Nowsze kawałki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: X
no ten tego...maja grac ponoc 2h10min ... czy tam 2h15min ... a 1.5h to gra najtłiszCelestial pisze:O właśnie, to pytanie do starych wyjadaczy - ile trwają koncerty, ile numerów mniej więcej leci? :solo
Scream for me Poland!!! :rocx :rocx
-
Deleted User 1499
Re: Nowsze kawałki
nie nie, najlepszym intrem bylo by the ides of match i potem te cudne przejscie w wrathchild :rocx do zobaczenia na stadionie
z tych nowszych poza pierwsze cztery płyty to ja marzę tylko o Clansmanie...
Nie najlepiej niech zagrają Wasted Years i będzie szpoko
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do koncertu w Chorzowie pozostał 1 dzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do koncertu w Chorzowie pozostał 1 dzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehheh, dobre sobie. Wiele postów również jest jak dla mnie bardzo dziwnych. Skoro trasa miała być w stylu Early Days to po co nowe utwory miałyby się znaleźć w setliście? Niedawno czytałem, że nowi fani muszą dorosnąć do ery z lat 80-tych oraz do głosu Paula oraz Blaze'a. Czytając niekiedy posty użytkowników w wieku przeważnie nastoletnim coraz bardziej mnie to przekonuje. "Klasyczne" utowy grają na trasach w stylu The Best Of... lub przy promowaniu nowego albumu.Yogi pisze:Nie najlepiej niech zagrają Wasted Years i będzie szpoko
Według mnie ta trasa jest inna niż wszystkie i dlatego jest taka przewspaniała.
A tak poza tym to po wydaniu następnej cześci Early Days przyszykujcie się na granie utworów tylko z tego przedziału czasowego (chyba, że zespół zdecyduje inaczej).
@BartSmith: wszystko fajnie tylko nie wiem po co odgrzewasz temat sprzed miecha i w dodatku "ździebko" przeterminowany...