Brave New World wygrał!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Brave New World wygrał!
Halloweed Be thy Name
Phantom of the Opera
Sign of the Cross
Paschendal
Seventh Son of a Seventh Son
Wasted Years
Fear of the Dark
Revelations
Phantom of the Opera
Sign of the Cross
Paschendal
Seventh Son of a Seventh Son
Wasted Years
Fear of the Dark
Revelations
Głosujemy do Czwartku godz. 12
muahahhahah Thunder głąbie jeden! aleś wymyślił idiotyzm. hahahah. to że taki sign of the cross ma więcej punktów niż np Dream of Mirrors to tylko dlatego że brave jest albumem wyrównanym i właściwie chyba na każdy kawałek były głosy. no nie. takiego idiotycznego czegos to dawno nie widiziałem :laugh szkoda mi nawet gadać. uwielbiasz statystyki wszelakie a takich idiotyzmów się dopuszczasz
paranoja :laugh
no mówiłem, że powinny przynajmniej dwa kawałki wyjść z każdej płyty a najlepiej trzy 
ostatni raz 'biorę udzial' w tych jego zabawach. nie sam pomysł zły tylko prowadzący do dupy i zasady kretyńskie 
Jakby dwa wychodziły z każdej płyty, i 6 z trzecich miejsc, i tez by było niesprawiedliwie, Matek to ciekawe jak miałem to zmierzyć,która płyta mocniejsza, decydują punkty, zdaje sobie sprawe, że jest to troche niesprawiedliwe, ale cholera co miałem zrobić. Jeśli jakis utwór jest mocny, to sobie i tak poradzi,a jeśli jakiś niesprawiedliwie wszedł, to odpadnie, to nie moja wina że żeście słabe BNW wybrali z Brave'a a nie np.Ghosta czy Dream of Mirrors.
Matek jak potrafisz zrobić lepszy konkurs,to prosze rób, cholera jasna, najłatwiej to wszystko krytykować.
Matek jak potrafisz zrobić lepszy konkurs,to prosze rób, cholera jasna, najłatwiej to wszystko krytykować.
to najpierw trzeba było lepiej nad tym pomyśleć i tyle. co to za konkurs jak zasady niesprawiedliwe 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Halloweed Be thy Name
Phantom of the Opera
Sign of the Cross
Brave New World
Clansman
Wasted Years
Fear of the Dark
Revelations

Phantom of the Opera
Sign of the Cross
Brave New World
Clansman
Wasted Years
Fear of the Dark
Revelations
to powiedz jak by mogły być sprawiedliwe,ja mam sobie powiedzieć, najlepsze płyty to załózmy 7th Son, Number i Brave one dostaną po dwa utwory, a No Prayer i VXI załózmy są najgorsze i im sie nic nie należy, przecież nie mogłem. Jakbyście wybrali lepszy utwór z twojego ukochanego Brave'a to teraz byś nie musiał patrzyć jak dostaje po dupie,od Paschendala. A Sign of the Cross, jest świetnym utworem, moge sie założyć ,że w bezpośrednim pojedynku, tu na forum ,pokonał by każdy utwór z Brave New World, choć akurat dla mnie trzy utwory z BNW od Signa są lepsze(Ghost, Nomad, DoM)Matek pisze:to najpierw trzeba było lepiej nad tym pomyśleć i tyle. co to za konkurs jak zasady niesprawiedliwe
ale o to mi chodzi że w takim systemie faworyzowane są te słabsze płyty na których jest mało 'killerów'. dla mnie ten 'plebiscyt' stracił jakikolwiek sens. i tyle z mojej strony.
no myślisz że ja nie wiem, ale ja wychodze z założenia, że te utwory słabe co wyjdą ,szybko przepadną, poza tym , dla każdego co innego jest słabe, dla mnie słaby jest XF i VXI, dla ciebie Powerslave..., każdy ma inny gust, dlatego były niespodzianki (przynajmiej dla mnie) ,że Trooper, nie wyszedł, czy że Wasted Years tak wszystkich na SiT zmasakrował, choć dla mnie na SiT jest dopiero na 6 miejscu.
No nie wiem,jak uważasz, przecież nikt cie nie zmusza,ale żeby zaraz od głąbów?
No nie wiem,jak uważasz, przecież nikt cie nie zmusza,ale żeby zaraz od głąbów?
