Już to pisałem, nie trzeba 2 razy.Dziś o 22 zostanie podanych 12 kapel, z czego jedna będzie headlinerem Soni UK.![]()
Zagraniczne Festiwale 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zagraniczne Festiwale 2012
Nie cwaniakujSlaug pisze:Już to pisałem, nie trzeba 2 razy.Dziś o 22 zostanie podanych 12 kapel, z czego jedna będzie headlinerem Soni UK.![]()
1. Van Halen
2. Paramore
3. Tool
4. Rage Agains The Machine
5. Rush
6. Foo Fighters
7. Avenged Sevenfold
8. Faith no More
9. Kiss
10. Iron Maiden
11. Blink 182
największe szanse mają KISS i to także w kontekście PL.
Ostatnio zmieniony pn sty 16, 2012 11:16 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Juz widze KISS w Polsce
Musieliby dać równoległą gwiazdę by ktoś tłumy ściągnął, przecież w 97 nawet Torwaru nie wyprzedali, co tylko świadczy o poziomie naszego zacnego kraju
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Pierwsze
Pierwsze 11 zespołów napisałem wcześniej. (2 razy nie trzeba)yankes pisze:Slaug napisał/a:
Cytat:
Dziś o 22 zostanie podanych 12 kapel, z czego jedna będzie headlinerem Soni UK.
Już to pisałem, nie trzeba 2 razy.
Nie cwaniakuj
1. Van Halen
2. Paramore
3. Tool
4. Rage Agains The Machine
5. Rush
6. Foo Fighters
7. Avenged Sevenfold
8. Faith no More
9. Kiss
10. Iron Maiden
11. Blink 182
Ostatnio zmieniony pn sty 16, 2012 11:16 pm przez Slaug, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy tylko będą mogli. Czyly... niewiadomo [EDIT] Na 100% do końca stycznia.
1. Van Halen
3. Tool
6. Foo Fighters
9. Kiss
10. Iron Maiden
Obstawiałbym tylko między tymi 5, przy czym Ironów pod znakiem zapytania. Aczkolwiek to bardzo często są oni
1. Van Halen
3. Tool
6. Foo Fighters
9. Kiss
10. Iron Maiden
Obstawiałbym tylko między tymi 5, przy czym Ironów pod znakiem zapytania. Aczkolwiek to bardzo często są oni
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Wątpię by Van Halen który ma trasę po USA w czerwcu zdążył jeszcze na Sonisphere 
- Shedao Shai
- -#Nomad

Z całego serca krzyczę: Rage Against The Machine!!!! A jak nie to Tool!
Ale że to raczej niemożliwe, spodziewam się, tak jak koledzy powyżej, że będzie to Kiss albo Foo Fighters. Też zacnie, oba zespoły chętnie bym zobaczył.
W ogóle dobra ta lista, tylko ten Blink 182 pasuje tam jak pięść do nosa... no i Paramore, ale tam mają ładną wokalistkę więc niech będzie
tylko za mali są na headlinera.
A tymczasem lineup niedzieli na Download - Black Sabbath i Soundgarden... o matko!
Ale że to raczej niemożliwe, spodziewam się, tak jak koledzy powyżej, że będzie to Kiss albo Foo Fighters. Też zacnie, oba zespoły chętnie bym zobaczył.
W ogóle dobra ta lista, tylko ten Blink 182 pasuje tam jak pięść do nosa... no i Paramore, ale tam mają ładną wokalistkę więc niech będzie
A tymczasem lineup niedzieli na Download - Black Sabbath i Soundgarden... o matko!
Zwracam honor, plakat z poprzedniej strony się potweirdził, tylko z innymi dniami
Skład rewelacja
Skład rewelacja
Nie bym narzekał, ale w porównaniu z niemieckimi festiwalami czy chociażby takim Hellfest to raczej bida. Chyba, że to dopiero początek i dodadzą tam jeszcze z 500 kapel.Kuki91 pisze: Skład rewelacja
A co ma w tym roku do zaoferowania Hellfest czy niemieckie festiwale w porównaniu do Download
?
No odbiję piłeczkę - co ma Download czego zapewne nie zobaczymy u naszych zachodnich sąsiadów?
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

