Mógłbyś powiedzieć jaka to jest ulica/skrzyzowanie? Czy ok godz 9-10 jutro rano znajde tam miejsce? czy parking w tym miejscu jest płatny?pz pisze:Między mostem Poniatowskiego a Łazienkowskim, na wale, jest zatoczka od strony Wisły. Jeżeli uda Ci się w niej zaparkować, to będziesz miał blisko i świetny start do domu po koncercie.
21/08/2019 - Metallica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 21/08/2019 - Metallica - Warszawa
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ja polecam okolice Galerii Wileńskiej, okoliczne uliczki - tam zawsze na luzie parkowałem, daleko nie jest, a potem zwinny wyjazd z pominięciem korków.
Rzucili kolejna pule biletów do sprzedaży.
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Deleted User 2259
Jutro tez beda, niepotrzebnie sie ten teraz rak podnieca.
cos czuje, ze nie bedzie u Nas piro na bogato ani sylwestra na koniec, podobnie jak np. w Ruminii:/
pierdoly, ale jednak lepiej full opcja, obym sie mylil.
pierdoly, ale jednak lepiej full opcja, obym sie mylil.
Wał Miedzeszyński róg Zwycięzców. Nie wiem. Ja na stadion jeżdżę rowerem.Abstract pisze: ↑wt sie 20, 2019 1:38 pmMógłbyś powiedzieć jaka to jest ulica/skrzyzowanie? Czy ok godz 9-10 jutro rano znajde tam miejsce? czy parking w tym miejscu jest płatny?pz pisze:Między mostem Poniatowskiego a Łazienkowskim, na wale, jest zatoczka od strony Wisły. Jeżeli uda Ci się w niej zaparkować, to będziesz miał blisko i świetny start do domu po koncercie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
ul. Jakubowska przy Łotewskiej
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dzięki wszystkim za podpowiedzi!
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Z tego co widzę to są barierki na płycie, czy to oznacza, że będzie "golden circle" jak za dawnych czasów? (Kto pierwszy ten lepszy?) czy to po prostu dodatkowe bezpieczeństwo, orientuje się ktoś jak to wyglądało np w Pradze?
P.S.
Gdyby ktoś szukał transportu z Łodzi to jadę autem i mam jeszcze wolne miejscówki, wyjazd koło 9 rano, powrót zaraz po koncercie
P.S.
Gdyby ktoś szukał transportu z Łodzi to jadę autem i mam jeszcze wolne miejscówki, wyjazd koło 9 rano, powrót zaraz po koncercie
Jeszcze w temacie parkowania i utrudnień w komunikacji przy Narodowym.
https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje ... 97586.html
https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje ... 97586.html
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
I zatoczka, o której pisałem, jest na tej części Wału Miedzeszyńskiego nad czerwoną strefą.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Żeby się dostać na swój własny koncert, Panowie muszą wystarczająco wcześnie przylecieć z Pragi. 
No to moja miejscówka raczej odpada. Współczuję mieszkańcom Saskiej Kępy i okolic, bo zamieszanie drogowe nieproporcjonalne do imprezy. Aż sprawdzę, czy tak jest za każdym razem przy okazji koncertów na basenie. Gdyby tak, to kurwiłbym na czem świat stoi na miejscu mieszkańców.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
W Pradze było Stani A, czyli ichniejsze GC. Na ten sektor były osobne bilety, a i tak barierki zajęły głównie VIP-y z EE...Burdel ze sprawdzaniem biletów i rozdawaniem opasek nie pomagałSaul pisze: ↑wt sie 20, 2019 6:19 pm Z tego co widzę to są barierki na płycie, czy to oznacza, że będzie "golden circle" jak za dawnych czasów? (Kto pierwszy ten lepszy?) czy to po prostu dodatkowe bezpieczeństwo, orientuje się ktoś jak to wyglądało np w Pradze?
P.S.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
krusejder, tak jest przy każdej dużej imprezie na Narodowym(czytam sobie zapowiedzi przed dużymi eventami) z tym ,że "W godzinach od 16 do 20 wyłączony z ruchu indywidualnego, z wyjątkiem pojazdów osób posiadających identyfikatory SK (wydawane przez urząd dzielnicy), pojazdów ZTM, taksówek oraz pojazdów jednośladowych, będzie obszar Saskiej Kępy pomiędzy: al. Poniatowskiego, al. Waszyngtona, ul. Międzynarodowa, al. Stanów Zjednoczonych oraz Wał Miedzeszyński. Będzie możliwy za to przejazd wiaduktem ulicy Saskiej nad aleją Stanów Zjednoczonych i ulicą Brazylijską." czyli jeśli ktoś przyjedzie i zaparkuje wcześniej powiedzmy o 13 to go nie wyrzucą.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Nie musisz sprawdzać. Jest. Paranoja moim zdaniem.krusejder pisze: ↑wt sie 20, 2019 8:14 pm No to moja miejscówka raczej odpada. Współczuję mieszkańcom Saskiej Kępy i okolic, bo zamieszanie drogowe nieproporcjonalne do imprezy. Aż sprawdzę, czy tak jest za każdym razem przy okazji koncertów na basenie. Gdyby tak, to kurwiłbym na czem świat stoi na miejscu mieszkańców.
Zaniemówiłem.
A przy meczach też tak jest?
A przy meczach też tak jest?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dlatego odkad jest basen, to mieszkanie na Saskiej troche stracilo na komforcie 
Czemu na miejscu mieszkańców? Mieszkańcy są akurat bardzo wdzięczni za to, że mogą spokojnie dojechać i zaparkować u siebie, a nie walczyć ze zgraja cwaniaków co zapłaciła po 300 czy 400 zł za bilet, kolejne 100 czy 200 za benzynę, ale 10 czy 20 zł za parking nie zapłacą bo złodziejstwo :-Dkrusejder pisze: ↑wt sie 20, 2019 8:14 pm No to moja miejscówka raczej odpada. Współczuję mieszkańcom Saskiej Kępy i okolic, bo zamieszanie drogowe nieproporcjonalne do imprezy. Aż sprawdzę, czy tak jest za każdym razem przy okazji koncertów na basenie. Gdyby tak, to kurwiłbym na czem świat stoi na miejscu mieszkańców.
Osobiście zaparkowanym na pierwszym lepszym park and ride w zależności od kierunku z którego przybyłem, kupił bilet dobowy za 15 zł i miał to w nosie. Szybciej wydostanę się metrem czy pociągiem że strefy zero i rozpocznę podróż na pustej drodze niż będę szedł kilometry albo stal w korku że wszystkimi.