ThunderBird pisze:A Sign of the Cross, jest świetnym utworem, moge sie założyć ,że w bezpośrednim pojedynku, tu na forum ,pokonał by każdy utwór z Brave New World
No dlaczego,skoro Paschendale tak masakruje Brave New World, chyba wygrywa dwudziestoma głosami,a Sign i Paschendale to chyba podobna klasa...
A w życiu!ThunderBird pisze:No dlaczego,skoro Paschendale tak masakruje Brave New World,
Ale nie mówie, że SOTC jest zły, tylko IMO nie ma porównania do żadnego utworu z BNW, który jak jeszcze raz podkreślam, jest geniuszemThunderBird pisze:chyba wygrywa dwudziestoma głosami,a Sign i Paschendale to chyba podobna klasa...
Pisze ,że masakruje ,bo ludzie na niego głosują, mam podać, wynik, Paschendale prowadzi 20 głosami, może nie wszyscy podzielają miłość do BNW, poza tym BNW nie jest jakimś świetnym utworem, jest dużo ,dużo lepszych utworów na Brave, chociażby Dream of Mirrors, który myśle ,że mógłby powalczyć w tym konkursie.
Fear troche przesadzasz z tym geniuszem, tzn. mozesz go uważać za geniusz ,ale to nie jest jakaś prawda obiektywna, dla mnie napewno BNW w całosci nie jest geniuszem, choćby Mercenary i Fallen Angel ,które,są poprostu przeciętne, Wicker Man to dobry singiel,ale gdzie mu tam do Aces High czy nawet Be Qiuck or Be Dead, Out of the Silent Planet i tytułowy,to dobre Maidenowe granie, ot,tyle i aż tyle. Naprawde genialne to jest tu
Ghost of Navigator
Nomad
Dream of Mirrors
The Thin Line Between Love and Hate jest świetny, a Blood Brothers bardzo dobry. Robienie z tej płyty geniuszu jest przesadą, subiektywnie prosze bardzo, każdy może uważasz jak chce,ale przecieć ta płyta to nie jest jakiś przełom u Maiden, nie ma statutu Numbera, Piece of Mind czy Siódmego, myśle ,że jest z deczka przereklamowana.
Jest Genialna ale nie Ponadczasowa, i po prostu słabsza od paru płyt Maiden. Bo Maiden miał jeszcze pare rzeczy ponadczasowych
Uff,ale każdy moze myśleć inaczej,to tylko moje zdanie.
Aha tutaj oprócz głosowania toczy sie tez dyskusja ,więc to co piszemy teraz nie jest offtopotem
Fear troche przesadzasz z tym geniuszem, tzn. mozesz go uważać za geniusz ,ale to nie jest jakaś prawda obiektywna, dla mnie napewno BNW w całosci nie jest geniuszem, choćby Mercenary i Fallen Angel ,które,są poprostu przeciętne, Wicker Man to dobry singiel,ale gdzie mu tam do Aces High czy nawet Be Qiuck or Be Dead, Out of the Silent Planet i tytułowy,to dobre Maidenowe granie, ot,tyle i aż tyle. Naprawde genialne to jest tu
The Thin Line Between Love and Hate jest świetny, a Blood Brothers bardzo dobry. Robienie z tej płyty geniuszu jest przesadą, subiektywnie prosze bardzo, każdy może uważasz jak chce,ale przecieć ta płyta to nie jest jakiś przełom u Maiden, nie ma statutu Numbera, Piece of Mind czy Siódmego, myśle ,że jest z deczka przereklamowana.
Jest Genialna ale nie Ponadczasowa, i po prostu słabsza od paru płyt Maiden. Bo Maiden miał jeszcze pare rzeczy ponadczasowych
Uff,ale każdy moze myśleć inaczej,to tylko moje zdanie.
Aha tutaj oprócz głosowania toczy sie tez dyskusja ,więc to co piszemy teraz nie jest offtopotem
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Warto dodać, ze to jest Twoje zdanie...Fear pisze:Ale nie mówie, że SOTC jest zły, tylko IMO nie ma porównania do żadnego utworu z BNW, który jak jeszcze raz podkreślam, jest geniuszem:]
Ludzie różnią sie gustami
nie tylkoLifthrasil pisze:Ludzie różnią sie gustami
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

To chyba oczywisteMatek pisze:nie tylkoLifthrasil pisze:Ludzie różnią sie gustami
walnij jeszcze jedną "
" a sie pogniewamy
poza tym tak samo oczywiste jak to co napisałeś...
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Ale jak ktoś wmawia na siłę fenomen BNW to chyba zapomina o tym, że to jest jego subiektywne odczucie...