11/06/2024 - TOOL - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11/06/2024 - TOOL - Kraków
Co nie znaczy, że skorzystam, skoro prowizję nadal zgarnia Lie Nation/tm 
Dobrze, że jest ta blokada ceny. Fansale eventim podobny mechanizm stosuje.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
I pojawiły się bilety na płytę P1, P2 i P3 w cenie 619 i 815. Mam nadzieje, ze UOKIK albo ktos sie kiedys za nich wezmie.
https://www.last.fm/user/kamooo
-
paulek
- -#Lord of the flies

Dawno nie slyszałem tak dobrego i tak db naglośnionego supportu, jak dziś. Night Verses znakomity koncert, póki co...
-
Deleted User 4876
Zobaczysz/Usłyszysz/Poczujesz nagłośnienie na Toolu - to dopiero bywa majstersztyk, w 2022 byłem w przedostatnim rzędzie pod dachem ( gratisowe wlotki) i brzmiało czysto i potężnie. Ależ ubolewam, że jednak dzisiaj nie dałem rady :/
Ja dziś podobnie jak wtedy thorgal. Bilety z promocji na wysokich trybunach. Ostatnio była płyta w 2019 na Impact.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8479
Wyjdę na fajke jak stonka będzie wracać, zobaczę ile ich tam idzie.
O chuj. 12 minut przerwy przed bisami. Nie byłem nigdy na gigu z takim czymś.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 4876
Klaskałeś bite 12 minut?
Na Heju w ubiegłym roku było bodajże 7 minut przerwy, po 5ciu połowa publiczności opuściła salę, a Ci wyszli i zagrali jeszcze 2 numery heh 
Nie no. Jak zobaczyłem odliczanie, to poszedłem się odlać.thorgal_30 pisze: ↑wt cze 11, 2024 10:08 pm Klaskałeś bite 12 minut?Na Heju w ubiegłym roku było bodajże 7 minut przerwy, po 5ciu połowa publiczności opuściła salę, a Ci wyszli i zagrali jeszcze 2 numery heh
![]()
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Miło że odliczali, jak miałeś trybunę to odlać się w sam raz w tym czasie.
-
Deleted User 8479
Ja sram w 20 sekund
Edit trochę stonki szło, siedziałem sobie z ziomeczkiem na ławce i obczajaliśmy, laska podbiła o szluga, ale jej nie dałem, bo wtedy miałem serio jednego. Potem poszedłem po całą paczkę, miała pecha.
Edit trochę stonki szło, siedziałem sobie z ziomeczkiem na ławce i obczajaliśmy, laska podbiła o szluga, ale jej nie dałem, bo wtedy miałem serio jednego. Potem poszedłem po całą paczkę, miała pecha.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Wspaniały koncert, dźwięk potężny, fajne wizualizacje, bdb nagłośnienie - tam gdzie byłem czyli na górnych trybunach na wprost sceny. Pneuma na żywo miażdży.
Również byłem. Mój 3 koncert na Tool (a Maynarda 6 razy już widzialem) i na pewno nie ostatni. Setlista znana, chociaż gdzieś tam w głębi serca liczyłem, że zagrają Lateralus... Zastanawiałem się czy jechać po raz kolejny i dobrze zrobiłem, że nie odpuścilem przeżywając wczoraj ten spektakl. Tym bardziej, że dorwałem dobre miejsca na promce - trybuny, blisko sceny. Poziom widowiska jakie daje Tool to klasa światowa. I jak wspomnieli koledzy - dźwięk żyleta. Tak powinny być nagłosnione koncerty. Wszystkie.
A motyw z 12 minutową przerwą był już robiony w 2022 na pewno. Nie pamiętam czy w 2019 również kiedy grali w ramach Impact Festival, choć wydaje mi sie, że wtedy nie, ale może ktos ma lepszą pamięc i zweryfikuje.
A motyw z 12 minutową przerwą był już robiony w 2022 na pewno. Nie pamiętam czy w 2019 również kiedy grali w ramach Impact Festival, choć wydaje mi sie, że wtedy nie, ale może ktos ma lepszą pamięc i zweryfikuje.
https://www.last.fm/user/kamooo
W 2019 bankowo nie było przerwy, ale to był właśnie fest.
Koncert świetny. Najbardziej mi się podobała oczywiście wyczekiwana Pneuma. Topka wałków Toola według mnie. Descending i Grudge również fantastyczne. Największa reakcja publiki oczywiście na Schism, chociaż chyba tam był mały falstart. Nie mogę się niestety przekonać do Invincible. Jakoś nie podchodzi mi ta piosenka.
Jak najbardziej warto było się wybrać. Zwłaszcza, że wleciała taka promka. Super.
Koncert świetny. Najbardziej mi się podobała oczywiście wyczekiwana Pneuma. Topka wałków Toola według mnie. Descending i Grudge również fantastyczne. Największa reakcja publiki oczywiście na Schism, chociaż chyba tam był mały falstart. Nie mogę się niestety przekonać do Invincible. Jakoś nie podchodzi mi ta piosenka.
Jak najbardziej warto było się wybrać. Zwłaszcza, że wleciała taka promka. Super.
A
B
C
D
E
B
C
D
E