od tego czasu przybyło wielu fanów z młodszego pokolenia, ja myślę że teraz raczej nie byłoby takiego zagrożenia ( przecież 100 procentowa frekwencja też mało kiedy się zdarza ), poza tym mieli zagrać wtedy na Gwardii a nie na Torwarze, choć fakt faktem, że na Torwar też to by było za małoMike Stanley pisze:Juz widze KISS w PolsceMusieliby dać równoległą gwiazdę by ktoś tłumy ściągnął, przecież w 97 nawet Torwaru nie wyprzedali, co tylko świadczy o poziomie naszego zacnego kraju
Nie, Ja po prostu nie wierzę, że taki band jak Kiss jest w stanie zagrać wszędzie, tylko nie u nas.
Ostatnio zmieniony wt sty 17, 2012 8:39 am przez DeJMIeN Wielki, łącznie zmieniany 2 razy.
KISS ma zacząć trasę od USA na jesieni. "Monster" podobno w sierpniu. VH - baaaaaardzo małe prawdopodobieństwo (trasa). Foo Fighters - może, w UK to mega-gwiazda! Coś mi mówi, że .... 
jak nie ogłoszą ich na sonisphere to zaczniesz pierd...ć, że zagrają na Leeds/Reading a potem na Hard Rock Calling, potem na Olimpiadzie a na końcu zaczniesz snuć teorie o trasie halowej na jesień...RALF pisze: Coś mi mówi, że ....
Kuki - masz rację. Nigdzie nie ma takiego składu jak na razie na Download. Pewna osoba uświadomiła mi mój błąd w rozumowaniu vs który Fest w jakim kraju jest. 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Potem przełożyli podobno na Torwar z tego co czytałem...DeJMIeN Wielki pisze:od tego czasu przybyło wielu fanów z młodszego pokolenia, ja myślę że teraz raczej nie byłoby takiego zagrożenia ( przecież 100 procentowa frekwencja też mało kiedy się zdarza ), poza tym mieli zagrać wtedy na Gwardii a nie na Torwarze, choć fakt faktem, że na Torwar też to by było za małoMike Stanley pisze:Juz widze KISS w PolsceMusieliby dać równoległą gwiazdę by ktoś tłumy ściągnął, przecież w 97 nawet Torwaru nie wyprzedali, co tylko świadczy o poziomie naszego zacnego kraju
Inna sprawa że wtedy ( jak mi ojciec opowiadał ) koncert był katastrofalnie słabo rozreklamowany, a były to czasy kiedy jeszcze mało kto miał do neta dostęp. Podobno chciano ściągnąć publikę za pomocą plakatów wielkości kartek A4 na rynnach i słupach. W Tylko Rocku w jednym numerze coś tam nieśmiało palnęli o koncercie, w Metal Hammerze nawet słowem nie wspomniano !! ( dopiero w podsumowaniu rocznym w kategorii "rozczarowanie roku" trafiło na któreś tam miejsce "odwołanie koncertu Kiss
)
Nie, Ja po prostu nie wierzę, że taki band jak Kiss jest w stanie zagrać wszędzie, tylko nie u nas.
Nie za bardzo kojarzy mi się info że niby podawali że trasę zaczną od USA
W każdym razie czekamy
SWEDEN ROCK FESTIVAL

COPENHELL ( Dania)

GRASPOP
[mały update]

Sabaton nad Megadeth.....

COPENHELL ( Dania)

GRASPOP
[mały update]

Sabaton nad Megadeth.....
-
Deleted User 2868
To już jest przegięcieyankes pisze:Sabaton nad Megadeth.....
Jakimś 100 razy większym przegięciem jest Lynyrd Skynyrd pod Motley Crue i Soungarden