Oj tak, były ciarrry
Iced Earth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iced Earth
www.MetalSide.pl
Schaffer to konkretny muzyk i napisal mase swietnej muzy.Nasowa sie tylko pytanie czy ktos bedziechcial z nim wspolpracowac teraz
Generalnie to sam moze stanac za mikrofonem...na Sons of Liberty nawet dawal rade
Tak sobie wlasnie ogladam clip We the people...maszeruje ekipa z flagami USA i jakos mnie nie dziwi ze Jon pocisnal na Capitol hehe 
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Cymbał z niego wyszedł. Jego przykład pokazuje jak szkodliwe jest przesadne wkręcenie się w taką lub inną sektę polityczną.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Myślę, ze muzyków sobie znajdzie. Temat tego "wybryku"
jest jakby zamknięty i może wrócić do swojej roboty.
Tutaj kilka słów kajania się
i choć pewnie sporo w tym PR, ale pewno swoje przemyślenia też rzeczywiście ma. Cieszy, że zapowiada nowa muzykę, choć bez konkretów jak na razie.
https://metalinjection.net/news/jon-sch ... y-6th-2021
Tutaj kilka słów kajania się
https://metalinjection.net/news/jon-sch ... y-6th-2021
www.MetalSide.pl
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Może nieszczerze, ale dobrze, że to wybrzmiało.
Ilu politykierów u nas gra na podobnych emocjach! Ciekawe czy tamci, którzy gadali bzdury ponieśli jakąś odpowiedzialność?
Schaffer pisze: When the 2020 election took place and I saw many public officials and media outlets reporting that the election was stolen, my concern deepened. This led to my decision to go to D.C. and have my voice heard. I'm not excusing my impulsive behavior. I was wrong, and I take ownership of my actions. I own the fact that I made a huge mistake, and I wish I never would have gone there.
Ilu politykierów u nas gra na podobnych emocjach! Ciekawe czy tamci, którzy gadali bzdury ponieśli jakąś odpowiedzialność?
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Myślę, że długo nie będzie szukał składu 
To ciekawe co teraz. Akt łaski i powrót na scenę, czy witness protection za kwity na Oath Keepers i chatka w Luizjanie 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Teraz do końca roku będzie świętował wybory, a później się zobaczy co na 25 
To nie jest polityczny post
To nie jest polityczny post
-
Deleted User 8263
Ułaskawienie i odegranie Declaration Day w Białym Domu, widze to
Schaffer w pierwszym wywiadzie (bardzo długim) po ułaskawieniu:
https://www.youtube.com/watch?v=pJSMqtwnyxM
Wystroił się jak szczur na otwarcie kanału
https://www.youtube.com/watch?v=pJSMqtwnyxM
Wystroił się jak szczur na otwarcie kanału
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Jak członek Kongresu na zaprzysiężenie na Kapitolu 
Do tego jak widać przeszedł załamanie nerwowe na tle religijnym, czyli klasyk u osób mocno doświadczonych ciężka i intensywna sytuacja.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- johnny_o
Tak, dlatego po pierwszej minucie wyłączyłem. Do tego całość trwa dwie i pół godziny i lista lektur w opisie poraża. Generalnie nie poznaję człowieka zarówno po twarzy, jak i po tym co mówi. Bardzo ciężki przypadek.
Niecałe 15 sekund pierdolenia, i basta.
W sumie szkoda bo liczyłem na to że wezmie Barlowa i zrobią jakąś trasę ' For Ol' Times Sake ' - Ale widzę że chłop chyba został tak psychicznie przeorany że jest już w trochę innym miejscu, w trochę innym stanie psychicznym.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Które książki Cię poraziły? Znam z tego głównie libertarian - Murray Rothbard, Friedrich Hayek, Ron Paul, ale może chodzi o nazwiska typu: Edward Griffin ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
No to niezła odklejka Pana Janka. No trudno, co zrobić. Swoje widziałem i słyszałem na żywo, pozostaje muzyka w domowym zaciszu 
www.MetalSide.pl
- johnny_o
Myśl libertariańska spoko, cała spiskowa reszta już nie. Już o tym pisałem w innym wątku, ale to trochę jak z liturgią przedsoborową - sama w sobie jest piękna, ale przyciąga całą masę zjebów i onuc.