KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020
Pozostało 46 podwójnych magnesów dla pierwszych wpłacających 
Poprosiłbym w takim razie dane do przelewu na privwydra77 pisze: ↑czw gru 05, 2019 2:16 am Tak do końca marca będzie znana cena koszulki. Wiąże się to oczywiście z gotowym projektem oraz z ilością zamawianych sztuk. Ale można przelewać już teraz 115. Powiem nawet tak: jeśliby się okazało ze ostateczna cena byłaby wyższa to osoby, które wpłaciły 115 przed podaniem ceny nie będą musiały dopłacać różnicy
-
Deleted User 7859
wydra77,
Do kiedy najpóźniej trzeba będzie potwierdzić rozmiar koszulki? Bo u mnie na razie wychodzi L, ale może się zdarzyć że trzeba będzie zamówić większą...
Do kiedy najpóźniej trzeba będzie potwierdzić rozmiar koszulki? Bo u mnie na razie wychodzi L, ale może się zdarzyć że trzeba będzie zamówić większą...
No było źle sformułowane. Jest 100 magnesów ale o dwóch wzorach. Każdy kto zamówi koszulkę dostanie magnes z grafika co będzie na koszulce a oprócz tego 50 pierwszych osób dostanie drugi magnes. Z reszta zobacze jak wyjdzie. Może będą po 2 magnesy do pierwszej stówki
Ustalam zasady to mogę tez zmieniać. Na razie wpłaciła jedna osoba, wiec nikt nie jest poszkodowany
Ostatnio zmieniony pt gru 06, 2019 3:27 pm przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
Ludziska proszę czytajcie uważnie żebym nie musiał każdemu osobno odpisywać. Zamówienie i wpłaty do końca marca. Wiec jak teraz masz L to mi najwyżej zmień lub potwierdź przed końcem marca
Podeslij wydra numer konta i co wpisac.
Przyszła ostatnia wypłata i rzucam pracę, więc wolę opłacić już
Przyszła ostatnia wypłata i rzucam pracę, więc wolę opłacić już
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Poszedł przelew ode mnie 
Ode mnie też dziś poszedł.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Spoko, tak podejrzewałem, ale wolałem się upewnić, żeby potem się nie okazało, że jest za późno
Podeślij proszę numer konta. Dzięki, pozdrawiam!
Mi też możesz podesłać numer konta
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Data księgowania 9/12.
Przelew od:
Michał, wojteq, mic7 (proszę o dopłatę za wysyłkę)
Przelew od:
Michał, wojteq, mic7 (proszę o dopłatę za wysyłkę)
Ludki dzięki za przelewy. Po zaksięgowaniu podeslijcie również adres do wysyłki. Dzieki
To mi też wyślij dane do przelewu. Postaram się jak najszybciej wysłać
-
Deleted User 4876
Jest jakakolwiek szansa, że miałbyś 2 sztuki koszulki wydrukowane na 16 kwietnia? kilka dni później widzę się z chłopkami z WT, a jeden z nich jest wielkim fanem Maiden ( ba nawet się udziela w projekcie Maiden United) i tak myślę nad giftem dla nich...a że grają przed IM w stolnicy to te shirty idealnie się wpasowują ( przed gigiem 05.07.19 - nie bedę miał jak podać, więc ten kwiecień jest dla mnie kluczowy)
Sluchaj jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będę chciał wydrukować przed świetami, ale... no właśnie ale.thorgal_30 pisze: ↑śr gru 11, 2019 4:38 pm Jest jakakolwiek szansa, że miałbyś 2 sztuki koszulki wydrukowane na 16 kwietnia? kilka dni później widzę się z chłopkami z WT, a jeden z nich jest wielkim fanem Maiden ( ba nawet się udziela w projekcie Maiden United) i tak myślę nad giftem dla nich...a że grają przed IM w stolnicy to te shirty idealnie się wpasowują ( przed gigiem 05.07.19 - nie bedę miał jak podać, więc ten kwiecień jest dla mnie kluczowy)
Nie mogę tego zagwarantować. Bo po pierwsze nie wiem kiedy będę miał gotowy projekt i po drugie nie wiem na jakich obrotach będzie drukarnia będzie przed świetami no i może się okazać, ze mój mistyczny plan w pizdu...
Rozumiesz
Data księgowania 11/12.
Przelew od Pati, pz
Przelew od Pati, pz
-
Deleted User 4876
Naturalnie, że rozumiem
Zbyt wiele zmiennych i zbyt duże jeszcze okienko czasowe abyś składał deklarację. Hm to ja jeszcze podumam do końca roku i najwyżej zaryzykuję. Dam znać.
Poproszę nr konta, to podeślę pieniądze 
Poproszę:
1 x L
1 x XL
oraz numer konta na pw
1 x L
1 x XL
oraz numer konta na pw