RAR05 jest chyba do ściągnięcia cały czas na slayersaves.comBonzo pisze:porzadki na kompie sprawiły ze znalazłem wystep zespoly z Rock am Ring '05, zupelnie nie ta kapela w porownaniu z forma z tegorocznego Danington, wykonania Chemical Warfare gdyby nie poczatkowy riff zapewne bym nie skojarzył... trzeba przyznac ze ten wystep z Danington to naprawde swietna forma, takze wokalna Toma, chocby porownujac boota nagranego w 2006, kiedy wystep w Sztokholmie byl transmitowany przez szwedzkie radio. Ogolnie katuje wystep z Daningto od kilku dni i jestem bardzo ucieszony
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
a tak, nie wiedzialem nawetherki pisze:RAR05 jest chyba do ściągnięcia cały czas na slayersaves.comBonzo pisze:porzadki na kompie sprawiły ze znalazłem wystep zespoly z Rock am Ring '05, zupelnie nie ta kapela w porownaniu z forma z tegorocznego Danington, wykonania Chemical Warfare gdyby nie poczatkowy riff zapewne bym nie skojarzył... trzeba przyznac ze ten wystep z Danington to naprawde swietna forma, takze wokalna Toma, chocby porownujac boota nagranego w 2006, kiedy wystep w Sztokholmie byl transmitowany przez szwedzkie radio. Ogolnie katuje wystep z Daningto od kilku dni i jestem bardzo ucieszony
Dla maniaków dzis z 16/17 w nocy na WDR z Astry ok. 03:26 Uhr SLAYER Rockpalast powtórka :solo :solo
polecacie jakies dobre booty Sleja? :>
- Endoproczess
- -#Wrathchild

24 lipca ukaże się specjalne wydanie ostatniej płyty zespołu Slayer zatytułowanej "Christ Illusion". Na tym limitowanym wydawnictwie znajdziemy dodatkowy utwór "The Final Six" i inną wersję kawałka "Black Serenade". Natomiast na dodatkowym DVD znajdzie się teledysk do "Eyes Of The Insane", oraz kilka utworów które zostały zarejestrowane podczas koncertów zespołu Slayer.
Kurcze jednak opłacało sie poczekać z zakupem płytki. Jakoś po wydaniu God hates Us All w digipacku po jakimś długim czasie od premiery wiedziałem, że tutaj tez mogą cos wykręcic ciekawego. A to już na bank kupię
Kurcze jednak opłacało sie poczekać z zakupem płytki. Jakoś po wydaniu God hates Us All w digipacku po jakimś długim czasie od premiery wiedziałem, że tutaj tez mogą cos wykręcic ciekawego. A to już na bank kupię
Ja również sobie zakupie wkrótce (w najbliższych dniach w zasadzie) "Christ Illusion", nie tyle żebym jakoś uwielbiał ale dziś w Media Markt wyczaiłem to za ................ 19 zł
Grzech nie skorzystać 
- Endoproczess
- -#Wrathchild

Kurcze za taką kasę to ja bym się nie zastanawiał. Chyba sobie zrobię dzisiaj wypad do Media celem poszperania czy i u nas za taką kaskę się nie pojawiło.
Kraków
- Endoproczess
- -#Wrathchild

W Łodzi też ten album jest w takiej cenie. Plus dodatkowo jak kto chce może nabyć Diabolusa za 20 zeta.
Mimo, ze CI od prawie dnia premiery na polce mam. Na pewno to wydanie kupie!!!
Jazz is not dead, it just smells funny.
W jakich cenach mniej więcej będzie można nabyć tę edycję?
Albo minimum.
no ładnie, ja w dniu premiery zabulilem kolo 50 a teraz za 20 zł sie puszcza...
Slej jak ta biografia?
Slej jak ta biografia?
Za 19, za 19
:laugh
:laugh
zajebista sprawa! 2 wieczoryBonzo pisze:Slej jak ta biografia?
Szczegolnie ciekawe sa poczatki grupy, kontrowersje na trasach, kontakty z innymi zespolami...rozne anegdoty...no mysle, ze mus. Warto nawet pozyczyc i przeczytac, bo jest swietnie napisana , no i traktuje o najlepszym zespole na swiecie.
Aczkolwiek po przeczytaniu, bylo mi malo. Wydaje mi sie, ze nie wyciagnal wszystkiego co sie dalo ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
Trza nabyć.
Też się noszę z zamiarem nabycia tej biografii. Można to w jakimś EMPIKU dostać?