Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Ty poczekaj jak zamkną działalność (skończą z koncertami) - forsy nam na płyty i gadżety nie starczy. Smallwood głupi nie jest, będzie tak jak z Queen - cały czas jakieś archiwalia się ukazują 
https://www.youtube.com/watch?v=pAWWv4P54is
Pozdrawiam tych , którzy uważają , że Bruce nie wyrabia bądź w ogóle kładzie "Book Of Souls" ...
Pozdrawiam tych , którzy uważają , że Bruce nie wyrabia bądź w ogóle kładzie "Book Of Souls" ...
Who motivates the motivator
-
Deleted User 1499
Fakt że Eddie z trasy ME był koszmarem, ale obecny jest naprawdę spoko.Powerslave_Dś pisze:
Eddie z trasy na trasę coraz gorszy.
Wymagasz formy sprzed 15 lat od gościa który będzie miał zaraz 6 dych i swoje przeszedłPowerslave_Dś pisze: Co do utworu to niezbyt mi się podoba jak Bruce śpiewa, po mojemu to gość się męczy. Wsłuchajcie się w 5.54 albo 7.28. Nie jest to ta forma co jeszcze na trasie z Brave New World czy Early Days nie mówiąc o wcześniejszych.
Myślę że tak mogła by wyglądać reakcja Bruca na twoje narzekanie
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 1537_o.jpg
Cholera - niepokoją te informacje o zamachach terrorystycznych - znów Bruksela. Żeby tylko IM trasy po Europie nie odwołali ...
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Bruce dalej chce wygłaszać swoją przemowę przed Blood Brothers?. W 2010 r. mówił o śmierci Dio, teraz mógłby coś powiedzieć o śmierci Lemmego zamiast wygłaszać politycznie poprawne frazesy.
Ralf mimo wszystko wydaje mi się, że w obliczu takich zdarzeń mówić o odwołaniu trasy jest nie na miejscu. Ludzie zginęli, a Ciebie w tym momencie obchodzi trasa. Szczerze to wolałbym by państwa europejskie zaczęły działać nawet jeśli to miałoby się odbyć kosztem kilku imprez masowych. Pewnie znowu będzie tydzień gadania o bezpieczeństwa, a potem standardowe działania ogłupiałego zachodniego świata.
Ralf mimo wszystko wydaje mi się, że w obliczu takich zdarzeń mówić o odwołaniu trasy jest nie na miejscu. Ludzie zginęli, a Ciebie w tym momencie obchodzi trasa. Szczerze to wolałbym by państwa europejskie zaczęły działać nawet jeśli to miałoby się odbyć kosztem kilku imprez masowych. Pewnie znowu będzie tydzień gadania o bezpieczeństwa, a potem standardowe działania ogłupiałego zachodniego świata.
Właśnie po to odwołano by koncerty, aby ludzie nie zginęli. To cena politycznej poprawności i bezrefleksyjnej postawy wobec "praw mniejszości". Masz racje, świat zachodni gnije, islamiści podbiją nas tak samo, jak ludy barbarzyńskie Starożytny Rzym...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Wyjąłeś mi to z ust - Ralf... Świata Zachodniego już nie ma... my mamy szansę, ale jest ona iluzoryczna...RALF pisze:Właśnie po to odwołano by koncerty, aby ludzie nie zginęli. To cena politycznej poprawności i bezrefleksyjnej postawy wobec "praw mniejszości". Masz racje, świat zachodni gnije, islamiści podbiją nas tak samo, jak ludy barbarzyńskie Starożytny Rzym...
P.S. Dickinson jest za wyjściem UK z Unii... taki z niego kolega "poprawny politycznie" :-)
Nie politykujmy bo to nie temat na to, a przy okazji nie siejmy paniki, czemu akurat IM mialoby odwolac trase?
