nic tylko wziąć i się pociać....ropuch pisze:
polski szatański disco-polotal
Najbardziej depresyjne kawałki- Wasze typy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najbardziej depresyjne kawałki- Wasze typy
-
ropuch
idz sie tnij nie bede za toba plakalKea pisze:nic tylko wziąć i się pociać.... Rolling Eyes
nigdy nie mowilem ze jest wysublimowane. nie mow do mnie żabciu, nie jestem twoim kolega.Kea pisze:masz mało wysublimowane poczucie humoru żabciu.

z dedykacja dla Kei
na mnie bardzo depresyjnie działa...(uwaga uwaga) "Dark side of the moon" Floydów. może to się wydawać dosyć dziwne i niespotykane, bo przecież muzycznie ta płyta jest raczej pozytywna (bluesujący Money czy rozleniwione Breathe) ale teksty...po przesłuchaniu tych 45 minut genialnej treści muzycznej i tekstowej po prostu wpadam w jakiś taki marazm
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
-
ropuch
na mnie w ogole muzyka Pink Floyd dziala depresyjnie.maciekmetal pisze:na mnie bardzo depresyjnie działa...(uwaga uwaga) "Dark side of the moon" Floydów.
"idź się tnij" ? Do kobiety się zwracasz!ropuch pisze:idz sie tnij nie bede za toba plakalKea pisze:nic tylko wziąć i się pociać.... Rolling Eyes
nigdy nie mowilem ze jest wysublimowane. nie mow do mnie żabciu, nie jestem twoim kolega.Kea pisze:masz mało wysublimowane poczucie humoru żabciu.
z dedykacja dla Kei
Kurna ropuch lubię Cię, ale w tym momencie zachowujesz się jak...
Raz, że nie wiem po kiego wentla robisz jakiś nieśmieszny offtop wklejając okładkę Bayer Full do tematu o depresyjnych piosenkach (stary nie zachowuj się jak trishia która non stop tu pieprzy o vengaboys, i jeszcze myśli, że jest śmieszna!), a dwa, że Kea delikatnie zwróciła Ci uwagę, że dziabnąłeś babola, a Ty z mordą i fochem. Trzymaj fason co?
-
ropuch
milo mi.Kurna ropuch lubię Cię,
jak skurwysyn? to chciales napisac? nie trzeba bylo sie krepowac.Korzeń pisze:ale w tym momencie zachowujesz się jak...
bo jak to gowno slysze to naprawde mnie depresja łapie.Korzeń pisze:Bayer Full do tematu o depresyjnych piosenkach
forum traktuje jakos forme rozrywki, miejsce gdzie moge sie rozladowac, a fason wole trzytmac w realu.Korzeń pisze:Trzymaj fason co?
- ironBIDDAF
- -#Trooper

