dokladnie, pisalem o tym stronke wczesniej <szok>tomtomala pisze:W Łodzi wiszą nawet na wiatach na przystankach w centralnych punktach miasta.
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
U mnie w Pabianicach , w centrum wisi... O_oBudziol pisze:dokladnie, pisalem o tym stronke wczesniej <szok>tomtomala pisze:W Łodzi wiszą nawet na wiatach na przystankach w centralnych punktach miasta.
- nevlanthiriel
- -#Trooper

Ja dostalam info, ze i w poznaniu byly widziane. W sumie nie dziwota ;]
prawda, są na naszych citylightach, czy jak to się tam zwie
mam nadzieję, że nie nastapi teraz jakieś masowe kupowanie biletów, bo ja jeszcze będę musiał trochę poczekać z zakupem
mam nadzieję, że nie nastapi teraz jakieś masowe kupowanie biletów, bo ja jeszcze będę musiał trochę poczekać z zakupem
- nevlanthiriel
- -#Trooper

Ja wlasnie tez sie martwie. Bo tez jednak sie jeszcze musze wstrzymac...
zycie....
Do czerwca biletów nie będzie na bank,jest jeszcze trochę czasu!nevlanthiriel pisze:Ja wlasnie tez sie martwie. Bo tez jednak sie jeszcze musze wstrzymac...zycie....
- nevlanthiriel
- -#Trooper

mam nadzieje, ze w te "troche" czasu uda mi sie cos skombinowac :]faust pisze:Do czerwca biletów nie będzie na bank,jest jeszcze trochę czasu!
"Kombinuj dziewczyno..." :buahaha:nevlanthiriel pisze:mam nadzieje, ze w te "troche" czasu uda mi sie cos skombinowac :]faust pisze:Do czerwca biletów nie będzie na bank,jest jeszcze trochę czasu!
no to wreszcie LN ruszyl z promocja to wydaj mi sie ze "sold out" bedzie maj/czerwiec!
To jest pewne, jeszcze kilka tysięcy biletów zostało - pójdą!Budziol pisze:no to wreszcie LN ruszyl z promocja to wydaj mi sie ze "sold out" bedzie maj/czerwiec!
Musze kupić w końcu ten bilet. Kurde czas ucieka, a kasy brak.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Kurde z całym szacunkiem, ale jak słucham niektórych, to mnie krew zalewa i tak się zastanawiam, czy wygospodarować 130zł przez 4 miesiące to taki problem?
Fakt, w tym momencie to ręce i jądra opadają..., wstyd mości panowie, wstydMr.Hankey pisze:Kurde z całym szacunkiem, ale jak słucham niektórych, to mnie krew zalewa i tak się zastanawiam, czy wygospodarować 130zł przez 4 miesiące to taki problem?
130z może nie...Kurde z całym szacunkiem, ale jak słucham niektórych, to mnie krew zalewa i tak się zastanawiam, czy wygospodarować 130zł przez 4 miesiące to taki problem?
700zł już chyba trochę tak... Weźcie pod uwagę, że ludzie jeżdżą też na inne koncerty...
A nie wszystkim portfel rodziców zaspokaja takie potrzeby...
- nevlanthiriel
- -#Trooper

dokladnie...Levy pisze:130z może nie...
700zł już chyba trochę tak... Weźcie pod uwagę, że ludzie jeżdżą też na inne koncerty...
-
Deleted User 1499
Yeah , widzialem plakat na Szczecinie , No to trzeba sie sprezac z kupnem.
nie wszyscy mają bogatych starych? O_oLevy pisze:A nie wszystkim portfel rodziców zaspokaja takie potrzeby...
gdzie gdziesekcjazwlok pisze:Yeah , widzialem plakat na Szczecinie , No to trzeba sie sprezac z kupnem.
no racja oczywiście, tylko to już kwestia, czy dla kogoś Maiden jest priorytetem, czy jednym z wielu zespołów (=wielu koncertów, na które się chciałoby pojechać)Levy pisze:700zł już chyba trochę tak... Weźcie pod uwagę, że ludzie jeżdżą też na inne koncerty...
-
Deleted User 1499
ul.Rayskiego (Koło galaxy) na Przystanku tramwaju 12 , 2 i 3 
Z 10 przystanków tramwajowych/autobusowych w samym centrum Poznania jest w plakatach..