2. Blood On The World's Hands (X-Factor).
3. Childhodd's End (Fear Of The Dark).
4. Face In The Sand (Dance Of Death).
Jest jeszcze mnóstwo (głównie X-Factor), ale skupiłem się akurat na tych...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

a są zajebiste! właśnie te co wymieniłeś to dobra czołówka przy których chce mi sie żyćZygmunt pisze:To Tame a Land
Sun and Steel
Deja Vu
Genghis Khan
Purgatory
Lightning Strikes Twice
Montsegur
Te kawałki wydają mi sie chyba najbardziej niedoceniane.

Ogólnie byłby zajebisty, gdyby nie refren. Psuje cały efektCygan pisze:Szczegolnie Montsegur Jest genialny

Freeze pisze:Nie powiedziałbym, że optymistyczna, raczej oskarżycielski tekst i ciężka oprawa ;p
No właśnie, ja też się raczej nie wsłuchuję (choć bywa z tym różnie, są i dość często wyjątkiJack87 pisze:moje zdanie jest takie , nigdy sie specjalnie nie wsluchuje o czym Bruce spiewa (...) nie oceniam o czym są teksty jak jest szybka sekcja rytmiczna to nie zwracam na to uwagi , potrzebuje "wymiatania"
mam tak samo :rocxkaśQ pisze: A jest optymistycznie, jeśli chodzi o melodię, porównać wystarczy choćby z Seventh Son of a Sevent Son, który właśnie słucham. Tak bez wgłębiania się w tekst

Zygmunt pisze:Genghis Khan
Jak dla mnie to jedne z najsłabszych numerów w historii Maiden. Ten pierwszy chyba nawet najsłabszy.Zygmunt pisze:Sun and Steel

A niby za co ma być docenianyElevatorman pisze:myslę ze gangland tez jest niedoceniany
za to że zgniata większośc utworów na najnowszej płycie?Kratos pisze:A niby za co ma być docenianyElevatorman pisze:myslę ze gangland tez jest niedoceniany

Może i nie, ale to naprwdę świetny numer - inny ale z fantastycznym klimatemNomad pisze:za to że zgniata większośc utworów na najnowszej płycie?Kratos pisze:A niby za co ma być docenianyElevatorman pisze:myslę ze gangland tez jest niedoceniany

Twoja opinia. Dla mnie każdy kawałek z AMOLAD jest lepszy od Gangland przynajmniej o klasę.Nomad pisze:za to że zgniata większośc utworów na najnowszej płycie
sorry nie powinienem moze pisac w ten sposob...ale Nomad kto Ci placi za gnojenie AMOLAD? bo czasami takie absurdalne w moim przekonaniu rzeczy gadasz ze smiac mi sie chce.Nomad pisze:za to że zgniata większośc utworów na najnowszej płycie?