ropuch pisze:milo mi.Kurna ropuch lubię Cię,
jak skurwysyn? to chciales napisac? nie trzeba bylo sie krepowac.Korzeń pisze:ale w tym momencie zachowujesz się jak...bo jak to gowno slysze to naprawde mnie depresja łapie.Korzeń pisze:Bayer Full do tematu o depresyjnych piosenkachforum traktuje jakos forme rozrywki, miejsce gdzie moge sie rozladowac, a fason wole trzytmac w realu.Korzeń pisze:Trzymaj fason co?
ojojoj, jakie nieparlamentarne odzywki :-) Nie lubimy takich
weź koleś na wstrzymanie, bo niedlugo porządzisz na tym forum.
ooropuch pisze: skurwysyn
poza tym to Ty jesteś upierdliwy...
"Rozładuj się" w inny sposób.ropuch pisze:, miejsce gdzie moge sie rozladowac,
KMFDM
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Greddo pisze:"Rozładuj się" w inny sposób.ropuch pisze:, miejsce gdzie moge sie rozladowac,
:laugh a to dobreironBIDDAF pisze:Greddo pisze:"Rozładuj się" w inny sposób.ropuch pisze:, miejsce gdzie moge sie rozladowac,conajwyżej sobie monitor zapaskudzi
-
ropuch
wez takie uwagizachowaj dla siebie, a per koleś to sobie mozesz mowic do kumpli od piwa.ironBIDDAF pisze:weź koleś na wstrzymanie, bo niedlugo porządzisz na tym forum.
moze i jestem.Matek pisze:poza tym to Ty jesteś upierdliwy...
nie bede kopiowal Twoich praktyk.Greddo pisze:"Rozładuj się" w inny sposób.
A tak na marginesie, to co wy tak sie wszyscy w adwokatów bawicie? Kea umie pisac. I to z nia pisalem nie z wami, wiec nie wtracajcie sie w nie swoje sprawy.
Ostatnio zmieniony czw lut 02, 2006 2:23 pm przez ropuch, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie. Znam lepsze określenia, i okazje w których się je stosuje. Wrzuć na luz i zachowaj kulturę wypowiedzi. Po co robić smród?ropuch pisze:jak skurwysyn? to chciales napisac?
-
ropuch
i dobrzeKorzeń pisze:Nie. Znam lepsze określenia
ok, przeciez nie bluzgam na forum na codzien, kazdemu sie czasem zdarza niepolitycznie wyrazicKorzeń pisze:Wrzuć na luz i zachowaj kulturę wypowiedzi.
ok, konczymy.Korzeń pisze:Po co robić smród?
I ADWOKACI niech tez sie ucisza.
nie moje sprawy? do mnie też masz jakieś 'ale' o ile mi wiadomo... tylko że nie chce mi sie z Tobą gadać bo już pokazałeś jaki jesteś super kozak najeżdżając na Hellridera w tak idiotyczny sposób jak to zrobiłeś, więc wymaiana zdań z Tobą sensu nie ma... eot z mojej strony
Może jednak powinieneś.ropuch pisze:nie bede kopiowal Twoich praktykGreddo pisze:"Rozładuj się" w inny sposób.
Nikt się nie bawi w adwokatów, to jest forum publiczne, jak chcesz smrodzić tylko Kei to zrób to na PW, a nie irytuj wszystkich.
KMFDM
- ironBIDDAF
- -#Trooper

To było tylko ostrzeżenie. A zwracam sie do ludzi tak jak sobie na to załużyli.ropuch pisze:wez takie uwagizachowaj dla siebie, a per koleś to sobie mozesz mowic do kumpli od piwa.ironBIDDAF pisze:weź koleś na wstrzymanie, bo niedlugo porządzisz na tym forum.
Kultura zobowiązuje do szacunku w stosunku do kobiet.ropuch pisze: A tak na marginesie, to co wy tak sie wszyscy w adwokatów bawicie? Kea umie pisac. I to z nia pisalem nie z wami, wiec nie wtracajcie sie w nie swoje sprawy.
Bardzo mnie to cieszy. A teraz każdy kto wziął udział w offtopie edytuje swoje posty w każdym wpisując po dwa tytuły depresyjnych piosenek ok?ropuch pisze:ok, konczymy.
Goo Goo Dolls - "Iris"
System of A Down - "Spiders"
dziekuję panowie za wstawiennictwo
ale obeszłoby się.
ropuch - jesteś żałosny, naprawde. jak cię czytam to mnie bierze coś. i nie odmówię sobie przyjemnosci - ostrzeżenie. zaraz sprawdzę, czy to nie tzrecie
edit - niestety, nie 3. ale już ja się postaram o to, żebyś na banany pojechał
ropuch - jesteś żałosny, naprawde. jak cię czytam to mnie bierze coś. i nie odmówię sobie przyjemnosci - ostrzeżenie. zaraz sprawdzę, czy to nie tzrecie
edit - niestety, nie 3. ale już ja się postaram o to, żebyś na banany pojechał
No i koleś ma pozamiatane.Kea pisze:ale już ja się postaram o to, żebyś na banany pojechał
patrzcie jaka silna i niezależnaKea pisze:dziękuję za wstawiennictwo {...} ale obeszłoby się