http://www.rybarnavizovice.cz/mapa.gif
EDIT. W sumie na gorze skala jest narysowana. Wydaje sie blizej niz myslalem, ale dalej jestem na NIE (no chyba, ze wiekszosc przeglosuje...)
EDIT2. Tysieczny post....ekstra
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Taaa... SzacuN jak nas tylko zobacząEvE pisze:pole namiotowe bedzie nasze
Oo, i to mnie sie podobaRBS pisze:Rozbijcie się na dziko gdzies
Jeszcze nam miejsce zrobiąLucy pisze:Taaa... SzacuN jak nas tylko zobacząEvE pisze:pole namiotowe bedzie nasze
Tak. Myśleliśmy już nad tym i to jest bardzo dobry pomysł.Mareq555 pisze:Najlepiej jakbysmy zrobili obóz w formie okregu a w srodku ognisko Wink
A ile wo gole jest ludzi? 20 tys tak? Ja mam 3plyty z zeszłego roku, ale tam są czeskie srurururuPierwsze 10 tysiecy ludzi, ktorzy zjawia sie na MORku otrzyma plytke - skladanke audio z utworami takich grup jak
Helloween, Edguy, Evergrey, Rage, Korpiklaani, Gamma Ray, Kreator, Tři Sestry, Tamoto, Riverside, Crucified Barbara, Arakain, Leaves´Eyes, Wohnout, Jaksi Taksi, Dark Gamballe a Tleskač
No i problem sam się rozwiązałiron84 pisze: Oboz "Rybarna" jest juz caly zarezerwowany, nie ma wiec o czym dyskutowac jesli chodzi o rozbicie sie wlasnie tam
Hehe,nieźle w zeszłym roku były same czecho-zespoły:]iron84 pisze:Helloween, Edguy, Evergrey, Rage, Korpiklaani, Gamma Ray, Kreator, Tři Sestry, Tamoto, Riverside, Crucified Barbara, Arakain, Leaves´Eyes, Wohnout, Jaksi Taksi, Dark Gamballe a Tleskač