych komendantów policji i straży) zostaną zajęte przez normalnych, nie skrzywionych maryjno-patriotycznym myśleniem.
yankes pisze:radny z pisu zadzwoni do swojego kolegi, który jest komendantem straży pożarnej i go "poprosi", żeby nadwyraz dokładnie sprawdzić czy klub Broadway spełnia wszystkie wymogi bezpieczeństwa...
To jest właśnie ta metoda z jaką ten beton działa. Policja będzie się "bacznie przyglądać" uczestnikom, straż wyda negatywną opinię, nie wiedzieć czemu nagle cofną koncesję, a ksiądz z ambony niby przypadkiem powie o kulcie złego.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Wybacz ale krytyka PO i Tuska nigdy do niczego nic nie ma, za to krytyka PIS (i to wtedy gdy ta partia od 6 lat nie rządzi ) zawsze jest poręczna, podobnie jak wyśmiewanie "Kaczora" nawet w temacie o koszulce fanclubowej i ogólnie przy każdej możliwej okazji

A co do posta TomTomali to straszliwie się mylisz, zobacz sobie jak głosowały hufce straży pożarnej czy zakłady karne(głosują też tam strażnicy więzienni i policjanci)
Zresztą jak jeszcze można mówić,że Kościół ma jakieś wpływy większe skoro wyniki wyborów są jakie są

Atakowanie Kościoła to u wielu osób jakiś taki dziwny rytuał jest , co źle to winni "Czarni" , Polacy są straszliwie naiwni i tutaj to widać, są oszukiwani ze wszystkich stron i akurat czepiają się tych którzy jeszcze tyle o ile ale jednak coś tam dobrego robią.
Coś na zasadzie będzie źle ale przynajmiej "Czarnym" się dopieprzy ,a gnojstwo jakie panuje wszędzie dokooła a jakże ! bezkarne !
Ostatnio zmieniony pt lut 24, 2012 10:48 am przez ZłapanyWCzasie, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