Wszedzie mozliwe sa zamachy, to co zamkna centra handlowe, metra, lotniska, kina odwolaja wszystkie imprezy masowe? Bez jaj nie dajmy sie zwariowac, choc za rozowo nie jest
Wszedzie mozliwe sa zamachy, to co zamkna centra handlowe, metra, lotniska, kina odwolaja wszystkie imprezy masowe? Bez jaj nie dajmy sie zwariowac, choc za rozowo nie jest
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Jak 10 lat temu Ironi opuścili Polskę na trasie AMOLAD i były jakieś absurdalne teorie, że to wina Pisu to jakoś nie pamiętam, żeby w tematach o Iron Maiden ktoś mówił o offtopie i przesadzaniu. Chyba nic strasznego się nie stanie jak pojawi się kilkupostowy offtop. Sprawa jest bardzo poważna. Zwłaszcza, że w temacie trasy Ironów nic specjalnie się nie dzieje. Daty znane, setlista znana, oprawa znana, forma zespołu z grubsza też. Nie ja jestem tu adminem ani moderatorem więc to respektuję i z mojej strony to ostatni post na ten temat.Budziol pisze:Nie politykujmy bo to nie temat na to
Sebastian Archeo skąd masz te informacje, że Dickinson jest za Brexitem?
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Z wywiadu który udzielił BBC. Był wściekły na fiskalizm i biurokrację Unii.Powerslave_Dś pisze:Sebastian Archeo skąd masz te informacje, że Dickinson jest za Brexitem?Budziol pisze:Nie politykujmy bo to nie temat na to
Z tego powodu robi biznes w Afryce, w Islandii i na Malcie (z tego co wiem, prawo unijne jest mniej uciążliwe).
Wywiad z 2012 - więc może się zmienił :-)
Każdy następny post nie w temacie będzie kasowany.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Dokladnie, znow Powerslave masz jakies "ale"
jak na trasie nic sie nie dzieje (oprocz powrotu ED FORCE ONE - drobnostka) to zaloz sobie temat MOJE GORZKIE ZALE i pisz tam o wszystkim i o niczym jak tu. Chetni do czytania na pewno sie znajda :-D
jak na trasie nic sie nie dzieje (oprocz powrotu ED FORCE ONE - drobnostka) to zaloz sobie temat MOJE GORZKIE ZALE i pisz tam o wszystkim i o niczym jak tu. Chetni do czytania na pewno sie znajda :-D
Ja mogę dorzucić kilka kropek 
Słuchajcie nie miałby ktoś biletu na Golden Circle na sprzedaż oczywiście w rozsądnej cenie? 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Mam. 666PLN
Póki co, IM nie ogłaszają 36 państwa. Może jednak pozostaną przy 35? A w Polsce biletów coraz mniej ...
-
Deleted User 1499
Mam nadzieje że niedostępność GC jest chwilowa 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Do koncertu jeszcze ponad 3 miesiace...hm.. zastanawiam się czy wszystkie bilety zejda.sekcjazwlok pisze:Mam nadzieje że niedostępność GC jest chwilowa
Z sektora za 299 zł - pozostał jeden bilet na eventim.
Reszta sektorów wolno, ale sukcesywnie schodzi.
Wszystkie to chyba nie. Z moich obliczeń wynika, że na miejsca siedzące z puli LN i Eventim zostało łącznie jakieś 6200 biletów, wiemy, że na płytę kilkaset. Nawet jeśli do 3 lipca zejdzie połowa tej puli, to w sumie te 28 - 29 tysięcy powinno się odliczyć. Od tygodni nie ma jakieś reklamy tej imprezy (Bilboardy z tego co wiem już dawno zostały zaklejone). Nie przeglądałem jeszcze najnowszego Metal Hammer'a, zatem nie wiem czy ukazała się reklama, podobnie w TR (wychodzi jutro, będzie art o IM)... dziwaczna ta polityka reklamowa organizatora. W każdym razie, źle z frekwencją raczej nie będzie. Jak wspominał Wicker można mówić, iż na ten moment sprzedano 25 - 26K biletów. Ja się tylko o jedno boję, żeby tej europejskiej trasy nie odwołali ze względu na zamachy terrorystyczne albo ich prawdopodobieństwo. To by było przykre, ale dla bezpieczeństwa konieczne.
To może następnym razem Eddie świnia?